משהו שקבלתי במאייל

bimbo.

New member
ערב טוב מצחיקנים../images/Emo141.gif

נשפכתי על הרצפה מצחוק. מאיפה אספתם את כל הבדיחות הללו? תמשיכו, תמשיכו[-:

emmy5

New member
משהו שקבלתי במאייל

משהו על קבעון קבוצת מדענים הציבה חמישה קופים בכלוב. במרכז הכלוב הציבו סולם ועליו ערימת בננות. כאשר קוף מסוים עלה על הסולם כדי לקחת לו בננה, המדענים שפכו מים קרים על הקופים שנשארו על הקרקע. לאחר זמן מסוים,כל אימת שקוף כלשהו נסה לעלות על הסולם, היו אוחזים בו שאר הקופים או מונעים את עלייתו לסולם באלימות. במשך הזמן הפסיקו הקופים לעלות על הסולם למרות הפיתוי של הבננות ואז המדענים החליפו את אחד הקופים. הדבר הראשון שהוא ניסה לעשות היה לעלות על הסולם, דבר שנמנע בנחרצות ובמהירות על ידי שאר הקופים אשר הכו אותו. לאחר מספר ניסיונות כואבים הפסיק הקוף ,החדש בחבורה, לנסות לעלות על הסולם. המדענים החליפו קוף נוסף אשר ניסה לעלות על הסולם כקודמיו. הפעם השתתף הקוף הראשון שהוחלף בהכאת המטפס בהתלהבות רבה. החלפת הקוף השלישי חזרה על אותו ריטואל, ובהדרגה הוחלפו שני הקופים הנוספים עד שלבסוף לא נותר אף לא קוף אחד מהקבוצה המקורית. המדענים נותרו עם חמישה קופים שלמרות שמעולם לא ספגו מקלחת מים קפואים המשיכו להכות בכל מי שניסה להגיע אל הבננות. אם היה ניתן לשאול אותם למה הם מכים את כל מי שמנסה לעלות על הסולם, קרוב לוודאי שהתשובה הרצינית הייתה: "לא יודע ככה זה היה מעולם..." נשמע לנו מוכר? עלינו לבדוק בעצמנו את הקיבעונות שלנו (הסטגנציות), ולוודא שאיננו מכים אחרים (או את עצמנו), או מתחפרים בהנחות היסוד שלנו בלי לנסות לבדוק את מקורן או לנער אותן מן האבק. ובהקשר לזה נאמר ע"י אלברט אינשטיין: "הרבה יותר קל לפרק אטום מאשר לפרק דעה קדומה".

emmy5

New member
בימבו ,יקרתי ,ערב טוב ..

את רואה ,בזמן אחרון פני הפורום ישתנו ..מה עם הציוריים שלך?בזמן אחרון את לא כותבת לנו הרבה על עצמך? יש איזה עבודה חדשה? איך העיניים? אוהבת אותך ,חיבוק ,אממי

אממי, בזמן עבר

תמיד פחדו, "מה יגידו השכנים" תודה לאל שזה עבר מהעולם, היום למי איכפת, היום כמעט ולא מתיחסים לשכנים, כי כמעט ואין יחסי שכנים, בקושי מכירים את השכנים. ובטח לא מענין הדעות שלהם. יש דברים העוברים מהעולם, וטוב שככה. אני נוסעת לתערוכה של מקסימה, אדווח לכם בערב.
בידידות

אשתורי הפרחי, ערב טוב

אתה לא יודע עד כמה אתה צודק, השכנים שלי לשעבר באמת היו כולם פולנים, ואני ילידת אוסטריה תמימה וישרה, לא מצאתי ביניהם לא ידים ולא רגלים, אבל עם הזמן למדתי קצת איך להתחמק מהקושיות שלהם, מהחקירות שלהם. מהם, לא תדע לעולם כלום,ורכלניות, אין שני להן. עברתי דירה ואין לי שום קשרים עם השכנים שלי היום, חוץ משלום שלום. בידידות לאה

מנורה

New member
ערב טוב חזרתי מהתערוכה היפה../images/Emo47.gif

של מקסימה היה ערב נעים ותרבותי והתמונות של מקסימה עשו חשק לקום ולהתהלך בארץ נופים יפיפיים מצוירים בכישרון. ראש עירית קיראון כיבד את הצירות בנוכחותו ומספר בנות בקולם המקסים הנעימו את אוזננו. היה ערב מהנה |בהצלחה מקסימה ו
על ההזמנה.

emmy5

New member
מנורה ,חיכיתי שתחזרו כבר ...מצטערת

שלא היתי יחד איתכם ..מאחלת למקסימה הרבה אושר והצלחה ,מגיע לה .. בטח הרבה חברים וחברות מפורום 50+ היו שם ..מפגש מעניין .. משהו צילם?מחכה לתמונות ..

HAVA159

New member
emmy5 ערב טוב לך אהבתי מה שכתבת

ערב נפלא. אוהבת
חוה.

maxima

New member
אממי....צילמו את כל הציורים שלי

כשאקבל את התמנות אביא להראות

offe

New member
התערוכה של מקסימה

כשראיתי את התמונות של מקסימה, זה הזכיר לי את התיאורים היפהפיים שהיא תיארה בכל פעם שהייתה חוזרת מטיול במרחבי ישראל. כמו שהיא תיארה זאת במילים, הפעם עשתה זאת במכחול. כל התמונות שזורות בנופי הארץ וכנראה נבעו מתוך חוויותיה האישיות. מקסימה - המשיכי להקסים אותנו במילים ובציורים. תודה מנורה ואורי על שלקחתם אותי היה נעים בחברתכם. לילה טוב offe

emmy5

New member
סבאאורי , מתי אתה עושה תערוכה אם..

כל העבודות שלך? כמה נפלא להרגיש שאני בין אומנים ...פתאום אני מרגישה שגם אני אומנית ,קצת ..אבל אומנית מקסימה ,כל כך מצטערת שלא היתי שם עם כל החברים .. אופינקה ,מסבירה בדיוק את ההרגשה ..ואת יודעת להביא את יופי הטבע במילים ובצבעים ,כל הכבוד

למקסימה היקרה

אני מסכימה עם כל מה שמנורה כתבה, וגם מה שאופי כתבה, היה ערב מהנה מאוד, ואוירה טובה, כשמשקיעים, רואים גם תוצאות. אממי מצטערת אין לי עדיין מצלמה דיגיטלית, אולי חברים אחרים של מקסימה צילמו, היא ודאי תדע.

HAVA159

New member
לאה'לה שלום אפרופו שכנים ../images/Emo24.gif

את יודעת, טוב שכן קרוב מאח רחוק. ערב נפלא לך. אוהבת חוה.

חוה'לה ערב טוב

בתנאי שלא יהיו ממוצא פולני. למרות שאבי ממוצא פולני,אני מרשה לעצמי לומר את זה, בפה מלא.

למעלה