משהו שקרה לי

משהו שקרה לי

בשבוע שעבר כתבתי בסטטוס של בנדוד שלי ששמעתי שירים של קרן פלס וזה גרם לי להיות מאושר וצחקתי עם דוד שלי לפני וזה ואחרי זה דוד שלי אמר לי מה זה קרן כדורגל בניין ואני נעלבתי והוא התעצבן שאמרתי לו שזה פגע בי ואהאו אמר ששי לו זכות לצחוק על מה שבאלו וזה נכון אבל הוא לא הבין למה אני רגיש כלפי קרן מה עושים להבא? והאם הערצה של אספרגר היא שונה מהערצה אצל אדם רגיל ?
כי אמרו לי למה אני נעלב ושלא כולם חייבים לאהוב אתאותו זמר נכון אבל למה אנשים לא מבינים שזה פוגע בי?

המקרה באופן מפורט יותר

ביום שיש בנ דוד שלי ירסם סטטוס ו בו צחקתי עם דוד שלי כאילו בצחוק אמרתי לו דברים ואחרי זה כתבתי ש אני שומע שירים של קרן וזה גרם לי לאושר שלא חוויתי מלא זמן אז אחרי זה דוד שלי אומר לי מה זה קרן פלס כדורגל בניין ואני נורא נעלבתי ונפגעתי אמרתי לדוד שלי שזה פגע בי והא התעצבן ואמר שהוא לא חייב לאהוב אותה והיא לא מענית אותו רק בגלל שאני אוהב ושהוא ירד על מי שבאל לו ונכון תרד על מי שבא לך אתה לא חייב תלאהוב אותה אז סיפרתי לבת דודה שלי והיא צחקתה אמרה שבעיה שלי שאני נפגע מזה ושאני צרי ך לעבוד על עצמי אנשים לעולם לא יבינו את האהבה שלי כלפי קרן וכן יש לי אספרגר ואני לא הבנתי נכון את מה שקרה לי עם דוד שלי אבל זה עדיין פוגע מה לעשות להבא

גור42

New member
ידידי, הבעיה היא אצל הדוד שלך ולא אצלך

עצם העובדה שקו ההגנה שלו היה "יש לי את הזכות לצחוק על מה שבא לי", זה היה צריך להדליק אצלך נורה אדומה.

ואת זה אני אומר בתור מישהו שבקושי יודע מי זאת קרן פלס. כי קרן פלס זה לא הנקודה פה. הנקודה פה היא, שזה לא בסדר ללעוג לאנשים אחרים או לדברים שחשובים להם. וזה שאתה אולי בן-אדם רגיש יותר מאחרים, לא הופך את ההתנהגות הזו של דודך לבסדר.

אז מה לעשות להבא? לא יודע מה לומר לך. אני מניח שזה תלוי במידת הרצון שלך לבנות את הקשר בינך לבינו, ובשאלה עד כמה הרצון הזה הוא הדדי. בכל מקרה, חשוב מאוד להיות אסרטיבי בקשר לצרכים שלך והיחס שבו אתה מעוניין. כמובן שאי-אפשר (וגם איננו רוצים) להכריח אנשים להבין או להתחשב, אבל צריך לתת להם את הכלים והמידע שיאפשרו לעשות זאת במידה והם מעוניינים בכך.

למעלה