משהו שמפריע לי

shay4442

New member
משהו שמפריע לי

אני סטודנט באוניברסיטת תל-אביב במדעי הרוח ,כאשר אנחנו ממלאים את הנתונים האישיים במחברת הבחינה אנחנו רושמים את השם המלא+ת.ז בשני צדי המחברת כאשר קו מקוקו מפריד בינהם , השאלה היא האם המרצים מקבלים את מחברות הבחינה עם שם הסטודנט?(מה שנראה לי מאוד הגיוני) ואם כן זה מאוד מפריע לי, כי כל השנה מלמדים אותנו שאין חוקרים ואין מאמרים או עבודות שנטולות דעות אישיות ואג'נדות(לא משנה כמה החוקרים מנסים לתת רושם של אובייקטיביות) ודעות אישיות של מרצים מסוימים בקשר לסטודנטים שמתהווים בזמן הקורסים יכולים להשפיע על מתן ציון אובייקטיבי.... שנה שעברה שמתי לב לזה בקשר לעבודות שהוגשו , שבהם סטודנטים שהם עוזרי מחקר של אותם מרצים קיבלו ציונים הרבה יותר גבוהים ממה שהגיע להם באמת...

ChilD SouL

New member
גם אני חשבתי על הסוגייה הזו.

כאילו, תמיד אמרו לי שכשתהיי סטודנטית בעצם הבודק לא ידע מי את אלא יראה רק תעודת זהות - אבל בתכלס כשממלאים את הטופס אז כותבים את כל הפרטים האישיים וזה מגיע לבודק כך. נורא מעניין הדבר הזה. [לא שהבודק לא יכול פשוט להצליב את התעודת זהות לתלמיד, אבל... זאת כבר עבודת נמלים]

RichardSmith

New member
אצלנו...

המרצים לרוב לא יודעים את השמות של הסטודנטים. פה ושם, כן. הבדיקה נערכת גם ע"י המתרגלים, שניים מהם. בשורה התחתונה, כולנו בני אדם... גם לכל מטבע יש שני צדדים... יש אנשים שהולכים לערער ובעקבות החיוך המתוק מקבלים נקודות נוספות... האם זה מוצדק?...

XMankoX

New member
אני גם לא מבינה את זה

אני גם לומדת באת"א אבל במדעי החברה. ואצלנו יש אותו סיפור למרות שאמרו שבבחינות לא כותבים את השם מאותן סיבות שאת כתבת... תגיד... אולי אתה יודע למי אני פונה בקשר לאיזשהי בעיה עם המבחן? (מבחן שהיה לנו היום והייתה שם שאלה על מאמר שלא דיברנו עליו)

shay4442

New member
יש מספר אפשרויות

הדבר הראשון שהייתי עושה זה לשלוח אי מייל למרצה ולשאול אותו/ה על השאלה הספציפית זאת והמאמר שלא למדתם עליו בקורס... אם הוא לא יחזור אליך או ישלח לך תשובה לא עיניינית ישנה תמיד אפשרות של עירעורים.... ואפשרות נוספת זה כמובן מועוד ב' ,אבל אני הייתי מחכה קודם לציון ולאמוד באמת את הנזק.....

XMankoX

New member
הבעיה היא

א. יש מספר מתרגלים. לכן אני לא יודעת אם מתרגלים אחרים עברו על הנושא הזה או לא. ככה שאם אני פונה למישהו זה למתרגל שלי. ב. לצערי הרב אני לא אהיה בארץ במועד ב' אבל בכל מקרה אני לא הייתי הולכת על שאלה שהם שמו ובכלל לא למדנו. יש לך מושג מי אחראי על קבעת פקטורים?

מה פתאום? הבדיקה היא בעילום שם

הם מקבלים רק את הצד עם הת.ז שלנו בלי השם המלא

the last anigma

New member
../images/Emo127.gif החלק המקווקו עם השם המלא נתלש

והמרצים לא מקבלים אותו, הם מקבלים מס' סידורי ות.ז. אם זה הסמס' הראשון שלך ועוד לא ראית סריקה של מחברת בחינה, אז אם יש לך מבחנים שצילמת מהאגודה או משהו תראה בעמוד הראשון שחסר החלק עם השם. אני אצרף דף ראשון מסריקה של מחברת.

Musi© Gi®l

New member
אדם המחברות אצלנו

באמת המרצה מקבל עם שם ות"ז. כי תחשוב המקום היחיד שאתה רושם אותו זה על הדף של מחברת הבחינה ואתה רושם שם ואז ת"ז אחד ליד השני איך יתלשו את זה?!

RichardSmith

New member
אבל לאן הולך הספח?...

אני מניח שלמזכירות. אני מאמין שהפרופ' יכול לדעת לפי ת.ז מי כל סטודנט... יש מספיק דרכים לדעת...

Musi© Gi®l

New member
אבל לא, אדם

נכון יש בדף ראשון במחברת 2 צדדים? אז על אחד אתה חותם ורושם פרטים ואותו תולשים ועל השני אתה רושם גם שם וגם ת"ז ואיתו בודקים לך את המחברת.

shay4442

New member
מחברת הבחינה הזאת שונה מאצלנו

לפחות במדעי הרוח ובחוג שלי , הסיבה שזה נראה לי הגיוני (וטעות) שהם יעשו את זה בגלל שהרי בקורסים אחרים שבהם אנחנו מגישים עבודת קורס ולא מבחן שעליו נקבע הציון בלבד הסטודנטים רושמים את השם..... אז מה ההבדל? שנה שעברה היה לי מקרה אחד שבו אחד המרצים ביקש במפורש לא לרשום את השם רק ת.ז בעבודת הסמסטר...

SpyKid

New member
גם אני חשבתי על זה,

רק שאצלנו בטכניון אין שום דרך לתלוש את החלק של השם, כי הוא פשוט נרשם על הדף ביחד עם מס' ת.ז (למרות שלא ממש מדאיג אותי עניין המרצים, כי בסמסטר ראשון זה לא כ"כ רלוונטי והם לא ממש מכירים אותנו. אבל לא ברור מה השם מוסיף כשיש במילא מספר ת.ז שלפיו אפשר להכניס את הציון למחשב).

למעלה