משהו שקראתי היום

N D R

New member
משהו שקראתי היום

כתבה מעיתון מעריב

a n a t i 3 3

New member
כל הכבוד לשופט הזה!../images/Emo88.gif

לא אשכח לעולם.. כשהייתי בת 18 היו לי זוג חברים שהיו בהליכי גרושין, האישה לא נתנה לבעל לראות את הילדים והסיטה אותם נגדו.. הבעל שהיה חבר נפש שלי התאבד

deena

New member
מזל טוב

אולי זה יהווה תקדים, וזה יעבוד גם הפוך, לגבי אבות שלא טורחים להחזיר ילדים הביתה בזמן. הגיעו ימות המשיח לבי''ד לענייני משפחה.

amitshein

New member
ואם לא מחזיר על-הדקה?

SO WHAT? תסבירי לי דינה למה לא יכול לקרות שמחזיר את הילדים יותר מאוחר? פקקים, רצון להיות איתם, אולי הם לא רוצים ללכת? אז מה, צריך לקנוס אותו? מה הבעייה שלך? לא לוקח -לא טוב לוקח - לא טוב שלא מחזיר על הדקה? ודינה, פשוט מתחשק לי הבוקר לעשות איזו פרובוקציה ולהוריד את העצבים. את לא אשמה. סתם נפלת לזה אז אני כבר מתנצל.

תלוי כמה מאוחר...

אם נאמר בחופשות... סבבה שגם לא יחזיר ויהנה איתם עוד כמה ימים. ואם למחרת בית ספר - אי אפשר להחזיר ילד ב22 ולשבת איתו עוד חצי שעה-שעה... לא כולם בני 15-16 יש גם ילדים קטנים יותר.

deena

New member
בוא אני אסביר לך עמית-

גרושי גר 10 דקות הליכה איטית מהבית שלי. (אין פקק) לגרושי הסדרי ראיה מעט שונים מהרגיל: ימים א' וג' מ16-1930 ובימי ה' מ1600 עד הבוקר. הוא נוהג להגיע לקחת אותה מתי שבא לו (היא פשוט יושבת ומחכה ולא יודעת מתי יבוא) ובוחר לאחר -מתוך בחירה בלבד, האיש לא עובד מזה 5 שנים בערך-שוב מבחירה. הילדה הולכת לישון ב2100. עד תחילת שנה''ל הנוכחית היא הלכה לישון ב2030, עכשיו היא עלתה לכיתה ו', והיא קיבלה מתנה, לישון ב9. הסדרי הראיה של אביה, בן הוא בוחר להחזיר אותה הביתה במקום ב1930- מחזיר בערך ב2000, לעיתים 2030, לעיתים אני צריכה להתחנן שיחזיר אותה בכלל... {וכשהיא חוזרת זה רק בגלל שהיא מבקשת (או מתחננת) שיחזיר אותה הביתה בעצמה, זה לא בא ביוזמתו.} אמא שלה (זו אני) רואה אותה בדרך כלל בכדי להגיד לה, תתקלחי, תאכלי, כנסי למיטה. אני לא יכולה לעזור לה בשעורי בית, אני לא יכולה לחבק אותה, אני לא יכולה לקחת אותה לבקר חברים או משפחה, אני לא יכולה לקחת אותה לבלות, אני לא יכולה סתם לשבת לשחק איתה, ובעיקר- אני לא יכולה סתם להיות אמא שלה- אני רק יכולה לצפות בה בזמן שהיא ישנה ושוב להוציא אותה לבי''ס בבוקר. אני מתפקדת בעיקר בתור בייביסיטר ו/או מטפלת ותו לא. החצי שעה עד שעה הזו שהוא לא מחזיר אותה בזמן- היה יכול להיות מאוד חיוני למערכת יוסים שלי איתה. זה היה נותן לי חלון לשבת איתה בשקט לכל מיני דברים. אבל הוא לא מאפשר את זה. (הוא אפילו לא מוכן שאבוא אליו לקחת אותה מביתו במקום שהוא יביא אותה אליי) לי יש הדסרי ראיה שיש לרוב האבות, פעמיים בשבוע מ18 ועד הבוקר, וכל שאר הימים עד הבוקר ממתי שאבא שלה בוחר להחזיר אותה הביתה. למה? כי כשנלחמתי לקבל גט, בנוסף לכל הרכוש שהשארתי אצלו(יצאתי עם הבגדים על הגב ועוד כמה דברים אישיים), זה היה התנאי האחרון שהוכתב לי- בלי זה אין גט. אז גם את זה הוא קיבל, למרות האי שביעות רצון של לשכת הרווחה. (הוא דרש משמורת משותפת ואת זה לא הסכימו להעניק לו בשום אופן) אז הילדה אצלו 3 פעמים בשבוע למרות שהיא לא רוצה להיות שם. והוא לא מוכן להחזיר אותה הביתה (בלי שאערב משטרה ונמאס לי לפתוח לו כל הזמן תיקים ושזה לא יוביל לשום מקום). הלוואי ומישהו יכניס אבות לבית כלא על איחורים בלי סיבה מצדקת. הלוואי ויקחו לו כל אגורה אחרונה שיש לו ואת הבית מתחת לרגליים שלו בקנסות על הסבל שהוא מעביר אותה ואותי 7 שנים תמימות. הלוואי שמישהו יקנוס אותו עד חנק על כל הפעמים שהוא בוחר לא לשלם את ה1500 ש''ח מזונות המזורגגים שהוא חייב ומשאיר אותי במינוסים אדירים. (אין טעם ללכת להוצאה לפועל, אין לו מה לעקל הכל לא רשום על שמו) הלוואי שיבוא שופט ויגזור עונשים לכל אותם אנשים שמפרים הסכם גירושין רק בשביל להציק.

Ianp

New member
דינה את צודקת!

כפי שכתבת, "הלוואי שיבוא שופט ויגזור עונשים לכל אותם אנשים שמפרים הסכם גירושין רק בשביל להציק." אבל זה נדיר. את בהחלט צודקת שאי עמידה כרונית בזמנים במיוחד בזמן הלקיחה אגב שהילדה יושבת ומחכה ומחכה... לא בא בחשבון וגם לך יש תכניות שאין לו זכות לזלזל בהן. א-ב-ל... כאשר מדובר בהורה שלוקח את הילדים באופן מסודר פעמיים בשבוע, אם על המעט שהילדים אצלו הוא מאחר להחזירם פה ושם... מציק מי שעושה מזה עניין. אילו אותו הורה היה מאחר באיסוף ובהחזרה, לפעמים בכלל לא בא וכו', את אותו הורה צריך להעניש כמו שצריך להעניש משמוורן שמחבל בקשר עם ההורה השני.

R a c h e li

New member
לו ויכולתי להגיב.....

הייתי מגיבה....בבבבבבבבבבבבבבבב שחררי...... אוףףףףףףף כמה העברת ביקורת נעשתה על האבא הזה 1. לא עובד מבחירה 2.לא מחזיר את הילדה בזמן 3.כל הרכוש לא רשום על שמו 4.לא משלם מזונות 6.הילדה מתחננת מאביה שיחזיר אותה הביתה 7.וכו' השאלה היא, האם הוא מספק לילדה שלכם אהבה ? אולי זה מספיק בשביל לבטל את כל הביקורות שיש עליו... סתם כך עברה לי מחשבה

Jen74

New member
אם הוא גר במרחק קצר מהבית

האם יש אפשרות שהילדה פשוט תבוא הביתה כשנמאס לה? הבנות שלי בכיתה ו' ובתוך שכונת המגורים הן הולכות לחברות, לסבתא, לדודה, מאבא אליי ומאצלי לאבא. אפשר להקיף את כל השכונה ברבע שעה עד עשרים דקות הליכה. את מתארת מרחק של עשר דקות הליכה קצרות. עכשיו שעוד יש אור עד שבע וחצי, הילדה יכולה פשוט לצאת ולבוא אליך חזרה הביתה כשנמאס לה. הוא לא מסכים שתבואי לקחת את הילדה? תחכי לה למטה. תדאגי שהילדה תתקשר אליך כשהיא רוצה לחזור ותחכי לה ליד הבית של אבא שלה והיא תצא אליך ותחזרו הביתה. מה הוא יעשה? יכריח אותה להישאר? לא יתן לה לצאת?

amitshein

New member
ופשוט הוציאו לי את המילים מהפה

הגדול שלי
ילדה בכיתה ו' (לפי החשבון שלי היא בת 12 בערך) לא יכולה לבוא מהבית של האבא אלייך לבד? מה אתן גרות בהארלם או משהו? ובכל זאת, אולי במקום להתלונן על האבא הזה תנסי גישה אחרת... אם בא בזמן לקחת את הילדה והחזיר בזמן סביר... אל תתרגזי, תעבירי את זה הלאה. איחר? אל תחכו. אחרי 30 דק' קחי את הילדה וצאו לכן לאיזה טיול פרטי (קניון, סרט, גלידה, פארק). אה כן, תדמימו את הסלולרי רק תשאירו פתק קטן על הדלת: לא הגעת אז יצאנו לטיול. ירצה, יחכה, לא ירצה, יתנדף. הינה הרווחת את הזמן שלך איתה.

deena

New member
אני לא בבית בשעה שוא אמר לקחת אותה

אני עובדת. היא יושבת לבד בבית ומחכה ומחכה ומחכה. את הזמן שלו איתה שממילא אני לא יכולה להיות איתה בזמן הזה- הוא לא רוצה לעצמו. הוא רוצה לראות אותה רק בזמן שאני אמורה להיות איתה, על חשבוני. על חשבון הזסדרי הראיה שלי- לא שלו. היום, הוא היה אמור לקחת אותה ב4, הגעתי הביתה ב730 אחרי שסיימתי לעבוד ולעשות קניות בסופר. חשבתי שאחזור הביתה ואמצא בית ריק מילדה. אופס, אבא פשוט לא בא בכלל. והיא יושבת כרגע על הספה, עדיין מחכה. (לא הוא לא הודיע שהוא לא מגיע, להיפך, היא התקשרה אליו ב1630 והוא אמר שעוד 5 דקות מגיע. תסתכל שוב על השעון, היא עדיין מחכה כרגע, 1948) היא לא יכולה לצאת מביתו לבד, הוא לא מרשה לה. היא לא יכולה להתקשר אליי, הוא לא מרשה לה. אם אני מתקשרת, הוא מקלל וטורק את הטלפון. אה, אני לא מתרגזת. לפעמים, כשהיא בוכה, אני בוכה יחד איתה. לפעמים כשרציתי לעשות איתה משהו והיא איננה, כי הוא לא מחזיר אותה (כמו כרטיסים להופעה שזרקתי לזבל כי לא היתה ילדה, או שהיינו אמורים להגיע לפני כניסת שבת להוריי ואי אפשר היה כי הוא נעלם איתה, סתם דוגמאות של יום יום בחיי הבת שלי מאז שהיא בת 3.) הייתי מתרגזת או עצובה. אבל היום? אני לא מתרגזת, אני מעבירה הלאה. כי הוא אידיוט, והיא כבר לא רוצה ללכת אליו, והוא אשם בזה ב100%. פעם היא אהבה אותו, פעם הוא היה חשוב לה מאוד, פעם היא חיכתה נורא לכל פגישה איתו- זה נגמר. על אבא אי אפשר לסמוך בכלל.

Netta79

New member
והעיקר... החיוך שב../images/Emo23.gif

אכן תמונות קשות .... קבלי
ועל זה נאמר בחמישיה " אתה חרא של אבא" כל כך עצוב לי על הבת המקסימה שלך שמחכה ... תשמעי בעצתו של הבחור מלמעלה ... מאחר? איזה כייף - לקניון...לסרט... לטייל בגן הציבורי .... כל דבר - רק לא לחכות לו איחס!!! לפעמים אני תוהה - מה מצאנו בהם לפני כמה שנים? על מה חשבנו ?

N D R

New member
אני חושב...

שהאיומים בקנסות על האיחורים באו בגלל שהשופט הבין שהיא מנסה באמצעות האיחורים למנוע מהם להתראות באופן סדיר. לדעתי, השופט לא היה מאיים עליה כך אם היה סובר שמדובר באיחורים נטו.

swansea

New member
כבר נמאס לי

להגיב כל הזמן ככה
להודעות שלך... אבל מה לעשות שאתה צודק גם הפעם?

למעלה