משהו שלי

שוגרית

New member
משהו שלי

פרסמתי את הפנטזיה שלי בפורום אחר בעבר.. הקדשתי אותה למישהו מיוחד שנעלם לי מהחיים! תהנו: מפנטזת על מפגש אסור שכזה.. קבענו שתחכה לי באיזה חדר במלון זול בת"א כדי שנוכל להפגש בלי לחץ שיראו אותנו.. אני מגיעה לחדר לא מספיקה להכנס ואתה כבר מצמיד אותי בחזקה לקיר אתה נושם אותי מסתכל לי בעיניים הידיים שלך מתחילות להכנס לי לתחתונים ואני מנסה לעצור לך את היד "אנחנו לא יכולים" אני צועקת "תגידי שאת לא רוצה ואני מפסיק" אתה לוחש אבל אני, אני לא יכולה להגיד את זה. אני נאבקת עם היד שלך ואתה בעקשנות חודר איתן לכוס שלי. אני מתמסרת להרגשה ומתמסרת לך נאנחת גונחת צורחת. אתה מפסיק בפתאומיות. קורע את כל בגדי ומשכיב אותי על המיטה פתוחת רגליים. "אני רוצה לראות אותך מאוננת" אתה אומר אני מתחננת אליך שתחדור אליי אתהלא מסכים! אני מתחילה לגעת בעצמי ומתמסרת לזה. הלשון שלך מתחילה ללקק את האצבעות שלי שמאוננות בינתיים "אל תפסיקי את לוחש" לפני שאני גומרת אתה מזיז לי את היד וחודר אליי חזק. אחחחחחחחחחחחחחחח אני רוצה אותך!!!!!!!!!

ABOSS

New member
"מתמסרת"....

זה נראה אחלה פנטזיה...אז אולי תמשיכי אותה ...תתמסרי לפנטיזה...תפתחי אותה...

סיפורים מיוחדים

של אנשים מיוחדים נזכרתי במשהו הייתה לי ידידה שהייתה אומרת תוך כדי סקס "אני לא מאמינה שאני עושה את זה"

למעלה