משהו שמצאתי

פIלי

New member
משהו שמצאתי

מתוך fresh.co.il, ראיתי כבר כמה פה שואלים על הבעיה: "כמה אנשים אמרו לי שהם לא מצליחים להתחבר ל - irc.dal.net והם מקבלים את הודעת השגיאה Can´t assign requested address. ובכן התשובה נתונה בפקודה יוניקס פשוטה שאומרת לנו כך:
# host irc.dal.net irc.dal.net is an alias for no-servers-left-to-pool.dal.net. no-servers-left-to-pool.dal.net is an alias for please-do-not-mail-us.dal.net. please-do-not-mail-us.dal.net has address 255.255.255.255​

havlaz

New member
חשבתי שאתה צוחק

זה אשכרא יוצא כך..
[havlaz@server havlaz]$ host irc.dal.net irc.dal.net is an alias for no-servers-left-to-pool.dal.net. no-servers-left-to-pool.dal.net is an alias for please-do-not-mail-us.dal.net. please-do-not-mail-us.dal.net has address 255.255.255.255​

ReactoRx

New member
בנטספליט

דווח שיש להם בעיות, כמו התקפות D.o.S... מוזר, זה כאילו הם סוגרים את השערים שלהם, או שתבעו אותם בגלל כמות הווארז והאקינג שקיים שם.

בעע ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

הם לא יכולים למצוא את ה-IPים שמתוכם הגיעו ה-DoSים? (דוסים! LOL) ואני חשבתי שבמאקרון המצב רע.. רק ששם זה לא בגלל התקפות. פשוט ככה זה
.
ניר

havlaz

New member
זה לא כזה פשוט

אם זה היה פשוט היו חוסמים אותם כנאה מדובר בהתקפות ממספר רב של מחשבים, או ספופים.. אם אתה לא הFBI, זה לא כזה פשוט לגלות...

מספיק והיו חוסמים 50% מההתקפות../images/Emo16.gif

וכבר נניח רבע מהשרתים היו פועלים, ועוד כמה פועלים חלק מהזמן. ומה אתה מתכוון "ספופים"? שימוש ב-BNCים למיניהם? כי אותם אפשר לחסום בדיוק כמו IP רגיל..
ניר

havlaz

New member
ספוף של IP

לרמות ולשגע את השרת.. ראיתי מאמר פעם על זה, אני אחפש אותו כדי שתבין על מה מדובר.

למעלה