משהו שממש מציק לי .......

משהו שממש מציק לי .......

יש לי ידיד שאני מכירה אותו שנה בערך... לפני כחודש ניפרדתי מחבר שלי ולא חשבתי שאני אוכל לצאת עם מישהו בכלל ואז שוב הידיד הזה הגיע ומנסה לשכנע אותי לצאת איתו.. יצאנו כמה פעמים היה ממש כיף ואני הבנתי שאני רוצה אותו מאוד .. בהתחלה התנהגתי אליו מגעיל מתוך פחד של לא להיפגע ועם הזמן הבנתי שזה לא נותן לי כלום ואני צריכה להתמודד עם הפחדים שלי. שיצאנו פעם ראשונה היה נורא כיף אמר לי דברי איתי יום מחרת התעצבנתי מהמישפט הזה ולא דיברתי איתו בכלל ואז אחרי יומיים שוב יצר קשר ניפגשנו ושוב אמר לי דברי איתי למחרת ושוב לא יצרתי איתו קשר בכלל ואז יצא לנו לדבר ואמר לי שכניראה שאני לא מעונינת בכלל ואמרתי לו שאני כן ואז אחרי יומיים שוב ניפגשנו אני הלכתי אליו ... ואז שוב נעלמתי לו ליומיים ואחרי יומיים דברנו הייתי חייבת להבין מה קורה איתי ולהבין שזה לא יתן לי כלום הפחדים שלי ואני חייבת לנסות ... דברנו על הכל הוא אמר לי שהוא רוצה אותי ושאני יקח את זה בקצב שלי ועוד מילים ממש מתוקות ... אבל מאז השיחה לא שמעתי ממנו בכלל .. שלחתי לו הודעה אתמול שהיה נחמד אם דבר איתי... ושוב לא שמעתי ממנו כלום וזה ממש מציק לי כי לא כל יום אני נידלקת על מישהו ממש . אני יודעת שהוא רוצה אבל למה המישחק הזה עכשיו? אני לא יודעת מה לעשות ........ לחכות שידבר איתי או להגיד לו משו בעיניין הזה?.? בבקשה עזרו לי זה מציק לי...

shirlove

New member
זה כזה שקוף...

חמודה כשמישהו אומר לך תדברי איתי,משמע הוא רוצה לראות עד כמה את מעוניינת בקשר הזה ורוצה אותו. מכיוון שאת מבולבלת הוא נותן לך את המרחב שלך והזמן שלך וההודעה ששלחת לו לא מספיקה,את צריכה להתקשר אליו להוכיח לו שאת רוצה אותו. עכשיו אם את נכנסת לקשר הזה אסור לך להיות בזיגזגים כלומר פעם כן פעם לא,את צריכה להיו החלטית ולא לשחק ברגשות שלו.מאחלת לך בהצלחה

התקשרתי הוא לא ענה :(

יכול להיות שמאוחר מידי או שהוא ישן או שלא רצה לענות גם אפשרות :(

../images/Emo45.gif

מעבר לזה, אני בעצמי התבלבלתי כשקראתי את ההודעה הראשית שנכתבה (והיה אולי עוזר שימוש נכון יותר בסימני פיסוק). אני גם חושבת שפשוט צריך להתקשר ואם הוא לא עונה להשאיר לו הודעה שתשמחי לדבר איתו. ואז להסביר לו את ההתנהגות שלך...

למעלה