משהו שקיבלתי במייל,

יהללל

New member
משהו שקיבלתי במייל,

אני רוצה לנצל במה זו כדי להביע את תודתי למשרד התחבורה. סוף סוף הם עושים משהו נכון ואפילו מתוחכם, לא... גאוני!!! על מה אני מדבר? ובכן אני מדבר על התופעה המצערת הקיימת בכבישים. על הנהגים שהם עברייני תנועה ברמות שונות. מדובר בנהגים המקללים, נוסעים באור אדום, לא עוצרים בעצור, חונים על מעברי חציה (ואני בטוח שיש כאלו ששואלים את עצמם: "מה... אסור לחנות על מעבר חציה.." כאלו הפונים מבלי לאותת, זורקים פסולת מהחלון, מחליפים נתיבים ועוד ועוד. בקיצור, (בשפת הכביש) "חארות". אני לא יודע מי חשב על-זה שם למעלה, אבל הרעיון לקחת את כל הנהגים האלו ולשכנע אותם לשים בד כתום על האנטנה – זה פשוט גאוני!!! עכשיו הודות לפרויקט מיוחד זה (של משרד התחבורה) אני יכול לנסוע בשקט על הכביש ואם אני רואה נהג "כתום" אני יודע לשמור מרחק ממנו או להחנות בצד הדרך ואם אני הולך רגל הרואה נהג כתום אני יודע שזה הזמן להתרחק מדופן המדרכה. עכשיו גם אני יכול להסביר לילד שלי ממה צריך להיזהר במיוחד. בקיצור – אני מתפעם! כל הכבוד. זוהי יוזמה שתציל חיים רבים. יישר כוח.

who is this

New member
לא כל כך הבנתי...

האם כותב ההודעה הזו מתכוון לסרטים הכתומים שמתנגדי ההתנתקות שמים?? או שזה מצשהו חדש שהמציאו?? וכן, יש חארות נהגים על הכביש!! היום בשיעור נהיגה עקפו אותי בקו הפרדה רצוף..חחחחחחח

mgd3

New member
שמע לפי מה שהבנתי

אתה מתכוון לכך שכל מתנגדי ההתנתקות הם "חארות" של הכביש נו באמת זה לא מצחיק בכלל לאן הגענו בפורום הזה הודעה בשבוע וגם אז הודעה דפוקה

סרט כתום אהה?

ממש מצחיק... אפילו הורס כן בטח... רקש מאלאנית שכמותך ... אוהבת ערבים כמוך יכולה לרשום דברים כאלה... בגלל אנשים יפי נפש כמוך החיילים שלנו נראים כמוש הם נראים!@ תחשבי על זה

who is this

New member
מסכים איתך!!

כל השמאלנים האלה הורסים לנו את המדינה.. מתי אנשים יתעוררו?? כשיהיה מאוחר מדי? וסתם כדרך אגב, אני לא כל כך בעד חסימות וכאלה אבל זה רק מראה כמה רצון יש להם וכמה הם מאמינים במה שהם עושים...

mgd3

New member
לא אתה זה שהורס את המדינה

וכל השמאלנים האלה שהולכים ובוכים על גדר ההפרדה יש לי עצה לכל השמאלנים אתם אוהבים ערבים יש לכם מקום חם ואוהב לגור בעזה בייחוד עכשיו שמפנים משם מתנחלים

who is this

New member
המתנחבלים האלה סתם שתדע..

שומרים על מרכז הארץ מפיגועים בכל שעצםפ ישיבתם באזורים ה"כבושים" מחייבת המצאות של צה"ל.. לכן נמנעים כל יום עשרות פיגועים ואני יודע את ה ממקור ראשון כי אני גם "מתנחבל"... המבחלים האמיתים הם השמאלנים שרוצים להרוג אותנו תמורת "הידברות" עם מישהו שרוצה שנושמד..

pure_as_fire

New member
אם זה היה כול כך פשוט

אתה שאומר שעצם המצאותכם שם, צה"ל גם שם בגללכם, ומונע הרבה חדירות מחבלים שם, אם זה כול כך פשוט, אז צה"ל היה שם תמיד מראש, גם בלעדיכם, ומונע משם, ולמה עדיף שלא תיהיו שם? כי כשאתם שם, משלמים עליכם כול גרוש, ואתם סתם שואבים כסף שהיה עדיף להשקיע בדברים אחרים, ולהשאיר שם רק את צה"ל ולא אתכם. אז תנחשו מה, אני ימני שתומך בהתנתקות, ואני גם לא אוהב שמאלנים, ולא קולט את העמדה הרחמנית שלהם כלפי אותם פלסטינאים, ולמה אני תומך בהתנתקות? כי ברגע שהם יקימו מדינה, נסתום להם תפה, לא ניהיה חייבים להם מים חשמל ותנאים, הם יצטרכו להסתדר בעצמם, וכול מתקפה שלהם, תגרור תגובה של מדינה כלפי מדינה, ולא מדינה כלפי עם "כבוש", וזה חוקים שונים.

mgd3

New member
נו גם אני ימיני שתומך בהתנתקות

וגם אני חושב שעדיף שתהיה להם מדינה ואז היחסים יהיו שונים

למעלה