משהו שעלה לי לראש ... (עונה 5-6)

miotisman

New member
משהו שעלה לי לראש ... (עונה 5-6)

זוכרים אחד מהפרקים בעונה 5-6 נדמה לי, SG-1 מוצאים את הקדמונית שהייתה קבורה בקרח באנטרטיקה? בכל אופן לפני כמה זמן עשיתי פרק נוסטלגיה (אטלנטיס עונה 1 פרק 1) ובחלק הראשון לפני הכל רואים איש ואישה ומה אתם יודעים היא ממש אבל ממש דומה לפרוזן גירל! זה קורה די הרבה בסדרה שאיזו דמות פתאום עוברת סדרה (אני חושב שגם היה איזה דמות מה"טולאן" ששיחקה עוד תפקיד אבל אני צריך לחקור עוד קצת...) מענין לראות כמה דמויות ממחזרים...

subatoi

New member
אבל פה זה לא מחזור.

פה זו באמת אותה דמות. זו אמורה להיות אותה קדמונית, רק ימבה זמן לפני כן.

סלמאק

New member
עונה 6.

ואכן זוהי אותה הקדמונית. אני דווקא לא שמתי לב לכך בפעם הראשונה (עד שסקובי הסב את תשומת ליבי לעניין), אבל אח"כ בחנתי את האפשרות מבחינה עלילתית והבנתי שזה הגיוני. היא אחת מבין הקדמונים שנשארו על כדור הארץ לפני מיליוני שנים. היא כנראה נשארה שם לאחר מכן, לקתה במחלה ההיא ונשארה שם קפואה בשלג.

subatoi

New member
למיטב זכרוני

התגלית הראשונה בנידון היתה של Kinspirit, לא שלי

אןתה האחת../images/Emo35.gif

אתם בטוחים. כי נראה לי שני שחקניות שונות, וגם שני דמויות שונות. אני ממש לא בטוח בזה, אבל נראה לי שהדבר היחיד שמשותף זה השיער הג'ינג'י. זה נראה לי האופנה של הבנות הקדמוניות...

אההה, בדקת../images/Emo35.gif אז זה אותה אחת..

אין לי זמן לבדוק, אני עובד.. טוף, הגיוני, הרי מצאו אותה שמה...

morashty

New member
ובאותו עניין (בערך)

רק לראות שתפסתי את זה נכון- היה היה גזע שנקרא האלטרנים בגלקסיה של האוריי בשלב כלשהו בשל חילוקי דעות עזבה קבוצה (הקדמונים) ועברה לגלקסיה שלנו שם הם בנו את השערים וטיילו ממקום למקום עד שהם החליטו להתרחב ועברו לפגסוס שם הכל היה בסדר עד שהם הסתבכו עם הריית' וחזרו בלית ברירה בחזרה לגלקסיה שלנו הקימו את מה שנקרא ברית ארבעת הגזעים.אבל אז הם חטפו את המגיפה מסיבות לא ברורות דבר שאילץ אותם להתעלות והשאר כבר הסטוריה...

subatoi

New member
אותי אישית הם בלבלו.

אני כבר לא מנסה לעקוב מי היה קודם. אם הם רוצים, שיתנו למייקל שנקס לדקלם טקסט נורמלי בקצב סביר שמסביר את הכל. אני התייאשתי מלנסות להבין מה הקטע של הקדמונים...

kinspirit

New member
עד כמה שאני הבנתי

אז תפסת את זה נכון. אני רק לא בטוחה אם הם הקימו את ברית ארבעת הגזעים לפני או אחרי שהם עזבו לאטלנטיס, עד כמה שידוע לי לא נאמר מפורשות מתי זה היה מבחינה כרונולוגית. ובל נשכח שהם (הקדמונים) הסתירו את הגלקסיה שלנו מפני האוריי... מעניין מה עם פאגסוס... נראה לכם שהקדמונים מסתירים גם את הגלקסיה הזאת?!

ARIS BOCH

New member
אני מקווה מאוד בשביל תושבי פגאסוס

שכן. גם האוריי וגם הריית' באותה גלקסיה, אמא'לה איזה פחד
ואם כבר האוריי יגיעו לפגאסוס, יכול להיות שהם ינסו להמיר גם את הריית' לדת שלהם? בכל מקרה,יהיה מעניין לראות את הריית' והאוריי נלחמים. אולי זה יבוא בעונה החדשה...

sprqy

New member
נשמע מעניין באמת...

אוריי לריית': תפסיק לבלבל במוח ותן לאכול כבר!

סלמאק

New member
גדווול!!!1

שילוב קטלני
הכוהנים של האוריי ינסו להנחיל את תורתם בקרב הריית', והריית' יאכלוהם לשובע. אין דבר טעים יותר מאנרגיית החיים של כהן לאחר הארה...

למעלה