משהו שנורא מעצבן!

yaooo

New member
משהו שנורא מעצבן!

היה לי היום טסט, ראשון, והבנתי שיש לכולם איזו שביתה מפגרת שהם לא אומרים מי עבר אלא הם אומרים מי נכשל... או משהו כזה.. קיצר היה לי טסטר נוראי! עכשיו הוא לא בלם לי, לא נגע לי בהגה, אבל הוא היה אחד המפגרים, ורציתי לדעת מה דעתכם על זה. אז ככה, הייתי בדרך בינעירונית, והגעתי לרמזור, בהילוך רביעי, ופתאום הרמזור הירוק החל להבהב, ולא היה שום מצב בעולםםם שאני עובר! אז בלמתי, הורדתי הילוך, וראיתי מאחורי שיש איזה טנדר שעבר לנתיב האמצעי. שנינו הגענו ועצרנו לפני הקו. ואז הטסטר עושה לי: "רואה את זה לידך? נבהל ממך" ואני למה? לא יכולתי לעבור, אם הייתי עובר הייתי עובר באדום, ואני מפחד שהאידיוט המפגר הזה יכול להכשיל אותי על זה! איפה ההגיון בכלל?!?! מה דעתכם?

Johanna1

New member
קטע מוזר..

עשיתי היום טסט... המורה שלי הודיע לי אחרי הצהרים שעברתי וזה.. עכשיו נכנסתי לאתר ורשום שתוצאת המבחן המעשי היא "נכשל". יכול להיות שיש להם טעות?

learndriving

New member
איפה עשית טסט? בת"א? אם עשית

טסט בצפון ת"א היום
אם כן אז כנראה שנכשלת ?!? תוכלי לראות את רשימת תלמידים שמי עברו בטסטים בתאריכים האלו http://www.ihud-ta.co.il/index.php?type=get_page&page_data[id]=1247&page_type=1&userid=3543&cookie_lang=he&the_session_id=9475969e6dde5bcdd444634b4f077cac

Daemonlior

New member
תבדקי את התאריך באתר..

אם התאריך הוא התאריך של הטסט האחרון, 99.9 אחוז שנכשלת.. עדיין לא שמעתי על טעות באתר..

Daemonlior

New member
הא אופס, טסט ראשון..

טוב, אני לא אבאס.. פשוט תחכי אולי יגיע רישיון..

Johanna1

New member
זה כן היה טסט ראשון חח

והאתר צדק. האישה שקראה את התוצאות למורה שלי עשתה טעות. זה מבאססססס!

Krishi

New member
עזוב.. טסטר דפוק..

הטנדר אולי נבהל ממך כי הטנדר הטיפש לא שמר בטח מרחק... והטסטר יהיה עוד יותר דפוק אם הוא יכשיל אותך על זה.. אבל את זה תדע רק אחר כך... מה שכן.. אם יכלת להספיק לעבור בצהוב והחלטת לעשות עצירה פה אולי הטסטר כן צודק... כי עדיף למנוע אירוע ולהיות חכם מאשר צודק, ובאור צהוב עדיין אפשר לחצות את הצומת....

למעלה