משהו שקראתי היום

swansea

New member
הדביקות הזו...

גלי10

New member
מגרה להמשיך

אוווווּ כמה זה טוב אחחחחחחח
גלי לא דוחה סיפוקים. נותנים לה אצבע , רוצה....

גלי10

New member
יאמי ?

את בטוחה שאלו הקולות הנכונים ?
גלי , מבקשת לא לקלקל ת' "אוחחחחחחחחחח" וה "ממממממממ" למרות שאוכל ותאווה הולכים ביחד בד"כ וגם לפעמים

בכל אופן, נחמד...

לדעת שישנם שופטים שערים למצבים שונים ולא נעולים במקום אחד.

R a c h e li

New member
לדעתי הילדים הוא נשק לא חוקי....

וטוב שנקנסה..... מי רוצה את ילדיי לשבת הזו

Ianp

New member
כמה זמן עברו הילדות הללו התאכזרות

עד אשר סוף סוף הגיע השופט למסקנה האמיצה שלו? אוי למערכת שנזקקת לשופט אמיץ כדי לטפל בבעיה. קראתי כאן בפורום דעות של אמהות שונות נגד משמורת משותפת! מעניין אם היו אותן הדעות, אילו על פי חוק, רוב הילדים היו אוטומטית במשמורת האב. מעניין כיצד היו אותן אימהות מגיבות אילו היו אותם אבות טוענים שהן לא מתאימות לטפל בילדים. משהו מריח מצביעות בכל הנושא וחבל שילדים הם הקורבנות.

L o v e M e1

New member
אולי מספיק עם השיפוטיות הזאת?

כל אחד מגיב אולי עפ"י תפיסתו או תפיסתה האישית וניסיון חייו. קיימות פה אמהות שנפגעו מאוד מהתנהגותו של אבי ילדיהם, לא כל דבר נחשף פה, כמו גם אבות שנפגעו מאוד מנשותיהם גם בנושא הילדים. יש אנשים שחוו העדר אב/אם לילדיהם כבר במהלך החיים כנשואים והילדים חוו זאת על בשרם. לא תמיד מתאימה משמורת משותפת ולכן ראוי לשקול כל מקרה לגופו תוך שיקול מהי טובת הילדים בכל מקרה כזה, כאשר יש קשר טוב בין ההורים נושא המשמורת הופך להיות בשיתוף הדדי גם אם משפטית המשמורת נתונה ביד האם. אני בטוחה שבמקרה שהביא NDR (וכל הכבוד לבית המשפט), היתה סקירה מוקדמת גם בנושא ניכור הורי , פקידת סעד וגורמים מקצועיים שהעידו על הצורך לנזוף באם ולהורות לה לאפשר פגישות סדירות והפסקת ההכפשות של האב, וכך יעשה גם בעתיד בדיקה לגופו של כל מקרה. באף מקום לא ציינו את המילה התאכזרות וזו פרשנות שלך נטו.

Ianp

New member
אם ניכור הורי, הכפשה, הסתה

ומניעת קשר של ילדים עם ההורה השני איננה התאכזרות נפשית לילדים... אז אולי תואילי LOVEME1 יקירתי לאמר לקוראים איך את קוראת לזה? סליחה על הסרקזם שבשאלה אבל יש לי סלידה אישית מהתאכזרות לבני אדם כולל ילדים. מדוע את מנסה להתכחש למשמעות הנוראית של המקרים בהם הואשמה אותה האם?

L o v e M e1

New member
מכיוון שיש לך בעיה בהבנת

הנקרא, מכיוון שהתגובה שלי היתה לך ולא לשאר הקוראים, מכיוון שאנחנו מדברים בשפה מקבילה ומכאן שלא ניפגש לעולם, אני נמנעת מהתגובה לתגובה שלך. כל טוב

Ianp

New member
שנינו הביננו את הנקרא מצוין גבירתי

פשוט ישנם אנשים שאינם מסוגלים להודות בטעות ובמקום זה עוטפים את הטעות בהרבה מילים. שיבושם לך.

הגיע הזמן שמישהו יעשה תקדים

ויעניש אמהות שמונעות מהאב את ילדיו מקווה שזה ירתיע אחרות

למעלה