משהו שקרה לי

אינבל10

New member
משהו שקרה לי

אני מאוהבת במשהי ,בכל הזדמנות שיש לי אני קופצת לראות אותה,השבוע נסעתי אליה במיוחד לומר לה שאני רוצה אותה אב ל היא הרגישה מה אני הולכת לומר לה ותמיד שינתה נושא,אני יודעת שהיא מאוהבת במשהיא הרבה זמן בעבר קיימתי איתה יחסי מין , גם השבוע קיימתי איתה ,מתוך ידיעה שהיא לא מאוהבת בי ,לא יודעת מה לעשות כדי למשוך אותה אלי

luka on1

New member
אינבל, תראי לפי דעתי

המישהי הזו כפי שאת מתארת אותה מנצלת אותך כי היא מבינה שיש לה אפשרות לעשות זאת, את לעומת זאת "נהנת" מעצם הניצול הזה כי את רוצה את הקירבה שלך לפי דעתי את צריכה להיתרחק מהמגע הפיזי ולהבהיר לה את המצב הריגשי בו את נמצאת וכל עוד תמשיכי במגע הזה את רק תעמיקי את הכאב. הקירבה צריכה להיות לפני היחסים ולא ההפך היא צריכה להרגיש כלפייך תשוקה/אהבה u name it אבל אחרי שהיא סיפקה את הצרכים שלה, היא כבר לא צריכה את הקירבה שלך...תחשבי על זה!!

אינבל10

New member
זה כל כך קשה

זה כל כך קשה להגיד לה לא אני כל כך חלשה מולה והיא יודעת על הרגשות שלי כלפיה היא היתה גלויה איתי לא יודעת מה לעשות

מאוד מבינה אותך הלוואי

והיה לזה איזה נוסחא כזו שקל לפתור אותה.. אבל המציאות מאפשרת גבולות ואת צריכה לדעת מתי למתוח אותם.. אומנם זה קשה וזה גם מספק את הרגע אבל אחרכך זה הכי הכי כואב וכמה שזה כואב (אולי יש לך מושג לפי מה שקראתי.. בהצלחה בגבולות!!!

אתם יודעים מה הבעיה שלי..

שאני טובה בלתת עצות! אבל אם היא תופיע עכשו בפתח הדלת ורק תגיד שהיא התגעגע- אני כבר אפול לרגלייה. אומנם עדיין לא התנסתי בזה אבל מדמיינת את הרגע
אז מה באמת אפשר לעשות כדי שפתאום היא תתגעגע ותגיד שההחלטה היתה פזיזה מדי?? (אם תמצאי תשובה אשמח לדעת אותה..

luka on1

New member
יש משפט שאומר

"אהבה תלויה בדבר" תורידי את הדבר==את היחס שלך האוזן קשבת המגע..הכל!!! ותראי אם היא עדיין מחפשת אותך. אם לא זה סימן שהיא לא ממש אוהבת, אם כן אז יש לך סיכון! לדעתי כמובן

אז על פי התיאוריה שלך ..

יש לי עוד סיכוי לאהבה! יש רק בעיה אחת שהיא כל הזמן מזכירה לי : שזה נגמר בינינו ואני צריכה ללמוד לקחת את החברות שלנו בהגדרה שונה ממה שהתרגלתי איתה עד לפרידה. סיכמנו שלא יהיה ניתוק מוחלט אלא נישאר כחברות (בתמימות של ההגדרה)רק שאני לא מרפה להפגין את הקושי ולה..לה..זה נראה כל כך פשוט וקל כל כך זורמת כאילו לא היה כלום. מקיצוניות אחת לקיצוניות שניה( משהו ששכל אנושי לא מסוגל לתפוס) נו .. אז מה את אומרת על זה?

luka on1

New member
תמיד יש סיכוי לאהבה

אבל לא תמיד עם אותו אדם..אם לא ננסה אף פעם לא נדע ואם לא נאזור אומץ תמיד נחייה בהרגשת החמצה. מה כבר יכול לקרות...אני חושבת שהכל לטובה גם מהרע יוצא בסוף טוב, ואחרי נפילה הכי גדולה שתהיה תמיד באה עליה שלא מבינים מאיפה הכוחות האלה שמקבלים לקום על הרגליים, להיתחזק ולהתחיל מחדש להמשיך הלאה, כי...החיים קצרים ויש המון להספיק

luka on1

New member
חיבר את המשפט???

תהיי ספציפית אם זה את המשפט שרשמתי אז אין לי מושג סליחה על הבורות

Love is mine

New member
כל כך מבינה את הקושי...

לאהוב מישהי שלא אוהבת בחזרה. הייתי שם. כואב נורא. אני בחרתי להתנתק. להתנתק זה מאוד קשה אבל הרבה פחות כואב. הרבה פחות מעליב ומשאיר אותך נמוך כל כך, בתחושה של ריקנות וחוסר בטחון. אם היא לא יכולה/רוצה להחזיר לך אהבה, תחשבי על עצמך. מגיע לך שיאהבו אותך חזרה! זה קשה. זה עצוב. אבל את חייבת לעצמך יותר מזה...

למעלה