משהו שמאוד מפריע..

משהו שמאוד מפריע..

איך הייתן מרגישות אם הייתן נכנסות למחשב של החבר להורדות של הגוגל כרום ופתאום הייתן מגלות שם תמונות של בחורות מהפייסבוק שלו עם ביקיני וחזה גדול? ממש לא אהבתי את זה!!! מה אני אמורה לחשוב עליו עכשיו? קשה לי לתפקד בקשר כראוי עם דברים כאלה.. הוא טען שהוא לא הוריד.. אבל זה ברור לי שזה שקר כי הן לא יכולות לרדת לבד.. הוא רק סיפר לי שהסתכל סתם על התמונות האלה בפייסבוק אבל לא הוריד אותן.. אחרי שגיליתי דבר כזה יש לי עליו מן רושם כזה שהוא סוג של גבר שפוזל לצדדים.. אחרת למה לשמור תמונות של בחורות אחרות עם חזה גדול? :( מה אתם חושבים על זה?

EastGirl83

New member
קודם כל...

ממה נבע החיפוש? אם זה בא מלחטט על מנת לבדוק - אז טעות
לא עושים כזה דבר, כי בכל מקרה, לכל אחד יש סוג של פרטיות. שנית, נגיד שכן יש לך את האפשרות, והוא הסכים וכל השאר... אז... אז מה אם יש לו תמונות כאלו? הרי הוא גבר וכמעט לכולם (אפילו לכולם הייתי אומרת..) יש תמונות... זה סוג של הפרדה בין מציאות לבין פנטזיות. אני לא חושבת שזה מעיד על בגידות... אני חושבת שהוא אוהב אותך, הוא נשאר איתך, הוא איתך בזוגיות. וחוץ מזה, יש המון סימנים אחרים לבגידה... וזה מתוך ניסיון

שלום

אם היו בחורים זרים ואנונימיים, לא היה מפריע לי. אם זה מהפייסבוק, וחברתי תצפה בתמונתם עם לבוש כל-כך חשוף, ברור שאכעס. מבנה גוף זה לא משנה, כי אינו תלוי ברצון האדם ואם לא תחשוב לנצל את מראם להתקרב אליהם אין סיבה שאדאג.

Megie

New member
בעקרון..

כן, זה מפריע, הגיוני שיפריע.. לא מדובר באתרי פורנו בהם ביקר והסתכל על בחורות אקראיות..אלא דווקא בבנות שנמצאות אצלו בפייסבוק.. אז אני לגמרי מבינה את הכעס שלך. מצד שני, אם את סומכת עליו, את צריכה לקבל את התשובה שלו.. אני גם לא רואה אינטרס להוריד את התמונות האלו.. מאוד יכול להיות שגוגל שומר כל תמונה נצפת ובאמת יש אופציה כזאת בהגדרות.. (מן קבצי קוקיס, אבל קצת שונה באופי הקבצים שנשמרו). אם את בכל זאת לא מאמינה לתשובה שלו, תראי איך אפשר להבין מאיפה מגיע חוסר האמון שלך בו.. כי אחרי הכל, האמון מהווה עקרון עיקרי בזוגיות.. ויכול להיות שעצם העובדה שהוא בכלל צפה בתמונות האלו, מערער את הבטחון שלך..תסבירי לו את זה ותראי איך אתם מגיעים להבנה.. אחרת לחיות עם התחושות האלו רק יהרוס את הקשר-וזה במידה ואת כן מחליטה להמשיך בזוגיות ולהתעלם ממה שקרה (ולפתור).

תגובה

רוב התמונות אלו של בחורה שהוא מכיר.. היו ידידים.. ביררתי לגבי זה אם יכולים לרדת לבד קבצים בגוגל כרום וזה לא אפשרי בהחלט.. מעניין גם שכל הקבצים שירדו "בטעות" הן תמונות של בחורות בביקיני. וזה קצת לא נשמע הגיוני בעליל לסמוך על בן אדם שנמצאו אצלו תמונות כאלה.. זה כמו שעכשיו חבר שלי ימצא אצלי במחשב תמונות של גברים עם תחתון שמבליט את החבילה :) לא מפריע לי שהוא יצפה בפורנו.. אבל דבר כזה.. אני רואה את זה מעיין בגידה..

Megie

New member
בכל מקרה

שמר בטעות או בכוונה, אני מסכימה איתך..אין לזה הצדקה, אני בטוחה שהייתי חושבת כמוך.. זה פוגע באותה מידה כמו בגידה פיזית וממשית.. ולא משנה אם בזמן אמת הוא לא היה עושה כלום.. עצם העובדה שהוא מתעסק בדברים האלו.. כמה זמן הייתם ומה אופי הקשר בינכם באופן כללי? כמובן שזה לא בסדר בשום שלב ואין לזה שום תירוץ.. אבל אני מנסה להבין מאיפה בכלל נובעת ההתנהגות שלו..

daoli

New member
בעיני זה לגמרי לא מקובל, אלא אם כן הוא צלם

בגדי ים או עוסק בצילום דוגמניות, כי אז הייתי מבינה שזה חלק מהעבודה שלו. סתם תמונות של בחורות עם בקיני??? לא רק שהיתה נדלקת לי נורה אדומה, אני חושבת שלא הייתי ממשיכה קשר עם אדם כזה. מגעיל! לא בדקתי בת כמה את, אבל אם אתם צעירים בני 16-21, אולי הייתי מקבלת את זה יותר בהומור אבל אם אתם מבוגרים, אז הוא סוג של חרמן שמאונן על תמונות כנראה, והייתי משאירה לו את התמונות והולכת לי לדרכי.

...

גם אותי זה מגעיל ומדליק נורה אדומה.. אבלכשאת נמצאת בתוך הקשר קשה לך להיות אובייקטיבית וזה קשה.. אנחנו יחד מעל שנה בגילאי 25+ ולא שכבנו..

daoli

New member
את צודקת זה בהחלט לא פשוט

כי מול זה עומדים כל הדברים הנפלאים שיש בו ובאישיות שלו, ואני בטוחה שיש הרבה אתם לא סתם ביחד שנה. השאלה היא מה אתם מחליטים לעשות ביחד לגבי הנושא הזה. אולי שיחה כנה תפתור את זה. הוא יבין שזה פוגע בך ויפסיק. אבל היות ומראש זה משהו שהוא הסתיר ומצאת במקרה, אז עולה גם נושא האמון. האם תאמיני לו אם יבטיח להפסיק עם זה? האם תצליחי להימנע מלחשוד בו ולבדוק אותו? האם הוא ימשיך עם זה אבל ינסה להיות יותר זהיר בפעמים הבאות. מה הלב שלך אומר? האם זה משהו שאת יכולה לחיות איתו. הכל תלוי בגישה שלך ובגבולות האישיים שלך. כמו שראית מהתגובות שקיבלת, יש כאלה שמבחינתם זה בסדר והםן לא היו עושות כלום. ויש כאלה שמבחינתן זה לא מקובל לחלוטין., מה שחשוב זה מה את רוצה לעשות עם זה עכשיו.

למעלה