משהו שעוד לא הבנתי

משהו שעוד לא הבנתי

היי מישהוא אולי יכול להסביר לי איך עושים את האבנים האלה שמגביהות את הבית ואיך שמים את המדרגות שב"זכותן" אפשר לעלות לדלת הבית ( בגלל האבנים צריך לעלות) תודה

חח או קיי

כשקונים חלקה בשביל לבנות בית יש אדמות שהם לא ישרות ואז אי אפשר לשים עליהם כלום אז בונים מין חומה קטנה כזאת שעושה את הבית גבוה יותר ואז אפשר להתחיל לבנות את הבית

KillER SmiLEY

New member
נראה לי שאני מבינה למה התכוונת

ואם לא, תקני אותי. את מתכוונת לרצפות המוגבהות שעליהן בונים את קירות הבית, ושמים מדרגות כדי להגיע לדלת הכניסה? יש איפשהו בבניה, יש ציור של מרובע כזה... או משהו.... בעע אני לא טובה בלהסביר דברים...
|
קשות|

AdiDoOoOsh

New member
אם אני אנסה להסביר..

את נכנסת למצב בנייה ואז תחפשי מין ציור כזה של מלבן או משהו כזה אני כבר לא משחקת בסימס אז אני לא זוכרת..בקיצור איכשהו תחפשי בין הכל ואז יהיו לך 6 ריבועים עם כל מיני אפשרויות..אני ממליצה על האפשרות של הלבנים המרובע [יש גם באלכסון] בקיצור תבני בצורה שבא לך ועל זה את בונה בית רגיל.. מדרגות=> כדי להוסיף מדרגות תשאירי בהתחלה חלק ריק ואז תלכי למדרגות ותבחרי במדרגות ה"קצרות" לא המוכנות..תבחרי ואז תשימי על האזור שהשארת ריק ויהיו לך מדרגות..חפשי שם תמעקים ופשט תשימי מעקה על המדרגות.. וואו זה ממש ממש ממש לא מובן אז אני מקווה שבכל זאת הצלחת איכשהו להבין אני לא טובה בהסברים!! ואני לא מבינה למה אני כזא משועממת שאני במחשב באחד בלילה!

למעלה