משהו שמטריד אותי

משהו שמטריד אותי

תמיד חשבתי שדוסון מתרחשת בווילמינגטון שבצפון קרוליינה, אבל היום דוסון אמר שקייפסייד זה במסצ´וסט מישהו מוכן לעשות לי סדר בראש?

Digi Lista

New member
נדמה לי ש...

הסדרה אכן מצולמת בקרוליינה אבל העלילה התרחשה מאז ומתמיד בקייפסייד, כלומר מצלמים את הסדרה במקום מסויים בלי קשר למקום בעלילה. לפחות נדמה לי שזה ככה.

ד י י ז י

New member
לא כל כך הבנתי מה אמרת..

אז אני בכל מקרה אחזור.. אני חושבת , שווילמינגטון זה בצפון קרולינה , אבל קייפסייד היא כאלו במסצ´סטסטסטסטסטסט איך שאומרים את זה..

לא כל כך הבנתי

אז הסדרה מצולמת בווילמינגטון או במסצ´סוסט? זאת אומרת, איפה האתר צילומים של הסדרה? זה נורא חשוב לי כי אני טסה בעוד שבוע לניו יורק ואני מתה לבקר באתר צילומים, אז מעניין אותי איפה זה.

האתר צילומים הוא ב....../images/Emo105.gif

ווילמינגטון,צפון קרולינה!!! אם את רוצה לבקר באתר צילומים את צריכה לנסוע לווילמינגטו,צפון קרולינה! קייפסיד-העיירה שהמציאו לצורך הסידרה נמצאת כביכול במסצוסטס!

קייפסייד היא עיירה דמיונית לחלוטין

ולכן היא לא נמצאת בשום מקום. לפי העלילה העיירה הזאת נמצאת במסצ´וסטס אבל המקום שמצלמים את הסדרה היה מאז ומתמיד ווילמינגטון, צפון קרוליינה. ואם את נוסעת ותראי את האתר צילומים ואולי גם את השחקנים (למרות שלא נראה לי, כי אם העונה השישית מתחילה ב-2 באוקטובר אז בטח כבר סיימו לצלם אותה) בכל מקרה תהני! זה החלום הכי גדול שלי מאז שהתחלתי לראות דוסון קריק.

קייפסייד היא עיירה דמיונית לחלוטין

ולכן היא לא נמצאת בשום מקום. לפי העלילה העיירה הזאת נמצאת במסצ´וסטס אבל המקום שמצלמים את הסדרה היה מאז ומתמיד ווילמינגטון, צפון קרוליינה. ואם את נוסעת ותראי את האתר צילומים ואולי גם את השחקנים (למרות שלא נראה לי, כי אם העונה השישית מתחילה ב-2 באוקטובר אז בטח כבר סיימו לצלם אותה) בכל מקרה תהני! זה החלום הכי גדול שלי מאז שהתחלתי לראות דוסון קריק.

../images/Emo15.gifטעות קטנה .. .8 -)

יש עייירה שקוראים לה קייפסייד... אם אני לא טועה אפילו כתוב על זה משהו באתר הרשמי של דוסון... : ) או שתקישי ב- Yahoo את המילה " קייפסייד " ... נ.ב חב´רה יש עכשיו סרט שנקרא : " חולמים בהקיץ " בערוץ הסרטים על להקה בשנות ה- 60 והם שרים עכשיו את השיר שג´ואי שרה בקריוקי בעונה השלישית עם דוסון בבית של דודה שלו... ביי...

למעלה