משהו שעיצבן אותי

cutygirl

New member
משהו שעיצבן אותי

ציטוטי לינקין פארק: שאלה: האם הייתה איזושהי אמנית שהשפיעה על אחד מהשירים שלכם? מייק: מבחינה מוזיקלית, אני מעריץ גדול של דיידו. אני אוהב גם עוד הרבה זמרות ולהקות של בנות, מקיטי עד למדונה וסניקר פימפס. פורטיסהאד. אם תשאלו את בראד הוא יגיד לכם שהוא אוהב את הבריטני ספירס שלו. בראד: אני אוהב את בריטני ספירס. מייק: יש לה השפעה גדולה במיוחד על הנגינה שלו בגיטרה. בראד: she drives me crazy. בראד יש לך מזל שאני כלכך אוהבת ומעריצה אותך.. כי אז ממזמן הייתי שונאת אותך. סיבה: בריטני ספירס! ורק דבר אחד שלא הבנת... אם בריטני הייתה משגעת אותך היית עכשיו איפה שהיא נמצאת.. בית מושגעים לנפגעים מבחינה שכלית.. אז תגיד תודה! ובאמת מזלך..

shiraNick

New member
תגובה להוודעה שלך!!.....

קודם כל אני אוהבת את השירים של לינקין פארק.. הם אחלה... מי זה מהם בראד?? (אני לא מכירה שמות אף פעם לא טרחתי לבדוק!) הלו?! כאילו בן אדם מה אתה אוהב?? היא בן אדם דוחה!! ובקשר למה שרשמת: לא לשפוט אדם לפי לבושו אלא לפי בגדי אישתו... אז זה באמת היה טוב אם בריטני הייתה לובשת עליה משהו ולא רק מורידה!

Esmena

New member
תסלחו לי על ההתערבות

אבל מותק, היא אישה. ( קיוט @גירל@!) ושתיים, זאת החתימה שלה, פור גוד סייק!

Useful Idiot

New member
סניקר פימפס?

סניקר פימפס?! מישהו מלינקין פארק אוהב את הסניקר פימפס?! או מיי גוד... זה כבר ממש הורס לי את החוויה מהמוזיקה שלהן (הסניקר). אוי אוי אוי. רגע, מישהו פה מכיר אותן בכלל? אה, ול - esmena, יש לך אחלה חתימה!

Esmena

New member
דווקא הבנאדמית השנואה עלייך

אם הבנתיך נכון- מתחילה להתעניין בסניקר ברגעים אלה ממש, ותישמח לקבל הדרכה . אגב, למה אמרת שלהן, הרי יש שם למיטב ידיעתי רק בחורה אחת, שעוד עזבה אחרי האלבום הראשון?( קלי דלייטון?) אגב, אני כבר מזמן מנסה להפנים את העובדה שמוזיקאים שאני שונאת יכולים לאהוב כאלה שאני אוהבת ולהפך...מנסה להתרגל. (אם כי עדיין הייתי צריכה כמה ימים במיטה אחרי ששמעתי שלטורי איימוס היה טור משותף עם הילדונת המנגס´ת הידועה בשם מוריסט) . מה שהטריד והפתיע אותי במיוחד באמירה הזאת היא ההתייחסות למוזיקאיות דווקא...דווקא מלינקין פארק...מפחיד, ממש מפחיד.

cutygirl

New member
חחחח אנשים אנשים

אוקיי קודם כל לכי לאתר הישראלי של לינקין פארק למרות שאני לא אוהבת אותו כלכך אבל הוא בכלליות מספק מידע.. אבל לא אומר שהמידע הזה נכון ואז תיראה מי זה בראד ומייק וכל השאר לינקין פארק הם לא אחלה הם יותר מזה!!!! והשירים שלהם יותר טובים מיותר טובים! חחח וכן באמת אם בריטני תתחתן יחשבו הם עניים כי אין עליה שום בגדים!! המלעונה הזאתי

למעלה