משהו שלא הבנתי עד הסוף....

• פותח הנושא b i n
  • פורסם בתאריך

b i n

New member
משהו שלא הבנתי עד הסוף....

במשתה לעורבים, האם מארגארי אכן בגדה בטומן או שכל הסיפור הינו מלכודת למשוך את סרסי אל המקדש? האם בסופו של דבר שתיהן תעמודנה לדין?

n u k e y

New member
המ../images/Emo110.gif

האם מארגריי באמת בגדה בטומן? אני חושבת שכן, כי בכל זאת קרום הבתולין שלה היה קרוע ואני לא מאמינה שאפשר להתחייב לילד בן 8. בכל מקרה הסיבה שמארגריי נכלאה שם היתה הוידוי שסרסיי אירגנה. בשביל לבדוק את אמיתות הוידוי בדקו אותה וגילו שקרום הבתולין שלה קרוע וכל זה. בקשר לסרסיי- ברגע שהכל התהפך כלאו גם אותה. אני מניחה ששתיהן ישפטו בסוף אלא אם כן יקרה משהו קיצוני.

lol1000

New member
רנלי היה הומו. רוב הסיכויים שהוא לא

עשה כלום

אבל כל גבר נורמלי...

בלי שום קשר לנטיות המיניות שלו, שוכב עם אישתו עוד ביום חתונתו.

לא, כל הסיבה שמרגרי

לא היתה "מטונפת" מכדי לתת לג'ופרי ולטומן היתה שהיא היתה (בזמנו) בתולה והדבר נבדק.

nedisrael

New member
לא זכור לי שהעניין נבדק

לפי מה שאני הבנתי מהספר, מארגארי ואביה פשוט נשבעו שקרום הבתולים שלה שלם. מן הסתם, הלאניסטרים לא רצו באמת לבדוק את העניין, כי הם היו חייבים את הברית עם הטיירלים בכדי לנצח את סטאניס. אני חושב שגם אם טייווין או טיריון היו יודעים שמארגארי כבר לא בתולה, הם עדיין היו ממשיכים עם הברית ופשוט מראים לשאר ווסטרוז כאילו הם לא מודעים לעניין. אני לא בטוח שאם מישהו נורמלי היה בעמדת כוח, בניגוד לסרסיי, העניין לא היה נבדק לעולם - כי זה לא מעניין, כל עוד חרבות הדרום משרתות את הלאניסטרים.

מה שעוד סרסי בנתה עליו וקשור לזה

שאוכף הצד הוא המצאה מאוחרת. כאן אני לא כותב מידיעה אלה מדברים שקראתי כבר כמה פעמים והם אולי נכונים ואולי לא. אבל בכ"א, סרסי [או מרטין] גם שמעו על זה ולכן סרסי מראש מביאה את זה בחשבון [זה כתוב במשתה], רכיבה בפיסוק על סוסים מותחת שרירים, מכווצת אחרים ועושה משהו לקרום הבתולים, סרסי בפרוש מתארת את הרכיבה על ידי בנות למשפחות אצילות. אם זה גורם לאלסטיות מוגברת כך שבדחיפת אצבע של ספטה או..של רנלי/.../.... אין דימום ותחושה של הקרום נקרע או קורע אותו אני לא יודע, אפשר לשאול בפורומים הרלוונטיים אבל סרסי לפחות לא חשבה שהייתה באמת בגידה.

למעלה