משהו שמפחיד אותי...

pigdfqq

New member
משהו שמפחיד אותי...

לפני שבועיים בערך עשיתי סיאנס והכל היה טוב סגרנו איתה יפה והכל...ומאז אני רק נפצעת!!!! נופלים עליי דברים הטלוויזיה לא פועלת שני בא להפעיל אותה אבל שאח שלי מפעיל הכל בסדר.... המחשב שלי נהרס הכל פשוט חרטה !! מה עושים וזה בכלל קשור?

Governor

New member
האם המתנתם בסבלנות עד שהרוח

תאמר Goodbye, או ש`הראתם לה את הדלת`? רק הרוח מחליטה מתי סיאנס מסתיים. יזמה שלכם לסיים, עלולה להביא לתוצאות לא נעימות...

mr nice guy

New member
governor....אתה לא לפני שניה התוכחת

אם יש בכלל דבר כזה חיים אחרי המוות ורוחות?

Governor

New member
האוירה פה כזאת מין נחמדה, פריקית,

הזויה, שטותית, קלילה, לא רצינית שהחלטתי `לתפוש ראש` עם כולם ו`לזרום`. סתאאאאאאאאאאאאאם...

mr nice guy

New member
גם אני לפני כמה זמן חשבתי כמוך.

אבל אחרי שקראתי כמה דברים השתנתה דעתי. שמעתי דעות מכאן, דעות אחרות, מנוגדות, נכנסתי לאתרים, עם דעות לכאן ולכאן, ואני נוטה להאמין או לפחות לכבד את האמונה והדעות של אנשי הפורום הזה. למרות שאני לא בטוח במאה אחוז לכן השאלה הזו מעסיקה אותי רוב הזמן שאני חושב על דברים כאלו. לגביך אישית, לבוא לפורום שזה הנושא העיקרי שלו ולטעון שהוא הזוי, שטותי ולא רציני זה לא לעניין וזה אפילו מעליב את חברי הפורום (לי אישית זה לא מזיז). אם זו הגישה שלך, עדיף שאו שיחסמו אותך או שלא תגיב יותר בפורום. כי יש לך הרבה מה לתרום לדיונים של הפורום, אם תעשה את זה בצורה עניינית ולא כמו שעשית את השרשור עם "הפריק" שגם נסחף וירד לרמה שלך, תוכל לתרום לפורום ואולי לגרום לכמה אנשים להאמין במה שאתה מאמין. אבל עד שתתחיל לכבד את האמונה של אנשים כאן ולא לפסול אותה מראש, אין לך מה לחפש בפורום הזה, כי אף אחד לא יתייחס אליך ברצינות, כי ככה אתה מתייחס אלינו.

I am a freak

New member
יחב גורר יחס

אין לי בעיה שיגיב בפורום- כל עוד הוא לא עובר על החוקים (כמו בהודעה למעלה
). אבל, שלא יתעצבן או ישאל שאלות אם הוא יקבל יחס דומה- משאר חברי הפורום. אני כרגע מתייחס אליו כאל טרול- אולי זה ישתנה. מי יודע
שבת שלום, הפריק.

Governor

New member
מה אעשה ואני ספקן, מקשן, חקרן,

ובעל חשיבה בקורתית. השמת לבך לכך כי כמעט כל מומחי הספיריטואליזם כאן הם בגיל חטיבה (מעטים - בגיל תכון, ספורים בגיל צבא)? השמת לבך להתנגדות ההסטרית לכל רעיון של הנהגת בקרות? freak טוען כי הוא שולל בקרות מכיוון `שאת הכול מארגנת הממשלה`, והתעקשותי על הנהגת בקרות מראה שאני _אטום_. היית מאמין? אילו היו מומחי הספיריטואליזם כאן באמת להוטים לבסס את הספיריטואליזם - לא היו נרתעים מהנהגת בקרות כמפני אש. האין הסרוב ההסטרי לדון בבקרות אומר לך שהם יודעים משהו שאינו ידוע לנו ושאסור לנו לדעתו? 20453049 20470460 284392502BA

Flame

New member
המממ...

מה הקשר לטווח הגילאים בפורום?
זה לא הגיל, אלה התרגיל
...

Governor

New member
בואי נאמר שמוזר לראות שמומחי

הספיריטואליזם כאן הם לרוב בני 15...

Swicca

New member
אתה מעדיף בני 50 ? ... למה יש די ..

... הרבה שאני מכיר אישית שחושבים כמו רוב אנשי הפורום ! ... וזה שאתה בן 23 לא אומר אוטומטית שאתה יודע יותר טוב מהבני 15 שבפורום פה .. אני הייתי אומר שדווקא ממה שרשמת אתה יודע רק את הבסיס של הכל ואתה לא מי יודע מה מומחה .. למרות שהתחום שלי הוא די פחות הנושא של הפורום ויותר מאגיה וטבע אבל שיהיה ... זאת דעתי בכל מקרה ! ... יום טוב לחברי הפורום :)

Governor

New member
איני יודע מה הגיל האידיאלי. תחושתי

היא כי כל הנערים עובדים איש על רעהו, ואחרי אמון קצר אוכל אף אני לדווח על התנסויות משכנעות, אולם בדויות. התופעות המתוארות כאן אמנם `מרתקות`, אולם אינן מבוקרות, ולהשומע ינעם...

Swicca

New member
תראה אני לא דיווחתי עד עכשיו על ...

.. שום מקרה .. "מרתק" או לא .. ואני גם די חושב שזה לא עניינך וגם לא יפה להעביר כזאת ביקורת על דברים שקרו לאנשים בין עם אתה מאמין שהם אומרים אמת או שקר .. זה נחמד שאתה אומר את דעתך אבל אתה יכול לנסות להבין במקום לשלול הכל וכמו שרשמתי אין לי ממש מה לדבר איתך כי אתה לא מבין בנושא או מנוסה בו בכלל אז זה לא ישנה כלום בשיחה בנינו .. יום טוב !

I am a freak

New member
לא רק שאתה אטום....

אתה גם צריך לעבור שיעור בהבנת הנקרא!| דחוף
קרא את ההודעה שלי, ממנה לקחת את המידע הכתוב בהודעתך, שוב. קרא אותה לאט לאט. אני גם הייתי מציע לך לעבוד עם מילון כיס צמוד
הפריק.

Governor

New member
בא ננסה לברר מחדש מה קרה כאן.

מה פשר משפטך זה: אתה מחפש בקרות לא אפשריות. כדוגמת מכשיר המציין חום וקור בעזרת צבעים- ברגע שתציע בקרה אחת, שהיא הגיונית לפי אמונותי- אני אאשר בשמחה. שים לב שאני מציע לך בקרות- ואתה כל הזמן שולל אותן בטענה שאת הכול מארגנת הממשלה. אל תסתכל על התנהגותי, תסתכל על התנהגותך אתה אטום! === סוף צטוט === מכיוון שלא הזכרתי קודם לכן את המונח `ממשלה`, אזי אני מסיק שאתה הוא זה שהעלית טענה כי הבקרות שאני מציע הן פרי ארגון ממשלתי. לא? מה פרוש `ברגע שתציע בקרה אחת, שהיא הגיונית לפי אמונותי`? ממתי אמצעי בקרה הם מוטי-אמונה? יודע מה? הסבר מחדש את תגובתך להודעתי זו...

סליחה אני בת 29

ואין לי שום בושה להודות שהאנשים הצעירים פה יודעים יותר ממני וללמוד מהם. שלך חנה גונן

שמחה לראות שם מוכר

אני חדשה בפורום הזה ופתאום ראיתי את השם שלך. אני גם בפורום של שורשים משפחתיים.

שמחה לראות שם מוכר

אני חדשה בפורום הזה ופתאום ראיתי את השם שלך. אני גם בפורום של שורשים משפחתיים.

Governor

New member
טוב, אתחיל לחבר מעשיות הזויות על

חויות ספיריטואליות אישיות, אולם תחת pseudonym שונה מ- Governor. נראה מי יזהה שהן הזויות, ולאילו תגובות הן תזכינה...

למעלה