משהו שמעניין אותי ....

משהו שמעניין אותי ....

בשנה שעברה ראינו שכל שופט הביא איזה תלמיד שלו לתחרות וניסה לקדם אותו בדרכים שונות להגיע לגמר אז נכון שהם היו רקדנים מצויינים, אבל אתם יודעים... היו עוד רקדנים מוכשרים .. השנה אני קצת לא בעניינים מישהו כאן יודע מי מהמועמדים קשור לאחד השופטים ?

L e e e e e

New member
לא ממש...

דוד דביר מסוכסך עם המנהל של הלהקה של וובה ולידיה...

../images/Emo203.gifאוי די להעלות דברים ישנים

שוב מעל פני השטח. לא עניינכם ולא עניינו של אף אחד מאיתנו.

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifלמה לחפש לכלוך?../images/Emo4.gif

ואני יודעת אבל אני לא מתכוונת להגיד כאן כלום.

אני מחפש את האמת...

אם יש לכלוך, הרי הוא כבר קיים... ולא אנחנו יצרנו אותו. אולי תשחררי איזה רמז... משהו ...

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifאממ לא.

נתחיל מזה שזה לא קשר מאוד הדוק, אבל לא נכנס לזה. ויכול להיות שהלכלוך קיים אבל אם הוא מתחת למיטה למה להוציא אותו משם? כל הרקדנים שנמצאים כרגע בתחרות הם מדהימים ואני לא רואה פרוטקציות מתחבאות...

זה חשוב בגלל ענייני החסינות

שהשופטים נותנים ואם את זוכרת בשנה שעברה את מאיה שלדעת רבים היתה רקדנית הרבה יותר טובה מרונה לי, ובכל זאת השופטים השתפכו על רונה לי כל הזמן במחמאות בכדי לקדם אותה, עד שבסוף התגלה שהיא פשוט תלמידה של עידו (זוכרת את הפנים המאוכזבות שלו כאשר מאיה עלתה לגמר בניגוד לתכנון ) והיו עוד רקנים מצויינים שעפו ללא כל סיבה וזה פשוט חבל .. והצופה התמים חושב לעצמו, אם עידו שהוא אחד השופטים היותר ישרים ונחמדים שם עושה כזה פרצוף שרקדנית כל כך טובה כמו מאיה עולה לגמר (שלא לדבר על חסינות אוטומטית שהיתה כמעט כל שבוע ) אז לך תדע מה עוד קורה שם ...(ואכן היו עוד מקרים ...)

יעל12342

New member
אור כחלון הוא היה תלמיד של דוד

אבל בכל זאת היה מגיע לו לזכות כי הוא פשוט מדהים בזכות עצמו.

למעלה