משהו שנזכרתי בו..

משהו שנזכרתי בו..

מה נסגר עם הבחינות של מאיה ללהקת בת שבע? התקבלה ? לא התקבלה? סתם השאירו את זה תלוי באויר... אולי פיספסתי משהו? אם ככן אז תעדכנו אותי.......

../images/Emo41.gif היא עדיין לא התקבלה ללהקה!

היא דיברה על החזרות עם אבנר בפני גידי לפני 2-3 פרקים אם זכור לי נכון. בקליפ הסיום היא עדיין רוקדת את ריקוד השימפנז שלה...
בכל מקרה, נראה לי שלא יזכירו את החזרות והקבלה ללהקת בת-שבע, פשוט כי כבר יש מפסיק מפנים בעלילה כך שצריך לפנות מקום לדברים הפחות חשובים (עם כל הכבוד, הכניסו את הסיפור הזה רק כדי לחבר בין מאיה לאבנר).

swirrrly

New member
אבל בכל זאת צריך לדווח על זאת !

אי אפשר להשאיר אותנו באפילה הם צריכים לסגור את קצוות כל החוטים לקראת סוף הסדרה ואין מנוס! חוץ מזה יכול להיות שישתמשו בזה שמאיה תהיה בלהקת בת-שבע כדי שפתאום תעלם מהאזור או משהו ואז יקרה משהו בזמן היעדרה או משהו, חוץ מזה אם היא לא תתקבל זה אולי יעשה אותה יותר נחושה ובלה בלה בלה בלה.....

bitbit17

New member
שאלות.. בקשר למאיה..

1. היא כבר עשתה את האודישנים לבת שבע? 2. הראו אותה פעם רוקדת? כמו שאתם רואים, פיספסתי קצת פרקים, אז אני ישמח אם מישהו יעדכן אותי..

על האודישנים לא עידכנו אותנו...

מאיה רקדה רק בחזרות עם אבנר. במידה והחמצת, חלק מהריקוד שלה נמצא בקליפ הסיום של הסידרה.

swirrrly

New member
אז ככה:

1-אין לי מושגון קלושון 2-כן הראו אבל לא פספסת ממש תאמיני

תגובה.

1. לא, היא עדיין לא הלכה לחזרות של בת שבע- לא דברו על זה מאד, ממש כלום. (אבל ביניו, למי אכפת?) 2. כו, הראו אותה רוקדת, וכמו שנאמר, לא פספסת הרבה... היא רוקדת כמו איזה עקומה....בלעעעע...

למעלה