משהו שלא הבנתי

baby tuta

New member
משהו שלא הבנתי

אוקיי לא ראיתי את הפרק הראשון אבל ראיתי את כל מה שהיה מאז <לא הרבה> ונכון אמא של לוק רבה עם איזה מישהי שהיתה איתה בבית ספר. אני הבנתי לי שהיא האמא החורגת של נייתן. אבל אז פרק אח"כ מגיעה אישתו של דן ואמא אמיתית של נייתן. האא?! זה אני לא הבנתי משהו או מה?!

Shai Masala

New member
זאת אמא של אחד הבנים בקבוצה

לא של נייתן תקנו אותי אם אני טועה

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif לא את לא טועה, פירוט:

מי שהיא פגשה היא אימא של אחת הבנים מהקבוצה, מישהי שלמדה איתה ועוד מימיי התיכון הייתה "יריבה" שלה וניסתה להכשיל אותה. כך היא עשתה לה גם כשהיא אמרה לה שהאספה היא שעה מאוחר יותר. כלבה
מתאימה להיות אימא של ברוק
חחחחח

baby tuta

New member
לא נו אבל היא אמרה

שהיא האמא החורגת של נייתן ואשתו החדשה של דן איך יש לו גם אמא חורגת וגם אמא אמיתית שגרות באותו בית? ואת החורגת הפסיקו להראות? ניראה לי שפרשו מהקו עלילה הזה

HoNey Girl1

New member
../images/Emo41.gifלאאא....היא לא אמרה שהיא האמא

החורגת של ניית'ן..היא פשוט אמא של אחת השחקנים בקבוצה..זה הכל...ואמא של ניית'ן זאת שהראו שחזרה הביתה היא האמא שלו... ומנצל"שת....ניית'ן בשילוב של צ'אד..!

acooper

New member
חח חן.. קרועה!

אה.. היי כולם! (נכנסתי לפה כמה פעמים סתם להסתכל..) ו.. תפתחו שרשורים של תמונות ורקעים (זה יהיה נורא נחמד לדעתי) (עוד נצל"ש אבל ממני לא מחן..)

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif חחחחחחחחחחחחחח !! זה מזכיר

לי איזה שחקן.. אני צריכה להיזכר מי..
זוועתי ביותר אבל מצחיק

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif כן!!!!! אותו הוא מזכיר! ה..

הזכרת לי !!! בערך אותו. אבל עוד מישהו.. חחחחחחחחח

123יעל

New member
אאאאאאההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

OMG
זה פשוט נורא... לא יפה להם ביחד.... ממש מפחיד!

../images/Emo12.gif

אני עדיין בתהליכי התאוששות. תעשי אולי שילוב של צ'אד בשילוב של ניית'ן... כי ניית'ן בשילוב של צ'אד נראה כמו מוטציה.

למעלה