משהו שמעניין אותי....

משהו שמעניין אותי....

תמיד כשאנשים מגלים שחבר שלי חייל, הם שואלים אותי ישר "כל כמה זמן הוא מתקשר אליך?" ואני תמיד עונה "כל יום, אם הוא יכול.." ואנשים תמיד בשוק מזה שהוא מתקשר כל יום
לי זה נראה מאוד נורמלי... בכל מקרה, באיזו תדירות הוא מתקשר אליכן?

MirkuSH

New member
חח אצלי זה היה כל כמה שעות :)

חוץ מהפעמים שהוא היה בשמירות

Conviction

New member
זה משתנה

יש שבועות שכל יום (הייתה גם תקופה של כמה פעמים ביום
), לפעמים פעם ביומיים שלושה ככה (עם התכתבויות בסמסים כל יום), ולפעמים הבחור מתקשר כשאני מתעצבנת עליו שהוא לא מתקשר
.

מאורי6

New member
זה הכל תלוי

לפעמים הוא יכול להתקשר אליי גם 3-4 פעמים ביום ולדבר שעה-שעתיים בכל פעם- הייתה לנו תקופה של כמעט חודש כזה. ועכשיו בימים האחרונים הוא לא יכול לדבר בכלל.. הוא מתקשר פעם ב 4-5 ימים ככה בשעות הזויות ולא רוצה להעיר אותי לגמרי... רק לשמוע את הקול של השינה שלי [שהוא טוען שזה הקול של שינה הכי חמוד אי פעם]. אתמול ראיתי אותו כמה שעות [וגם את להקת הליווי] והוא חזר לבסיס..וזהו=\

לילי123456

New member
גם אצלי זה תלוי..

הכי הרבה שהוא לא התקשר זה היה יום וחצי [כי הוא היה בשטח והיה אסור לקחת פלאפונים]. אבל התדירות שביומיום משתנה...תלוי איפה הוא נמצא, מי מפקח עליו וכ'ו.. בעיקרון הוא מתקשר פעם אחת ביום... אבל לפעמים הוא נמצא עם מישהו שמסכים להם לדבר אז הוא מתקשר כל כמה שעות

כל יום,

כי הוא בטירונות ויש להם שעת ט"ש אז אנחנו מדברים איזה חצי שעה ובמשך היום אסאמאסים.. חוץ מהפעמיםשהוא בשטח ואז..=\

frolic

New member
כל יום..

כמה דקות בערב. ואם הוא לא מתקשר אז אני שולחת אסאמאס עצבני והוא עונה שהוא עייף מידי לדבר {לדבר 4 וחצי דקות, כן?}

Conviction

New member
../images/Emo6.gif

"ואם הוא לא מתקשר אז אני שולחת אסאמאס עצבני"
מכירה את זה..

ToryMaster

New member
בזמנו זה היה כל יום ../images/Emo12.gif

ברגע שהיו כמה דקות פנויות, וזה.

Lost Lullaby

New member
עכשיו זו אני שמתקשרת../images/Emo3.gif

פעם, לוידעת, זה משתנה הוא יכול לדבר תכלס כל היום בטלפון... אבל רוב הזמן זה היה סמסים נדמה לי

McBlack

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif אתם לא אמורים להיות בטיול כלשהו?

Lost Lullaby

New member
אנחנו בתרגיל אמצע

שהוא לא בבסיס אלא במרחבים אז לרובינו יצא לישון בבית [ולקום בשעה כזו כדי להגיע מנתניה לעכו]

Lost Lullaby

New member
הייתי עסוקה ../images/Emo152.gif

והייתי רק בבסיס המתפרק הזה מתקופת המנדט
[לדברי המשק- חשמונאים
]

למעלה