משהו שמטריד אותי

aman2391

New member
משהו שמטריד אותי

אני מתעסק לא מעט במראה החיצוני שלי.
לאחרונה זה החריף בעקבות מישהו שלומד איתי באונ' שאמרו לי שיש קווי דימיון (חיצוני) בינינו.
זה לא מישהו שהייתי רוצה להיות דומה לו וזה מאוד פגע לי בבטחון העצמי,
אני מאוד מודע למראה שלי, מודע ליתרונות ומודע לחסרונות... אבל בשום אופן לא הייתי חושב שאני דומה לאותו בחור.
אני יודע שאני נראה סה"כ בסדר (לא דוגמן וגם לא מתקרב לדוגמן) וגם החמיאו לי פה ושם על ההופעה שלי, אך עדיין עצם ההשוואה לאותו בחור
פגעה לי מאוד בבטחון, הנושא הזה מאוד מטריד אותי, מאחר ואני במגע עם אותו בן אדם ביום-יום...
האם גם לכם פעם אמרו לכם שאתם דומים לאדם שאתם ממש לא רוצים להיות דומים לו?
תודה וסליחה על השטחיות...

הנושא - לא שטחי.זה בהחלט הגיוני שבשל רגישותך

למראך,עניין ההשוואה לאחר מטרידה את שלוותך הנפשית,ופוגעת בבטחונך. ידוע לי על מקרה בו בת משפחה הקניטה בן משפחה קרוב לה בכך שאיבר חיצוני בגופו לא

יפה.היא עשתה זאת כדי להעליבו / לפגוע בו . הדבר הטריד שנים על שנים את אותו בחור,ורק שבגר המחשבה הטורדנית התפוגגה כמעט לגמרי,אך דבריה - לא נשכחו מליבו...

אני מאמין שככל שתקבל יותר קומפלימנטים מבנות זוג על מראך ,או עצם משיכתן אליך,יוכלו לפתור בקלות
בעיה זו .החשוב ביותר הוא - שאתה תמצא חן בעיני עצמך קודם כל

ע"פ מושגיך.אם תצליח בכך,כבר עיקר הבעיה תישאר מאחור.בהצלחה.

רק לשםדיוק

כשאנשים אומרים שאתה דומה או מזכיר להם מישהו זה לא תמיד מתחיל ונגמר בממד הפיזי חיצוני. לפעמים זה דומה באישיות, במחוות, באון הדיבור ובשפה, בהומור, בחכמה... כמעט כל דבר שאתה עוד יכול להיות דומה למשהו שמישהו עושה.
ובגדול אנשים רואים סובייקטיבית.

למעלה