משהו שעליתי עליו...

משהו שעליתי עליו...

אני שומע כבר שנים בריטני. לא מהערצה אומנם, זה בגלל שאני אוהב את המוזיקה. אני לא יודע עם עלו על זה בפורום, אבל שמתם לב שהשיר "Lucky" מדבר על המצב הנוחכי שלה? בשיר היא אומרת שמבחוץ הכל יפה וזוהר אבל מבפנים זה לא ככה, וככה זה עכשיו. אני צודק? דולב.

little girl3

New member
../images/Emo207.gif מישהו יכול להביא לי בבקשה אתר/ים

למדרכי פוטושופ????

little girl3

New member
חשבת על זה שאולי לא רציתי לענות על השאלה שלך?

אז אסור לי לשאול שאלה? ואם אתה כל-כך רוצה אז כן לאקי זה שיר שמתאים לבריטני כרגע ואני בטוחה שהרבה שמו לב "מנצלשים אחרי שעונים על אותה הודעה.. קצת מחשבה " "הקצת מחשבה" הזה עיצבן אותי סורי

התכוונתי שהיית יכולה לנצלש את ההודעה לשרשור

יותר ישן... ההודעה שאני פתחתי היא חדשה ואת נצלשת את ההודעה כמעט פחות משעה. היית יכולה לחכות\ לנצלש לשרשור אחר. רק מתוך נימוס.

viko222

New member
הרבה אומרים שהשיר הזה נהיה עליה../images/Emo103.gif

כלומר,לא שכתבו אותו במיוחד עליה אבל החיים שלה והשיר דיי מזכרים... אני מסכים עם זה...

אם כבר,אז MONA LISA

כי לאקי יכול להיות על כל זמרת פופ מהוליווד או בכלל על כל אמן מצליח. הקטע הזה- Now see everyone's watching, as she starts to fall They want her to break down There will be a legend of her fall... מראה כמה שMONA LISA זה השיר היחיד של בריטני שבאמת מבטא את המצב שלה עכשיו. שלא נדבר על השורה הזו- She wants you to know (yeah) she's been gone

SuperShiro

New member
ומי, מי כתב את השיר הזה? לא אחרת מאשר בריטני

עצמה. אני חושבת שזה אחד השירים היותר יפים שלה מבחינת ליריקה, אם לא היפה ביותר.

לשם שינוי אני לא מכיר את השיר...

מותר לפרסם פה מילים? או אתרים עם מילים? אם כן תודה.

SuperShiro

New member
לשיר יש שתי גירסאות

עקרונית שתי הגירסאות בעלות אותו הרעיון, אבל קיים שינוי במילים פה ושם. הנה הליריקה של הגירסא המקורית http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Mona-Lisa-lyrics-Britney-Spears/AE3ACA7F1588636248256F7C0007B3A3 [אני גם לא יודעת אם מותר או אסור לפרסם את מילים לשירים בפורום, ככה שאם אסור תמחקו את זה
ואני מצטערת מראש
]

WundeRKind

New member
אם כבר!!!!1111!!11../images/Emo105.gif

שיר שנכתב על בריטני שייך לגוון ספטני
Look at your watch now You still a super hot female and they all waitting for your hot track So what you wating for?? שמעתי אותו היום והוא פשוט הזכיר לי אותה, בריטני, למה את מחכה????
.

ראסמי...

בכלל,בחו"ל זמרים פופלארים מרוויחים סכומים עצומים רק על *החתמות* בחברות תקליטים וסיבובי הופעות..

YugiBoy

New member
אממ תראה..

עלו על זה עוד בתקופה שלפני הקרחת... ובאמת שיר מתאים יותר הוא MONA LISA שלה... ממש כתבה לעצמה נבואה...

למעלה