משהו שמציק לי...

Panther

New member
מצטער

בשום אופן אינני משווה את השואה רק מראה שרדיפה כזאת אפשרית וקרתה אז גם בספר זה יכול להיות.

Hermione

New member
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

LuGiA

New member
נקודה מעניינת

הרעיון שסלית`ריין מבצע (מנסה יותר נכון) באמת מזכירה את רעיונות התורה הנאצית, מעניין אם הסופרת התכוונה לזה....פואנטה מעניינת לוגיה

dana.

New member
תגובה לתשובה של Panther

ל-Panther אני לא עצלנית!!!!!!!! השארתי סתם שאלה כדי ליראות עם יענו לי ואני רואה שענו לי וחוץ מזה קראתי את הארי פוטר הראשון והשני ואני יכולה להוכיח.!!!! dana

abgs

New member
תשובה לשאלה על הספר הרביעי

הילד שמת את יודעת מי ,לא קם בחזרה לחיים זה פשוט כאילו הרוח שלו שיוצאת מהשרביט של.... את יודעת ומדברת עם הארי

LuGiA

New member
גם לי זה מפריע...לא

חמודי אתה חי ? אתה נושם ? אל תסתבך עם הפרטים הקטנים... למה שאני לא אשאל: דאדלי הוא רשע ? והוא שמן...האם יש פה רמיזה על זה שכל השמנים רעים או לא...האם צריך לפחד משמנים ? בתודה לוגיה

dana.

New member
שאלה

לא קראתי את הספר הארי פוטר,כדי לי ליקרוא אותו? אם כן למה? ואם לא אז למה. מצווה לתשובות... dana

Panther

New member
תשובה

את עומדת בפני החלטה קשה. תני לליבך להובילך אם את כ``כ עצלנית כדי לא לדעת אם לקרוא או לא ספר שכל העולם מדבר עליו לא מגיע לך לקרוא אותו!

ניתאי

New member
הארי פוטר ספר טוב

שי, למה להרוס ספר ככ טוב בדברים קטניםהאם יש ספר /סרט בעולם שהוא לגמרי לגמרי מציאותי?

dana.

New member
ל כול מי שמעוניין...

טוב,אז לדעתי הספר הארי פוטר סחף כול כך הרבה אנשים וילדים זה ביגלל שזה ספר עם המון דמיון בעצם הכול דימיוני... כשקוראים את הספר הזה אז ניכנסים לעולם של דמיון מוחלט, זהו ספר ממש מדהים כי יש בו הכול:צחוקים,מטח,פחד,ועוד... מי שקורא אותו פשוט מוקסם מאופן הכתיבה של ג`יי.קיי רולינג, ואני אישית יכולה ליקרוא את כול סיפרי הארי פוטר ביום, ומשהוא שאמא שלי אמרה:``לדעתי הספר מרתק ואי אפשר להפסיק ליקרוא אותו עד שגומרים את הספר``

dana.

New member
ל כול מי שמעוניין...

טוב,אז לדעתי הספר הארי פוטר סחף כול כך הרבה אנשים וילדים זה ביגלל שזה ספר עם המון דמיון בעצם הכול דימיוני... כשקוראים את הספר הזה אז ניכנסים לעולם של דמיון מוחלט, זהו ספר ממש מדהים כי יש בו הכול:צחוקים,מטח,פחד,ועוד... מי שקורא אותו פשוט מוקסם מאופן הכתיבה של ג`יי.קיי רולינג, ואני אישית יכולה ליקרוא את כול סיפרי הארי פוטר ביום, ומשהוא שאמא שלי אמרה:``לדעתי הספר מרתק ואי אפשר להפסיק ליקרוא אותו עד שגומרים את הספר``

זה קשור(וכמו שאתם רואים אני לא על המחשב שלי!)

זה לאו דוקא אוהבים ללמוד זה מדבר יותר על הערמומיות שלהם...אני חושבת... אבל יכול להיות שאני טועה אז אם מישהו יודע יותר טוב אז תגידו!

Panther

New member
רייבנקלו? ערמומיות?

רייבנקלו זה אלה האוהבים ללמוד, סלית`רין הערמומיים...

למעלה