משהו שקצת מציק לי

חזוז

New member
משהו שקצת מציק לי

בקרב במשרד הקסמים בספר החמישי הכל מאוד מבולבל ומסופר מאוד חלש לדעתי,תמיד שאני מנסה לקרוא את הקטע הזה אני מסיים אותו בהרגשה מבולבלת. עוד מישהו מרגיש ככה?

isabella 1

New member
totally...

אני חייבת לראות מה שאני קוראת בראש.. לדמיין יענו בשביל להבין.. ואת הקטע של משרד הקסמים באמת ממש קשה לי לדמיין.. וזה קצת מבלבל...

D o o S h a

New member
כן..

גם אני.. גם בספר השישי באיזהשהו חלק שאין לי כוחל סמן ספוילר אז אני לא יגיד איפה

אמממ

נראה לי שזה בגלל שאנחנו כל כך רוצים לדעת מה קורה בהמשך אז אנחנו קוראים מהר מהר ולא מביניםפ זה בכל אופן מה שקרה לי

כי הסצנה עצמה

היא מאוד מסובכת ומבולבלת. קללות פה-קללות שם-נוויל-אוכל מוות-ג'יני- אוכל מוות- פטריפיקוס טוטאלוס-נבואה-מסדר עוף החול-איפדימנטה-לונה-סילון אור אדום-נבואה-לוציוס מאלפוי-סיריוס מת?-וולדמורט-דמבלדור-מזרקת האחווה הקסומה-בלטריקס-קרושיו-פאדג'-המשרד של דמבי- בום! הכל מהיר ולא ברור, וככה זה אמור להצטייר.

נכון..

גמאני..וגם על עוד קטעים.. כשאני קוראת את הספר הראשון אני תמיד מדלגת על ההתחלה.. וגם ההתחלה של הספר השישי..היא ממש היתה לא מובנת ולא מעניינת

miss bobby

New member
כן...

וזה נורא מבאס כי זה אחד הקטעים היותר טובים ומותחים בספר.

The Walrus

New member
לא נכון

סצינת המתח היא הסצינה הכי טובה בחמישי... היא כתובה מעולה, לא הבנתי מה אתם רוצים.

oran001

New member
יש משהו בסידרה הזו שאנחנו כאילו

יודעים ורואים כל מה שהארי רואה ויודע (חוץ מכמה פרקים בודדים). כנראה שבגלל שלהארי זה נראה מאוד מבולבל ומהיר, גם אנחנו מקבלים את זה ככה.

למעלה