יש בעיה קטנה אבל בקטע הזה חחח נראה לי שכל המנהלים בורחים בגללי. כל פעם שמנהל פותח עליי את הפה או שהוא מוחק תגובה שלי אני חוטף חררה ושולח לו מסר שמכניס אותו לפרופורציות. בדרך כלל זה גם גורם להם לעזוב את הפורום... חחחח הייתם נשפכים מצחוק אם הייתם קוראים את המסר ששלחתי לגרדיאן. פחחח אני נזכר לאט לאט חחח
אבל אני לא מתנדב אני מנדב, זה לא כזה סיפור גדול שתהיה המנהל של הפורום פשוט צריך להפעיל את הקסם האישי שלי ולשלוח מסר אישי להנהלת הפורומים (ויש לי קסם אישי
אני אוהב להיות למעלה... זה קטע של עדיפות. תשאל כל בחורה שיצאתי איתה... כמעט תמיד אמרתי "לא" כשהיא שאלה אם אני רוצה להיות מתחתיה. [חוץ מזאת בגן חובה שהייתי מתחתיה כשהיא תיפסה על העץ... אוי מישל...]
ביקורת על מנהל הפורום תעשה באמצעות המסרים. פתחת פה ? תראה, הרבה פתחו עליי פה...בהומור שחור לא היו חסרים טרולים. הפורום הזה היה מלך הטרולים והתיבה שלי הוצפה. וממש לא "עזבתי" בגללך... אתה זה שצריך להכניס את עצמו קצת לפרופורציות. הודעה דומה לזו בפעם הבאה תמחק והגולש יחסם. קראו התקנון.
אין לאף אחד פה בעיה איתך ומבחינתו יש לך צ'אנס לנסות לשפר פה דברים. אבל מה שלא רצוי ומקובל שתעשה זה להחליט מה חבר פורום ותיק יכול לעשות ולא יכול. אתה אולי מנהל ואתה כחול, אבל לשרגא יש הרבה מעבר לזה