:( משהו שקרה לי היום

baatel

New member
:( משהו שקרה לי היום

עצרתי באיזה מקום שחסם כניסה לחניון ואז התחילו לצפצף לי אז עשיתי רוורס אחורה והיה אוטו חונה לידי אבל משום מה , לא יודעת למה חשבתי ככה!, חשבתי שאני יכולה לעבור בלי לעשות עוד רוורס ואז נכנסתי באותו אוטו .. נכנסתי להלם , אני כולה שבוע ראשון נוסעת בלי מלווה . לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ועוד כל האנשים מאחורה במכוניות מלחיצים אותי ופשוט נסעתי רוורס ועפתי משם . אין לי מושג אם האנשים שם רשמו את המס' רכב שלי אבל אני ממש לחוצה מזה כי רואים על האוטו שלי שריטה ושפשוף מקדימה ולא אמרתי לאבא שלי עוד כלום ולפי מה שראיתי לבן אדם ההוא לא קרה כלום אבל הייתי כל כך בשוק שלא שמתי לב.. אני לא רוצה להגיד להורים שלי כי הם יותר לא יסמכו עליי אבל מצד שני אם איזה מישהו רשם את המס' אוטו שלי אני עוד יותר אסתבך.. בקיצור אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי =[

תגידי לאבא../images/Emo104.gif

זה הכי טוב שיש, ולא נראה לי שמישהו רשם את מס' הרכב שלך כי זה לא ממש אכפת למישהו. אם נגיד אני הייתי רואה תאונה של "פגע וברח" לא הייתי אפילו טורח על לחשוב להוציא דף ועט כדי לרשום את מס' הרכב שברח. לדעתי הכי טוב לספר להורים/בעל האוטו(אם אלה לא ההורים) כי בטוח הם ישאלו אותך מתישהו "מה זה? מאיפה זה הגיע"?)

spikes1

New member
אממממ דעה אחרת

שמעי.. אני אולי אשמע כמו מניאק בתגובה שלי אבל לדעתי אין לך מה לספר לאבא שלך אם אמרת שיש שם שריטה קטנה את יכולה לשחק אותה ראש קטן להגיד שאת לא יודעת מאיפה זה בא ושלא את עשית את זה אם פגעת באוטו חונה והבעלים לא ראה אז הסיכוי שמישהו ראה את זה, רשם את המספר שלך ודיווח למשטרה הוא אפסי לגמרי אם תספרי לאבא שלך אני מתאר לעצמי שהוא לא יגיד לך לחפש את האוטו שפגעת בו בשביל להגיד לו סליחה ולשלם על הנזק הוא רק יגיד שלא התנהגת כמו שצריך ולא יסמוך עליך ואולי לא יתן לך יותר את האוטו והיחס אליך בטח יפגע וזה לא משהו שאת רוצה.. ובשביל מה את צריכה את זה? ואין שום סיבה שזה יקרה סליחה אם אני השטן שיושב על הכתף שלך

../images/Emo31.gif

ספרי לאבא שלך.. לפי דעתי.. אומנם אני לא מכיר אותו אבל לפי המצב שלי אני יכול להגיד לך שכשקורה לי משהו לצורך העניין- כשאני על ההגה לבד- אני כמעט תמיד מספר אח"כ לאבא שלי גם אם זה לא הזיק למכונית בכלל (לדוגמא- פעם התחלתי לפנות ואז באמצע חבר שלי צעק- לעשות פרסה והתחלתי לעשות פרסה וראיתי שאני לא נכנס אז אינסטינקט טבעי נכנסתי לנתיב הכי קרוב שהיה- מייד אחרי שנכנסתי קלטתי שזה הנתיב הנגדי..ומייד שברתי את ההגה לנתיב בכיוון הנסיעה.. למזלי זה היה ב1 בלילה ובחיים אין מכוניות אצלנו בשעה כזו.. אבל לקח המון זמן להירגע ורצו מחשבות- מה אבא יעשה ואיך יגיב אם ישמע איך שהוא וכו'.. כשהגעתי הבייתה אזרתי אומץ ואמרתי לו- זו הייתה תחושת הקלה עצומה! ואבא שלי רק הגביר לי את הביטחון העצמי ולא להיפך.. (ואגב גם היה סיפור שדפקתי מכונית והרסתי את הגלגל שלי.. וגם פה אבא שלי רק הרים לי את הביטחון..)) אין מה לפחד..

Superdror

New member
דעה קצת שונה מכולם.

אני בטוח שאם מישהו היה דופק לך את הרכב בחנייה, גם אם היה מדובר בשריטה הכי קטנה, היית מקללת אותו, שאלוהים ישלם לו, שיגנבו לו את האוטו, שהוא יתקע בדרך לאילת ושיפוצצו לו את כל הגלגלים ביום החתונה, ברכב המקושט שלו. המינימום שהיית צריכה לעשות זה קודם כל לצאת מהרכב שלך ולוודא ב100% שלא גרם לו שום נזק - ולו הכי קטן,אפילו אם גרמת לו לשריטה עלובה וארורה, אני חושב שהיה מקום ואף צורך מחייב להשאיר פתק עם טלפון. אם היה לך פלאפון עם מצלמה/מצלמה - לצלם את זה כדי שתהיה עדות שזה הנזק היחידי שגרמת וזהו. בתור אדם הצופה מהצד, כמו רבים אחרים, הייתי רושם את מספר הרכב שלך ומשאיר פתק לבעל הרכב. אפילו הייתי דואג לצלם אותך בזמן פעולה. תקראי לי פדנט או יקה , אבל אני כנראה מבין לליבם של אנשים שדפקו להם את הרכב ולא השאירו פרטים, על הרכב שלי יש הרבה מכות שנגרמו בגלל נהגים אגואיסטים חסרי אכפתיות. אני מקווה בשבילך שאכן לא גרמת שום נזק לרכב ושהנהג לא יבחין בכלום. אם גרמת נזק, אני מקווה שבעל הרכב ימצא את הדרך להגיע אליך ואת תשלמי על הנזקים שגרמת, אם גרמת. ופעם הבאה כשעוצרים, להשתדל לא להפריע לתנועה, למרות שאני לא יודע בדיוק מה הסיטואציה.

ido pro

New member
את צודקת אבל קצת מגזימה

היא היתה בהלם ולא יגעה מה לעשות למה את מפחידה אותה? למה להיתפלל שימצאו אותה? זה בסדר לתת ביקורת אבל להיתפלל שאחרים ידפקו?

Itamarro

New member
1. זה גבר

2. אם היא נכנסת להלם מזה שצופרים לה, לא צריך להיות לה רשיון. אם היא פוגעת במכונית אחרת, שזה כבר משהו שמראה על אי-רוגע, ואי-בגרות, היא צריכה לצאת, להרגע, ולהשאיר פתק. בגלל שזה לא אשמתו שהביאו לה רשיון, וזה לא אשמתו שצפרו לה והיא נלחצה, אבל עכשיו האוטו שלו דפוק ומי שעשתה את זה לא הייתה מספיק בוגרת בשביל לקבל את הטעויות שהיא עשתה, ולשלם עליהם. 3. למה להתפלל? כי לאנשים מגיע העונש שלהם. כולם עושים טעויות מחוסר שיקול דעת, ומכוניות נשרטות, אבל צריכים לדעת לשלם על הטעויות, ולא לברוח. הפשע העיקרי פה זה הבריחה, לא הפגיעה.

lsd600

New member
תירגע, זה כלום...

איזה סיפור כולכם עושים מזה.. תשאלי את אבא שלך כמה פעמים הוא פגע ברכב בחנייה... מה את בלחץ כאילו הרסת למישהו את האוטו? תרגישי חופשי לספר לו.. הוא לא ירביץ לך.. להיפך, הוא ישמח שסיפרת לו... ואם לא תספרי לו, זה גם בסדר, כי זה יראה לו שאת לא לחוצה מזה כל כך, אבל לא ניכנס לזה... בגדול מה אכפת לאנשים על רכבים של אחרים..?.. סיכוי נמוך עד אפסי שמישהו רשם את המספר שלך... כשכולם בתוך המכונית למי יש כוח לרשום את המספר ועוד לשים את זה על האוטו השני? לא ייתן להם כלום... במדינה שלנו כל אחד פועל לפי הצרכים שלו... זה בדיוק מזכיר לי שעשיתי רוורס ומישהו נכנס בי מאחורה... שנינו יצאנו מהאוטו ואמרנו אחד לשני : "לא קרה כלום" (ובאמת לא קרה כלום).. נכנסו לאוטו ונסענו.. בלי להסתבך יותר מדי.. בלי פרטים ובלי זיוני שכל... הדבר היחיד שאת צריכה ללמוד מהסיפור הזה, זה איך למנוע את הפעם הבאה.. זהו.. שכולם יצפצפו כמה שבא להם אבל את תנהגי כמו שצריך...

gurni

New member
דעתי בנושא

1. בחיים אל תתייחסי לצפירות, צפירות נועדו למנוע סיכונים ולא כמו שהישראלים משתמשים בו כל שניה- להטריד אנשים. זה ששמעת צפצופים וכבר נבהלת זה מה שגרם ל"תאונה" כי היית בעצם צריכה לעשות עוד רוורס אבל בגלל הלחץ לא חשבת כראוי. אבל את תלמדי את זה עם הזמן, ועם הניסיון.. אל תדאגי 2. בנוגע לדפיקת האוטו החונה, אני לא הייתי נוהג כמוך, אני הייתי יוצא ומברר את רמת הפגיעה באוטו, ומשאיר פתק עם פרטים לפחות.. צריך לקחת אחריות על מעשים, ולא לברוח. גם אני, אם הייתי רואה זאת, הייתי מדווח לבעל המכונית את המספר שלך, כי זה פשוט תאונת פגע וברח מגעילה. הדבר הבסיסי שעושים אחרי טעות זה לשלם עליה ולקחת אחריות ולא לברוח, ואני שונא אנשים שעושים את זה. רק שתדעי לפעם הבאה, אף פעם אל תעזבי ככה את המקום.. לא מומלץ 3. תספרי לאבא וזהו.

למעלה