משהו שממש מעצבן!

משהו שממש מעצבן!

המרקיד האהוב שלי הזמין לקראת החג הקרב אלינו לטובה אומן אורח, זמר. סבבה, כל אחד והטעם שלו, מ שרוצה שיבוא מי שלא לא. ומי שיבוא למרות שהוא לא אוהב את הזמר יוכל להתנחם שההופעה לא תהיה כל כך ארוכה.. אבל יש גבול לכל תעלול! מילא שהוא מזכיר כמעט כל חצי שעה על אותו אירוע חגיגי, באמת שזה לגיטימי, אבל ללמד ריקודים שאת שירם הזמר הולך לשיר בהופעה כדי שנוכל לרקוד.. טוב, זה נחמד, חביב. אבל אני לא אוהבת את הזמר, את הקול שלו, את הריקודים האלו. וכאילו זה כל מה שהוא מלמד- כדיי שנרצה לבוא להרקדה.. ואם אני לא רוצה לבוא לאותה הרקדה? ולא התכוונתי בכלל לבוא? למה אני צריכה לסבול את השירים שלו...? כאילו בדרך כלל השירים מגוונים מאוד וזה חלק מהכיף.. וזה ממש מעצבן ככה.. מה? זה רק אני חושבת ככה.. ?

אליק 31

New member
באמת זה יכול לעצבן, לי יש כמה וכמה

זמרים שמוציאים אותי מדעתי, אם אחד כזה נופל בתור אורח של מרקיד, אני אבוד.

חחו

New member
אודרי החביבה

הרקדה היא סוג של ממלכה. יש לה אופי, טמפרמנט וסיגנון הייחודים רק לה. המרקיד הוא "הזכר השולט", על פיו ישק דבר, הוא זה שאחראי מקצועית לכל התכנים שמגיעים אליך. לשימחתך, הנוכחות היא גמישה. לעיתים יש למרקיד עוד הרקדה במהלך השבוע שניתן לבקר בה במקום זו שהשתנתה. הזכות לבחור לאן ללכת היא שלך. כל מה שקשור להודעות פירסום, לימוד ריקודים וכ"ד הוא חלק מאסטרטגיה שהמרקיד בוחר לעצמו על מנת לקדם את הארוע שמן הסתם הושקעו בו משאבים רבים. כפי שאני זוכר, את עדיין שמינסטית נחמדה. יזהר כהן לצערי לא אומר לך יותר מידי, אבל הוא דמות מפתח בפולקלור המקומי ויש לו מניות רבות ואפילו ייחוס משפחתי.רוב האנשים בהרקדה אינם בשכבת הגיל שלך , הם מבוגרים ממך בשנים רבות לכן דווקא יזהר כהן יכול לעניין אותם יותר. התאזרי בסבלנות, תנסי להנות אולי זה ימצא חן בענייך.

יזהר כהן????

עכשיו זה כבר מסקרן. הייתי בטוחה שמדובר (שוב) בדורון מזר. איפה מארחים אותו ומתי?

ירון כרמל, גן שמואל,יום ראשון הקרוב

אחד הזמרים האהובים עלי במיוחד, עם שירים (וריקודים) נפלאים.

../images/Emo204.gif... ../images/Emo6.gifואני חשבתי שמדובר ב...

עמיר בניון או יהודה סעדו... כ"א והטראומה שלו....

זמר אורח

אולי בלי קשר- אך ביום ד' הקרוב מישאל ברזילי מחדש את החוג בגני אביב(?) ויארח את אייל גולן! למי שזוכר את הגעתו של האחרון לאחת ההרקדות של גדי ברעננה- לא ימהר ללכת ביום ד' ולראות אותו אצל מישאל. זה היה פשוט מביש. הבחור נתן 3(!)שירים ופשוט ברח!!גדי ניסה לשכנע אותו להשאר עוד קצת והוא פשוט לא התייחס - ונעלם! מאז הוא ירד לי מהעיניים!

אייל גולן- אביבה אבידן

גם לי זכורה ההרקדה המבישה ברעננה בקטע של אייל גולן, אך לעומת זאת כשהזמנו את אביבה אבידן היא נתנה הופעה מהלב והשתלבה עם קצב הריקוד, היה כיף.

אייל/אביבה

נכון מאוד, אם כי נדמה לי שאביבה אבידן התארחה באוניברסיטה ולא ברעננה, אך ההבדל בהתייחסות היה עצום.

אביבה אבידן.

את צודקת! גם שם אביבה היתה ובאותו ערב היתה ממש חגיגה שלמה. ולאחר מכן גדי הזמין אותה בחנוכה וגם אז היא נתנה הופעה מקסימה. אגב, כשהיא הופיעה באוניברסיטה , היא רקדה במרכז המעגל את הריקוד שלה "תן לי יד" וצילמו אותו אפילו לקליפ. (שאגב, אמרו שהוא יהיה בערוץ 24 ואני טרם ראיתיו.)

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif גם אני זוכרת....

ההופעה של אייל גולן ברעננה....
שינינו במיוחד לכבוד ההופעה את יום ההרקדה, גדי השקיע בקישוט האולם מעל ומעבר ו.... אייל עזב את הבמה אפילו בלי להודות לנגנים.... וגדי הובך מול כל הרוקדים
, שלא ממש הבינו מה קורה (חשבו שהוא עוד יעלה להדרן...) מיותר לציין שלהבא לא ממש אתאמץ להגיע להופעות שלו, ואני מקווה שגם לא יזמינו אותו יותר...

נכנס

New member
אודרי שבת כיפית../images/Emo143.gif

הרקדה היא סוג של כיף.טמפרמנט וסיגנון. הזכר השולט לא על פיו ישק דבר,יש רוקדים שמשלמים בשביל הכיף לרקוד. את עדיין שמניסטית ומרקידים בשלב הזה רוצים לשמור את המבוגרים בהרקדות שלהם.(הם רוב בהרקדות) ולא מבינים למשל שרית חדד יגיעו מלא שמיניסטים וגם מבוגרים ליזהר כהן גם אני לא מגיע.אודרי תמשיכי לרקוד בסוף בלי צעירים ההרקדות רגילות כיפיות שמחות זורמות יפסקו וישארו הרקדות נוסטלגיה.חצי

חחו

New member
דמו דמו דמוקרטיה...

מכיר את השיר הזה? מהמחזמר קזבלן?. ככה צריך להיות. לא מתאים לך הפורמט של האירוע - מצא לך אלטרנטיבה אחרת - ויש בשפע.

ושלא ישתמע מהשאלה שלי

שאני לא מסכימה עם אודרי. אודרי, יקירתי, את צודקת במאה אחוז. זה אכן מעצבן ומעיק. וזה לא משנה מי הזמר. אני לא חושבת שצריך להעמיד את הרוקדים בסמצב של "בחינה". מה שאת מתארת מזכיר לי קצת את התיכון- תמיד בשבוע לפני שהגיע מפקח של משרד החינוך, נתנו לנו הסברים איך להתנהג בנוכחותו... אני מציעה לך לגשת לירון ולהעיר לו על כך- אני מניחה, שאם זה יאמר בצורה של בקורת בונה, הוא יכבד את הבקשה שלך ויפיק מזה לקחים לפעם הבאה.

חחו

New member
ריקוד - קראי מה כתבתי לאודרי

אני אוסיף ואומר - מידי פעם (פעם בשנה בד"כ)נהוג לרענן את ההרקדה עם איזה שהוא מופע קצר , עם אומן שמחובר לז'אנר. אין פה מצב של בחינה, ישנה אלטרנטיבה אחרת למי שזה לא תואם את ציפיותיו. חשוב לי להבהיר לך נתון מבוסס - לא מרויחים כסף מאירוע כזה, זה יותר בכיוון של קידום מכירות לא איזו פעולה עיסקית מבריקה. צריך להתייחס לזה בתוך אטרקציה נעימה וקצרה ובזה נגמר הסיפור. אין מה להעיר, על כל אודרי יש 50 שחושבים אחרת.

נו אבל זה לא הטענה שלי..

תראו, לא משנה מי הזמר ומה הם הריקודים.. הקטע הוא שבדרך כלל יש גיוון.. תראו אני הולכת בכלל רק להרקדות של יום רביעי, אם אני אבוא להרקדה הספיציפית הזאתי? ביום ראשון? במיוחד? אני בספק, אבל זה לא הבעיה... הבעיה היא שביינתים עד ההרקדה זה או שאני לומדת שירים של יזהר כהן או שאני יושבת בצד. יופי קידום מחירות, מצויין! אבל ברצינות אחי! תשמור על איכות, על רמה. דוגמא מעולם אחר, "תוכנית הבוקר" רדיו ת"א טל ברמן ואביעד קיסוס, תוכנית חמודה מאוד, מצחיקה ומשעשעת, אבל כשהם זכו כתוכנית הרדיו הכי טובה השתן עלה להם לראש כל דקה וחצי של דיבורים שלהם=5 דקות פרסומות. ואלק , מרקיד יקר אם הייתי רוצה לראות פרסומות הייתי פותחת ערוץ 2! מה זה? אני באה לנקות את הראש , להירגע, להתפרק. סבבה יש לך אינטרסים אבל תשמור על רמה! (ודווקא, אגב, אני אוהבת הרבה מאוד זמרים מהתקופה, מהז'אנר אפילו כמה שירים של יזהר, ואפילו, תאמינו או לא כבר פגשתי אותו והוא דיי נחמד..) הייתי רוצה לפנות אל ירון, מאוד. אבל אני לא רוצה להתערב, להציק, להעיק.. אני ממש אוהבת אותו ואני לא רוצה להיות טפילה עליו!ולכן את הבעיה הזאת אני מציגה פה ולא בפניו.

חחו

New member
אז את לומדת שירים של יזהר כהן אז מ

ה? מה זה מחלה? זה הרפס?.שבשנה הבא תבוא גלי עטרי או יהודית רביץ ( סתם ניחוש) אז זה יהיה בסדר? המרקיד שאת כל כך אוהבת , החתיך הזה, כן ישמור על רמה ועל איכות?. הרמה והאיכות לא קשורים כאן.הבעיה היא ניגזרת של טעם שונה שיש לך. זה לגיטימי והמרקיד שלך לא מסוגל טכנית לרצות אותך במאת האחוזים.עוד פעם- זו אסטרטגיה שהוא בחר בה, עוד אלמנט של ריענון ושוני. על סמך ההכירות שלי עם ההרקדות שלו ויכולותיו המקצועיות אני משוכנע שהדבר נעשה תוך שיקול דעת והתחשבות.בד"כ גם הבחירות שלו מוצלחות שכן האירועים מלאים באנשים. מלבד זאת. הוא לא אלוהים. ולך יש זכות לומר את דעתך. יש לו מייל, אתר , ואוזניים תגידי מה על ליבך. תשובה בטוח תקבלי. שבת שלום

nevereveragain

New member
הערה לגבי לימוד ריקודים של הזמר

אם מדובר ביזהר כהן שמתארח ביום ראשון אצל ירון כרמל בגן שמואל , אזי אודרי טוטו היקרה, אין אף ריקוד חדש - לפי מיטב זכרוני, - לשיר של הזמר הזה, הריקוד האחרון החדש שנילמד - וששייך לזמר הזה- היה : אל תשאל ששרה אותו אביבה אבידן, אהוד מנור זל כתב ויזהר כהן הלחין, מאז- לא ידוע לי על שיר חדש בביצועו או בהלחנתו שזכה לכך שיחברו לו ריקוד. מן הסתם- כשמגיע זמר להרקדה, ובמידה ויש רשימה לא קטנה של ריקודים לפי שיריו, רצוי לרענן את זכרונם של הרוקדים- ולהעלות מהבויידם ריקודים שכבר נישכחו. ואם את צעירה סביר להניח שהרבה רקודים ישנים אינך מכירה , אבל לא נורא, תתכירי. ביום ראשון ישיר יזהר ואנחנו נרקוד ויהיה נחמד, וכמו שאמרת ובצדק- כל אחד יעשה את השיקול שלו אם לבוא או לא לבוא.

למעלה