משהו שממש מעצבן!

nevereveragain

New member
רשימת ריקודים שקשורים ליזהר כהן

בואי נפגש (זוגות) ציפור מטורפת (זוגות) צומת הדרכים (זוגות) אל תשאל (מעגל) טנגו עכשיו ( זוגות) כיוון שאין לדעת (זוגות) ערב ניגונים (זוגות) טנגו לשחרחורת (זוגות)

0p9o8i11

New member
נכון שהביצוע המקורי הוא של יזהר כהן

1972 אבל הריקוד הוא לפי ביצוע "חדש" יותר של ששי קשת וחבורת נעורי אשדוד בברכה יוסי וכמובן שגם אני אוהב מאד את הריקוד

זמר אורח - יזהר כהן לפי דעתי אין

לכעוס, אם לא מוצא חן בעיני מישהו זמר מסוים שלא ילך להרקדה ספציפית אי אפשר לרצות את כל הרוקדים, תמיד יהיו כאלה שיש להם טענות - לוקחים הכל בסבבה נהנים שומעים מוזיקה פוגשים חברים וממשיכים הלאה, חבל לבזבז אנרגיות. אני אישית מאד אוהבת לשמוע את יזהר כהן אבל בהרקדות כשזמר אורח מופיע לא תמיד זה מסתדר מבחינת הריקוד לא תמיד זה מתאים הריקוד השירה - אבל לא נורא זה לא כל הרקדה בסך הכל המרקיד רוצה שיהיה יותר כיף ואי אפשר לרצות את כולם.

משהא

New member
אחד הריקודים היפים שלא כללת

"לגעת במים לגעת ברוח" ששר יזהר כהן.

ניצנץ1

New member
נגיד שגם אני לא מתה על זמרים

בהרקדות. אבל להגדיר את רשימת הריקודים שקשורים ליזהר כהן כ" מיותרת"? תעברו על הרשימה, תוסיפו את " לגעת ברוח.." ותקבלו את מיטב ריקודי הזוגות שאנחנו רוקדים.. אחד יותר יפה מהשני.. יש לציין את את האחרון ברשימה זו, " ציפור מטורפת", למדתי רק החודש, אבל זה ריקוד כל כך מיוחד שלא הצטערתי לרגע על הלימוד הארוך.. ואם קבוצת רוקדים מתקדמת לא יודעת חלק מריקודים אלה- על המרקיד ללמד אותם בלי שום קשר ליזהר מופיע או לא.. יותר טוב אם לא היינו לומדים את פאר היצירה החדש סטייל "מילים יפות מאלה" או " בושם צרפתי".. ושוב- בטח כעת יתנפלו עלי חובבי הריקודים החדשים.. אז אנא, לפני ההתנפלות, סוג זה של ריקודים יעלם תוך חצי שנה- שנה. בדוק.. יש דוגמאות רבות שזה לא המקום לתתם.. ולא שלא למדתי גם את אלה.. אני תלמידה חרוצה.. מלמדים אותי- אני לומדת.. אבל אחר-כך לא רוקדת.. או שכן.. לפעמים בסבב מסוים הריקודים כל כך לא מאתגרים שאפילו שני אלה הופכים לMUST..

Romantic Lady

New member
כשיזהר כהן הופיע אצל מישאל ברזילי

חלפני מספר שנים ,בחנוכה.(בית דני יום ראשון) דווקא מאוד נהניתי.לא היו שום עיבודים מיוחדים. ישבנו למשך זמן מה ביציע והתענגנו על השירים. כנראה שהכל ענין של השקפה. אבל אני מסכימה עם אודרי לגבי זה שלא צריך "ללמד" במיוחד לכבוד הופעה,במיוחד לגבהי אלו שלא מתכוונים להגיע.

יזהר כהן התארח בבית דני בסוכות

החג סוכות האחרון מישאל ודודו ברזילי אירחו שוב את יזהר כהן. מצורף קישור עם תגובות לאחר ערב זה.

פסקל74

New member
"המרקיד האהוב שלי "..

"המרקיד האהוב שלי" - את כתבת. וכשאוהבים מישהו, לא מעבירים עליו ביקורת ומקבלים אותו כמו שהוא. ולכן, תחליטי לבד אם תבואי או לא, אבל זכותו כמדריך לעשות דברים שונים בהרקדה למרות שזה לא לטעמך.

אולי הבנתי לא נכון

אבל אני חושבת שמה שמפריע לאודרי הוא לא עצם האירוע, אלא "ההכנות" לקראתו, או יותר נכון חוסר הגיוון שיש כעת בהרקדות (לטענתה, לא הייתי בהן) בניגוד לבדרך כלל. בתור אחת שמאוד אוהבת את יזהר כהן ובעיקר את הריקודים לשיריו, אני מאוד מבינה את ההרגשה שלה. ואני לא חושבת שהיא צריכה לעבור מרקיד או משהו כזה. אני כן מסכימה שצריך להתפשר, עד גבול מסויים. בהרקדה שלי למשל מדי פעם שמים רצף של חמישה ריקודים תימניים, שאני לא אוהבת- אז אני יושבת בצד בינתיים. אם זה היה הופך למנהג קבוע, סביר להניח שהייתי מדירה רגליי מהרקדה זו. אז מה שאני אומרת זה, שאני מזדהה עם ההרגשה של אודרי, חושבת שכן כדאי לפנות למרקיד ולדבר איתו על זה, ובכל מקרה- להתאזר בסבלנות, כי בסה"כ ההופעה תהיה בשבוע הקרוב, ואז ההרקדה תחזור להיות אותה הרקדה שהיא כל כך אוהבת.

אליק 31

New member
כשבועז שרעבי ביקר אצל גדי ביטון,

קיבלתי דיכאון, הקול של בועז הוא עגמומי, בכיין, נוגה, עצוב, ודווקא אותו בחר אהוד מנור המנוח לזמר הכי הכי שלו, בעניין אהוד מנור ז"ל, הוא זה שהנהיג ברדיו את הסגנון המלחשש, הקריין שמדבר אליך כאילו הוא נמצא איתך במיטת אוהבים, מין לחשוש רומנטי, בעקבותיו בא גל של שדרניות שמלחשות אלי, ואני לא סובל את זה. הבולטת בהן, למי שאוהב לשמוע בערוץ 88, היא דנה שילוני.

או! סוף סוף! מישהי שמצליחה להבין!

בדיוק לזה התכוונתי! כל העניין הזה של "חזרות" לפני הופעה הופך את כל עניין ההרקדות למסחרה לדעתי. במקום שזה יהיה טיזר לקהל זה נהיה חור קטן בראש שקודח וקודח...:)

זמר אורח זה תמיד ארוע מעצבן ומיותר

מכל הבחינות: גם גובים יותר כסף, גם הוא לא תמיד שר בקצב ובחלוקה שאנחנו רגילים, גם יש את ה"חזרות" הבלתי פוסקות לקראת הארוע, בקיצור מ ע צ ב ן !!!

איגור12

New member
למה???

למה זה מעצבן,והרי באותו ערב באים הרבה יותר אנשים מאשר בערב רגיל...

למעלה