משהו שמצאתי

בלאונט

New member
אך, היהודים האלה!

גועל נפש. שונא את היהודים האלה שעושים מה שבא להם. מסכן, הוא כלכך צעיר, למה הוא צריך את זה? הוא שוחר שלום. הוא רוצה לחיות בשלווה. היהודים האלה רוצים לרצוח את כל העולם. נכון. אני מקווה שהבנת את הנקודה שלי קורט, מישהו ממש נחמד לקח תמונה שהוא מצא באיזה שהוא ספר (ואם היה לי סורק הייתי מראה לך תמונות שהיו גורמות לך לבכות) והחליט לרדת לחיים של כל חייל שמנסה להגן על המדינה. אתם שונאים את אותו חייל, אבל בלי לדעת מה גרם לזה. למה הוא לוקח אותו ולאן. מה קדם לתמונה ומה קרה אחריה. אההה, הוא בטח סתם בחר פלשתינאי מהרחוב והחליט להציק לו. נכון, קורט? זה מה שקרה?

והנה החרדים התמימים שלך

רגע לפני שהתחילו לזרוק בקבוקים על שוטרים שפירקו מכונית תופת.

בלאונט

New member
חרדים תמימים שלי?

אף אחד לא תמים. לכולנו יש יד בקרע הזה. כולנו תורמים להגדלת המאבק. יש גם המון חרדים אנטי-ציונים, מה הנקודה? אני ציוני, ותו לא.

קורט, התמונות והמניפולציה.

אוה, כן, דעתי הפוליטית השתנתה פלאים, פיכס, היהודונים האלה, צריך לרכז את כולם בגטו כלשהו, אתם יודעים, מקום צפוף כזה, כמו עזה. היי, הנה רעיון, בואו נרכז את כל היהודים בעזה ואת הערבים נפזר ברחבי הארץ שיעשו מה בא להם, וואו, קורט, דעתי הפוליטים השתנתה פלאים, והכל בזכותך! התמונות האלה כל-כך שוות 1000 מילים, באמת, שוות את כל ה1000 דעות הפוליטיות שיש לאנשים כאן, אבל מה גורם לך לחשוב שהן ישנו אותן?

למעלה