משהו שנחת אצלי במייל יש לשים לב לשם התוכנות!
ח חמודית מהשרון New member 19/5/04 #2 בוקר טוב פורום יקר ../images/Emo42.gif sorry רק גבר, אבל לא הצלחתי לפתוח (מחשב שלי במשבר ) שיהיה בוקר נפלא לכולם יום שלו רגוע ושקט
בוקר טוב פורום יקר ../images/Emo42.gif sorry רק גבר, אבל לא הצלחתי לפתוח (מחשב שלי במשבר ) שיהיה בוקר נפלא לכולם יום שלו רגוע ושקט
פ פנטום הצט New member 19/5/04 #3 בוקר טוב חמודית... והיום הולכים חולים לעבודה... ככה זה... שיהיה לך יום מקסים !
ח חמודית מהשרון New member 20/5/04 #8 ../images/Emo6.gif חחחחחחח העקשנות משתלמת מה חשבתם שאני לא אהנה מהמייל? גדול המייל הזה אהבתי לילה/בוקר טוב לכולן/ם
../images/Emo6.gif חחחחחחח העקשנות משתלמת מה חשבתם שאני לא אהנה מהמייל? גדול המייל הזה אהבתי לילה/בוקר טוב לכולן/ם
ח חמודית מהשרון New member 20/5/04 #9 יווו ורק עוד שאלונת לרק גבר... ת'סה טובה קלה תברר עם מי ששלח לך את המייל את מי אפשר לתבוע על אי דיוק בייעוד והפעלת התוכנה, וגרוע מכך למה ריבונו של עוילם למה אין uninstall בתוכנה הזו אם נגיש תביעה קולקטיבית, נהיה עשירים? סתם סתתתתתתתתם - לילה טוב
יווו ורק עוד שאלונת לרק גבר... ת'סה טובה קלה תברר עם מי ששלח לך את המייל את מי אפשר לתבוע על אי דיוק בייעוד והפעלת התוכנה, וגרוע מכך למה ריבונו של עוילם למה אין uninstall בתוכנה הזו אם נגיש תביעה קולקטיבית, נהיה עשירים? סתם סתתתתתתתתם - לילה טוב
ר רק גבר New member 20/5/04 #10 אמנם אין uninstall........ אבל אפשר להתחיל להשתמש בלפטוף במקום..............