משהו שמעצבן אותי....

BiAAcH

New member
משהו שמעצבן אותי....

אני ניסיתי ללכת לראיון למשלחת למצעד החיים, וחשבתי שזה שאני מתנדב במד"א כבר יותר משלוש שנים, ומספר יחסית טוב של שעות חודשיות ושתרמתי המון למד"א, גם למתנדבים וגם לעובדים יעזור לי, אבל מסתבר שלא. למה לא שלחו אותי לראיון?? לא כי לא אוהבים אותי בתחנה או משהו, אלא בגלל שלפני שבועיים עברתי את גיל 18, והם רוצים מתחת. אז עכשיו האפשרות היחידה שלי ללכת היא אם החבר'ה מהתחנה שלי לא יעברו את הראיון. תגידו, זה נראה לכם הגיוני??

afiksambol

New member
תנשום עמוק,תשתה מיים, תרגע...

עבר לך ? יופי... עכשיו תחשוב רגע, מדובר במשלחת של נוער מד"א ולכן הם מעדיפים לקחת נוער (מתחת לגיל 18). אם יסכימו לקחת אותך בכל זאת, אני מבטיח לך חוויה שלא תשכח מהר. אם לא, לפחות אתה יכול להתנחם בעובדה שאתה כבר לא ולחזור לדרוש זכויות מלאות של בוגר...

שני דברים,

לנוימן... כל מה שיש לי להגיד לך זה שהסיבה העיקרית שעושים לך בעיות נראית לי פשוט בגלל שגם שנה שעברה נסעה מישהי מהתחנה שלנו וכנראה שרוצים לגוון... לעניין השני, "זכויות מלאות של בוגר". ידוע הרי שמד"א ממש לא נותן "זכויות מלאות של בוגר" לאדם שעבר את גיל 18. למעשה, ברוב המקרים, מע"ר שעבר את גיל 18 נחשב בסה"כ ל מתנדב נוער בלי הזכויות וההטבות של מתנדב נוער.

BiAAcH

New member
כמו שאריאל אמר מעליי...

אין כל כך זכויות למתנדב נוער שעבר את גיל 18, איזה זכויות יתר יש לנו?? ולמה התכוונת בלדרוש זכויות מלאות של בוגר?

lanza

New member
משלחת מד"א לפולין

גיא,ממי הבנת שלא מוכנים שתצא כי עברת את גיל 18? דיברת עם מוטי נווה??? לא ניראה לי הגיוני שהסיבה שמתנדב לא יצא למשלחת זה כי הוא עבר את גיל 18! בכל זאת אל תשכח אתה עדיין מוגדר נוער! בכל מקרה אל תוותר כי זאת חוויה של פעם בחיים - ובהצלחה! ____________________________________________ לנץ,נוער מד"א לפולין 2004

BiAAcH

New member
ככה אמר לי האחראי מתנדבים....

שהם מעדיפים מתחת ל-18, וזה מה זה בולשיט, כאילו, אני כולו בן 18 ושבועיים! בגלל השבועיים האלה לא נותנים לי?!

lanza

New member
א.מתנדבים...

א.מתנדבים שלך כניראה יש לו שיקולים משלו....(או לא) היה לך הרבה יותר קל להרים טלפון למפ"ה ולברר מולם ישירות ואם זה לא נכון לגשת למיונים.... יכול להיות שעדיין לא מאוחר מידי למרות ששהם היו ההיום... בהצלחה!

למעלה