משהו שמפריע לי מזמן

משהו שמפריע לי מזמן

בדבז מתייחסים לילדים כמו לחתולי רחוב... הם חמודים כל עוד הם לא יודעים להלחם, אבל ברגע שהם לומדים, הם הופכים למבוגרים קטנים ומגעילים..... גוטן עדיין עושה לי בחילה.... לפחות גוקו בדב היה עוד פחות או יותר ילד... אבל גוטן... כנ"ל לגבי גוהן וטראנקס...

MiCroZiP

New member
מ..מה?

למה ציפית? שהם יהפכו לסופר סיאאן ויבואו לבו ויגידו לו "אדוני אתה דומה לצמר גפן לאכילה" והיו צוחקים ומשחקים בתופסת?...יעני הם צריכים להציל את העולם ולהתאמץ בשביל לנצח...אבל הם עדיין חמודים וכאלה טמבלים שהם קטנים...

Goggle Girl

New member
Indeed!

אבל לא חייב. צ´יבי זה יותר לעשות חמוד. למרות שגוטן וטראנקס נחשבים לצ´יבים...

ילדים אמורים להיות

גרסאות קטנות חמודות ולא מפותחות של מבוגרים, ובדבז הם פשוט גרסא מוקטנת!

Goggle Girl

New member
זה סגנון הציור ככה. לא אוהב? חבל.

אין מה לעשות בנידון. אני אישית נורא אוהבת את הילדים בדבז ^-^ אולי חוץ מגוהאן, אבל זה רק בגלל התסרוקת o_O כשהיה לו שיער ארוך אהבתי, וכשיש לו תסרוקת כמו לגוקו אהבתי ^-^ רוצה דברים ממש מפחידים בסגנון ציור הזה? התינוקות x_x הילדים עוד איכשהוא בסדר, ואת גוטן וטראנקס לא עשו מנופחים כמו את גוהאן, אז עוד יותר טוב. אבל... התינוקות שמה מפחידים! X_X

Snake Bandage

New member
אבל התינוקות כאלה חמודים!! *_*

כמובן שאני ראיתי רק את טראנקס, גוקו ומארון כתינוקות... היו תינוקות שאפשר להחשיב אותם כמפחידים? o_O

Goggle Girl

New member
גם אני דיברתי על טראנקס

והוא מפחיד אותי קצת o.o;;;; חמוווווווווווווווווד אבל מפחיד מה בדיוק קרה לידיים שלו? o_O

Snake Bandage

New member
תמיד ידיים של תינוקות כאלה. ^^

העיניים שלו קצת פריקיות, אבל חוץ מזה, הוא הדבר הכי מתוק מאז צמר גפן מתוק. ^^

מה שמפחיד אצלו זה

הגבות
!

ילדים אמורים להיות מנופחים!

זה אחד הדברים החמודים בהם! קחי את התמונה של בארדוק גוקו גוהאן וגוטן ביחד, ותסתכלי שם על גוהאן! הוא פשוט מגעיל@ ממש גרסא מוקטנת מאוד של מבוגר!

Snake Bandage

New member
הוא וטראנקס פשוט מתאמנים, זה הכל

וחוץ מזה, נראה לי שגוקו ומיראי טראנקס קצת משפיעים על דרך החשיבה שלך.

למעלה