משהו שממש מוזר לי

meirav1

New member
משהו שממש מוזר לי

והוא גם דיי מעצבן אותי כל מיני בנים שאני אומרת להם שאני רואה הכי גאים שייש ישר אומרים לי איכס, מה את נהנת לראות תזיונים האלה ? ועוד כל מיני כאלה . אני לא מיבנה ברור שהסידרה הזאת יש לה תקטעים המיניים שלה אבל בכל זאת יש לה תוכן מאוד חזק ומסרים חשובים כמו בפרק האחרון של העונה הראשונה שג´סטין נפגע .... אני חושבת שייש המון אנשים שלא מבינים תסידרה נכון ומתייחסים רק לזיונים של ברייאן או לכל השאר מסכימים ?!

Mikey Novotny

New member
מאוד אבל רוב הבנים בארץ

הם הומופובים אבל לא מעוניינים לראות דבר אשר קשור ליחסי מין אשר לא הטרוסקסואלים (בניגוד ללסביות) וזה ממש אבל ממש מעצבן שהם מבקרים כל מה שקורה בקשר להומואים ונגעלים מזה !!!!!!

סילביא

New member
אם זה מנחם

אז שתדעו שזה לא עובר להם עם הגיל, חברים שלי (בני 20+) עדיין אומרים לי את אותן הערות. למה? כי הם חונכו על תרבות המצ´ו הישראלי, והם א יכולים לקבל כל דבר שקשקור לקרבה בין גברים. הם מרגישים שאם הם יראו את זה זה מאיים על הזהות המינית שלהם. אגב , חברים שלי מדרום אמריקה (יבשת המצ´ואים) רואים את התוכנית ונהנים מאוד.. ככה שהדפוק הוא בגברברי ישראל. אגב , לכל מי שנותן לכן את ההערות הללו, תזכירו להם כמה הם היו מוכנים לשלשם בשביל לראות שתי לסביות בפעולה (משום מה זה מאוד מדליק גברים) ותסבירו להם יפה שכמו שהם נדלקים מלסביות , אתן נדלקות מהומואים (שחרור האישה!!) אבל ברצינות, אני לא חושבת ששווה להכנס לדיון עם מישהו שחושב שכל התוכנית היא רק סקס, כי כמה שתנסו, המוח החלול שלו לא יאפשר לו לראות מעבר לקטעי המיטות. יום מקסים לכולם

Mikey Novotny

New member
נכון ומה שמזכיר לי סצינה מפורסמת

שבא מלאני ולינדסי מקיימות יחסי מין בסלון בזמן שבאים שניים מהמארגנים של טקס הענקת פרס הגיי החביב (נראה לי משהו כזה) לבריאן אבל הטיפול שלו בג´סטין...

2שוש

New member
ההבדל בין הגברבר הישראלי לזה הלטיני

הגבר הדרום-אמריקאי בטוח מספיק בגבריותו בשביל לראות סדרה כמו "הכי גאים שיש" בעוד שהבטחון של הגבר הישראלי תלוי אך ורק במה שהחברים שלו אומרים לו, ועל כן חסר בטחון עצמי בנוגע למיניות שלו. מסקנה? מבין הגברים הסטרייטים, רק אלו המאצ´ואים באמת יודו שהם נהנים מ"הכי גאים שיש".

CarolineKinney

New member
אני כל כך מסכימה איתך.....

הבנים בארץ יכולים לשגע ולי יש קרציה כזאת ממש בבית......... אחי הקרציה כל פעם אומר לי "למה לעזאזל את רואה זיו*** של הומוהים, אני לא מבין מה?זה עושה לך את זה?...." וזשורות הציניות שלו זה יכול לשגע פילים מה הוא מבין?! הוא בן והוא סטרייט אז הוא לא יכול לבוא ולומר לי שבריאן מכוער כי אין לו אפשרות לענות בנושא אין לו טעם בבנים............

סילביא

New member
אור בקצה המנהרה...

קשה , אבל אפשר למצוא פה ושם גברים שהם לא הומופובים, אגב אלו בדרך כלל גברים שמכירים הומואים יודעים שהם לא איזה סטייה או חייה שנפלה מכוכב אחר. בקשר לסדרה.. אם אח שלך מציק לך, תעני לו כמו שאני עונה : היית מת לכזה ז*ן...

ayaliar

Well-known member
עוד קצת אור בקצה המנהרה

יש לי ידיד סטרייט לגמרי שחולה על הסדרה. והוא לא רואה את זה רק בשביל הבנות. להיפך, הוא מאוד אוהב את העלילה (שסובבת בעיקר סביב הבנים כמו שכולנו יודעים)

2שוש

New member
חבל

בגלל שהוא אכן נחשב ליוצא דופן, לפחות במדינתנו הקטנטונת.

סילביא

New member
הי שוש

כו זה ממש נכון מה שאת אומרת לגבי ההבדלים בין הלטיני לישראלי. כאן הם כ"כ עסוקים במה יגידו החבר´ה והושרש בהם כ"כ עמוק שלהיות הומו זה לא להיות גבר (שטות- כי אמט הוא אחד הדברים הכי גבריים שראיתי) עד שהם לא מוכנים אפילו להתקרב לזה וחבל...תכלב מי שמספיד זה הם

למעלה