משהו שלי זה דיי ישן יחסית http://www.youtube.com/watch?v=6shhQy5otpw
S shiker New member 28/6/07 #3 קיקי קיקי קיקי קיקי ריקי ... סתם אחי ממש סטיייל .. אתה יכול להתקבל לכוכב נולד חח סתם אני רוצה ללמוד את זה גם !
קיקי קיקי קיקי קיקי ריקי ... סתם אחי ממש סטיייל .. אתה יכול להתקבל לכוכב נולד חח סתם אני רוצה ללמוד את זה גם !
I itamar229 New member 28/6/07 #6 קיקי אתה אידיוט שמור את זה על תהיה אידיוט יותר אני לא ישלח לך דברים
E elimotherfucker New member 29/6/07 #8 מה יא מגעילים מה הקטע לתת גראבים עכישו מה זה נהיה באופנה ראיתם את הסרט של זירו אתם מביאים גרבים סקט זה כמו כדורגל אסור לגעת עם היידים
מה יא מגעילים מה הקטע לתת גראבים עכישו מה זה נהיה באופנה ראיתם את הסרט של זירו אתם מביאים גרבים סקט זה כמו כדורגל אסור לגעת עם היידים
P P Rod New member 29/6/07 #11 מה הקשר מקנא ומה הקשר לא יודע? עניין של העדפה..יש כאלה שאוהבים גראבים ויש כאלה שלא בדיוק כמו שיש כאלה שאוהבים סטריט ויש כאלה שאוהבים וורט גם אני אישית לא מת על גראבים ממש אבל האירווק היה סטייל רצח
מה הקשר מקנא ומה הקשר לא יודע? עניין של העדפה..יש כאלה שאוהבים גראבים ויש כאלה שלא בדיוק כמו שיש כאלה שאוהבים סטריט ויש כאלה שאוהבים וורט גם אני אישית לא מת על גראבים ממש אבל האירווק היה סטייל רצח
E EhudsK8 New member 30/6/07 #17 סתמו ת'פה כולכם יא שרמוטות גראבים זה סטייל.. ואיירווק עוד יותר יההה קיקי כל הכבוד תמשיך ככה XD לילה טוב חארות
סתמו ת'פה כולכם יא שרמוטות גראבים זה סטייל.. ואיירווק עוד יותר יההה קיקי כל הכבוד תמשיך ככה XD לילה טוב חארות