משהו שקרה לי !

אילן די

New member
משהו שקרה לי !

למי שלא מכיר אותי, אני גר בלוס אנג´לס באיזור הוליווד הילס בבית דירות (זה רלוונטי לסיפור) ביום חמישי האחרון - התעוררתי בשש וחצי בבוקר לקול חבטות חזקות על הדלת וצעקות "Police ! open up" הלום שינה קמתי והלכתי בזהירות לעבר הדלת. הצצתי בעינית וראיתי שבעצם דופקים על הדלת של השכן שלי. עמדו שם כשמונה שוטרים, עם שכפ"צים ורובים מכוונים. מכיוון שאנחנו חולקים בלקוני, חששתי שאולי הוא יינסה לברוח לדירה שלי דרך הבלקוני אז עמדתי קרוב לדלת בתצפית על החלון כך שאם הוא יכנס אני אקרא לשוטרים. בעוד אני עומד ומחכה בדריכות, אני שומע את אחד השוטרים צועק "OK, Door´s comin down" בעיטה, הדלת שלו נפתחת, והם פורצים לדירה עם רובים שלופים וצועקים שיש להם צו מעצר ושיצא עם ידיים מורמות. הוא לא היה בדירה. אחרי כמה דקות, הם דופקים אצלי בדלת, פתחתי. הם שאלו אותי אם הוא ברח אלי לדירה ואמרתי שלא אבל אתם יכולים להיכנס ולבדוק. נכנסו שני שוטרים, אחד פותח דלתות והשני מחפה עליו עם רובה שלוף. בסוף כשהם לא מצאו אותו כמובן, הם השאירו לי מספר טלפון להתקשר במקרה שהוא חוזר ושהם Postal Inspectors היחידה הזו למי שלא יודע, היא יחידה פדרלית של האף בי איי שחוקרת ונלחמת בפצצות באמצעות הדואר... ומה שיותר רלוונטי לימינו - אנטרקס.... ואז גם נזכרתי שהשכן הזה - הוא מוסלמי ממרוקו. בקיצור - מאז הוא לא חזר לדירה, והמנג´ר סיפרה לי שהם תפסו אותו במקום אחר והיא כנראה תפנה את הדירה...

תותי-בת

New member
../images/Emo12.gif אמאלה!!! איזה מפחיד... מזל שתפסו אותו! שיהיה לך רק טוב ושלא נשמע על עוד יחידות פדרליות שפורצות ככה לשכנים שלנו שבמקרה או לא במקרה חשודים... המון בריאות, ליאת.

Yaniv-DC

New member
בררררר.....

ואיך רק עכשיו שמתי לב להודעה הזו... יעני, השכן שלך אחראי למה שקורה כאן בוושינגטון? :-|

funkbass

New member
אני רק מקווה

שאף פעם לא ביקשת ממנו קמח

אילן די

New member
קשה לומר

לא יודע אם הוא אחראי או רק נמצא בקשר עם האחראים או בכלל. בכל מקרה הוא גר כאן הרבה זמן (לפחות חצי שנה)...

Gefen

New member
כמה אקשן יש בלוס אנג´לס..../images/Emo11.gif

יחסית לקנזס.... ואפרופו שכנים... הדבר הכי "מעניין" שקרה לי השבוע עם שכנים ..היה שבוקר אחד נתקעתי בלי חלב לילד... ואז עשתה גפן את הבלתי יאומן...דפקה אצל השכנים בדלת וביקשה חלב.. (מה מוזר בצירוף המילים הבא : חלב- שכנים- להתקע בלי - לדפוק בדלת ולבקש...?? הלללוווו את באמריקה..!!) אגב, מה שהקל על הענין היה שהשכנים האלה..הם בכלל בוסנים ולא אמריקאים
סוף דבר - אמיר את החלב שלו קיבל ואני מרגישה עכשיו כמו בקטמונים

מורןLA

New member
Welcome to Hollywood ../images/Emo13.gif

כייף בהוליווד אה? יש אקשן, גם לי לא חסרים סיפורים, כמה שאני מתגעגעת לוואלי - כל כך שקט שם.... ד"א יצא לך לראות את המול החדש שפתחו? שני מטר מהבית שלי - תקפוץ לבקר...

הצעדן

New member
איפה הקניון החדש ? ../images/Emo119.gif

אולי באמת נארגן שם מפגש של סניף הפורום ?

למעלה