משהו שקראתי היום

J-סיקה

New member
משהו שקראתי היום

בעיתון על בנות שהתאבדו אותי זה צמרר!!! מה מוביל בחורה בת 17 להתאבד????

החתולה

New member
אוף ג´ס

לא הצלחתי לפתוח את הקובץ.... בכל מקרה, רציתי להגיד לך על הסקר.... שמבחינתי כל התשובות נכונות אבל בשלבים... כשאני מאוכזבת אני אוכלת, רוצה לנקום וכל מה שהיה שם ורק אחר כך נותנת לזמן הזדמנות..... (אולי בגלל זה יש לי המון זמן...) בכל מקרה, הנקמה זה חלק בלתי נפרד מהאכזבה באיזשהו שלב אני חושבת שכולם חושבים על זה...ומדמיינים איך אני אבוא והוא יראה מה הוא הפסיד וכו´... או כל דבר אחר... ולגבי הזלילה, אני רק מקנאה באלא שהן מאוכזבות הן לא יכולות לאכול.... יום טוב!!!!

היי מותק! אכן מצמרר..

גם כשאני הייתי בת 17 התאבדה מישהי מהשכבה שלי, חבר שלה רצה להפרד ממנה, אז היא הלכה אליו הביתה כשלא היה, לקחה את האקדח (ברישיון) שהיה לו וירתה בעצמה. היא היתה הבחורה היפה של השכבה, עם תעודה מלאה בעשיריות, ילדה כישרונית ויפה - זאת שכולן רמו להיות איתה וכמותה וכל הבחורים רדפו אחריה... והיא איננה, וכולנו גדלנו והיא לנצח בת 17.. אני תוהה אם בגיל 17 הן מבינות שכשהן הורגות את עצמן, אין כלום אח"כ. אף אחד לא יוכל לשנות את המצב לטובתן, אני לא בטוחה שהן קולטות את הסופניות בצעד שעשו.

yarivos

New member
אף פעם לא היית בת 17 ?

אל תגידי לי שאת לגמרי לא מבינה מה גורם להם להתאבד... לא שרציתי להתאבד בגיל 17 אבל אני זוכר כמה מטומטם הייתי..

למעלה