משהו שנמאס עלי:

Evil Guy

New member
משהו שנמאס עלי:

הבנו שכמעט כולם פה כבר ראו את העונה הראשונה (השניה, וכמוני ממתינים לשלישית) אבל יש פה גם אנשים שלא, והם עוקבים על פי השידור בארץ, ומעלים תיאוריות על הסדרה. כל הודעה שניה פה, מכילה את התשובה לשאלה של הסדרה, והורסת לכל הצופים האלו. תפסיקו לגלות פה את הסוף של הסדרה! אנשים שמפחדים להתקל בסוף המפתיע של הסדרה לא נכנסים לפורום והוא מאבד משתתפים. כמו כל פורום על סדרות\סרטים\ספרים מקובל להשתמש בסימון
לגבי כל הודעה שתוכנה מגלה על עתיד הסדרה שלא שודר. מנהל יקר, אכפת לך לאכוף חוק זה? למחוק הודעות שמגלות על עתיד הסדרה ובמקרה הצורך אפילו להרחיק משתמשים? הסדרה בנויה בצורה של תעלומת מסתורין, ונהרסת לחלוטין שיודעים את הסוף.

maorubin

New member
צודק...

לא שיש לי משו נגד מישהו כאן.... אבל זה באמת נכון.. שחיטטתי קצת בפורום יצא לי לראות הודעות בלי הסימן הזה... ז\ה קצת הרס לדעת מה הולך להיות וכל זה... בכל מקרה... ראיתי עכשיו את הפרק הראשון שהפסדתי.. משהו טובבבבבב!!!! ד"א... שידורים חוזרים... הבנתי שיש באותו יום ב11 ש.ח וביום שבת או שישי.... אז מתי זה?.. שבת או שישי?!?!?!

maorubin

New member
ואני...

הייתי צריך לראות את הפרק ברוסית!... (עד שהוריד לי אותו באנגלית עם תרגום מובנה... חח)

chiquitito15

New member
../images/Emo45.gifמסכים מאוד...../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

אני אישית לא אוהב לראות סדרה עם ספוילרים ודי מעצבן לגלות פתאום מה יהיה בעתיד בהודעה שבכלל לא מסומנת ב
. אז הקפידו על הסימון הזה חחחח

Blue Aura

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo19.gif

אני דווקא אוהבת לקרוא
אבל כן,צודק זה הורס
.

Blue Aura

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo1.gif../images/Emo28.gif

אני כותבת גם בפורום קלי קלארקסון

תמריקי

New member
צודק!קודם כל לא לכתוב ../images/Emo58.gif

בכותרת!!וממש כל הפורום מלא בהם פשוט כל הודעה!וממש קשה להיות כאן...

axnholic

New member
כל הודעה המכילה ספוילרים לא מסומנים

תמחק! הבעיה היא שכבר ראיתי את העונה ה-1, ולפעמים אני לא זוכר עם הקטע המדובר כבר שודר. אתם מוזמנים לשלוח לי מסר עם ההודעה בעלת הספוילרים. חשוב לי שהפורום יהיה נטול ספוילרים [לא מסומנים].

תמריקי

New member
מממ זה מה שעשיתם לי..../images/Emo10.gif

למרות שכתבתי בתוך ההודעה!זה ממש חוצפה שחלק מוחקים וחלק לא!!!

Beautiful SouI

New member
שחר יודע מה הוא עושה

אם הוא עשה את זה , זה אומר שהייתה לו סיבה מצוינת לעשות זאת

Beautiful SouI

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gifהילה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אוקיי ובואי נפסיק פה כפרעלייך זה לא בגלל שאני לא אוהבת אותך אני אוהבת אותך
אבל שחר לא מעוניין בהודעות כאלו אתה רואה שחר אני עומדת מאחוריך בכל דבר

Blue Aura

New member
../images/Emo9.gif,את לא אוהבת אותי../images/Emo7.gif

סתם,
פורום קלי,להגיב לי!

למעלה