משהו שכתבתי

משהו שכתבתי

אני מאוד אוהבת לכתוב ובעקבות מיכאל,החלטתי שאני כן יכולה לכתוב דברים יפים אז כתבתי, שלחתי למאירה המדריכה שלי[סיימתי את מיכאל] היא אמרה שכדאי לי לפרסם פה והינה אני רוצה לשמוע את דעתכם: כאב מסוג אחר: כשאתם פוגעים בי זה כאב מסוג אחר זה לא לבבות שמתנפצים ונשברים זה לא רגשות שהולכים ומתעצמים זה לא רצונות שמגברים זה חוסר רגש שמתמלא בשנאה זה אי הרצון להיות בסביבה זה המוח שמנסה להבין אך דוחה כל פקודה כשאתם פוגעים בי זה כאב מסוג אחר זה בשר מבשרי שיתקלף ולא יחזור יותר.

adi23e

New member
וואו...

ממש מדהים! יש בו משהו עצים ושקט בו זמנית. כמו גל סינוס שעולה ויורד. אם בא לך את יכולה לפרסם פה עוד דברים שכתבת/כותבת. יש לנו פורום של משוררות צעירות

תודה..הינה עוד אחד

אף פעם לא הרגשתי אף פעם לא הרגשתי את הפרפרים בבטן כשאני נצבת מולך ורוד ורוד נהפך נעים עד כדי תחושה עילאית אף פעם לא הרגשתי את הבדידות הקרה רק לאחרונה גיליתי שמה הרגשה, שאני לא לידך אף פעם לא הרגשתי את הכאב שבמילותך היפות כמין חרב הפוגעת ישר בליבי האם זאת אהבה?

משרשרת שיר:

עכשיו אני כותבת כי אין לי אף אחד עכשיו אני כותבת כי עצוב לי, ולבד אל תסתכלו עליי אל תביטו בי מתביישת, זה טבעי? לא רוצה לדעת כלום להיות כמו אדם וחווה לפני שהקשיבו לנחש הנורא. רוצה להיות פטתית כזאת שמאמינה רוצה להיות תמימה גם אם קשה נורא... רוצה להיות אני! בלי שום בעיות רוצה שתראו אותי כזאת! רוצה להחליט עליי ועל עולמי רוצה לדעת מה בהחלט אני! אל תחשבו לא נכון אני החלטתית רק שעדיין על עצמי אני לא יודעת מספיק חכו חכו מעט ואדע הכול חכו חכו לי קצת אל תברחו מהכול תסמכו עליי יש לי את הידע לגלות הכול בלי להתייאש לרגע... -אני באמת המצאתי לזה מנגינה-אבל קצת פופ-זה נשמע זול מידיי-אני אוהבת פופ-אבל השיר עצמו-לא "עשיר" וקצת "זול" וחסר רמה לפי דעתי-אבל לפחות הוא דיי אמיתי, מה אני חסרת רמה? חחחח

הכול טוב-באמת נעלמת...כן אה, מוזר-

אל תזכירי לי-אני בקטע של הדחקה-עדיין, בכול זאת זה נדחה כול שנייה-אז יש לי רשת לתפוס- ואולי אני עושה מזה יותר ממה שזה? אולי... חיחיח-המחשבה מצחיקה אותי "בוגרת"-חוץ מב"ס אף פעם לא הייתי בוגרת של משהו-הרגשה כייפית

adi23e

New member
נעלמתי? אני? מה פתאום..

אני גם פה
וגם שם
.. ובעצם בכל מקום
.. בכל שעה.
. מישהו מכיר את חתול תעלול של ד"ר סוס?

ממש לא נעלמת-את "פה"-אבל נוו את יוד

עת-אני מכירה-אני חושבת שקראתי ממזמן-אבל ראיתי ת'סרט!

עוד שיר

לא ידעתי עד ש... לא ידעתי עד שניסיתי לא אדע עד שאנסה לא אגלה שום דבר רק אם אסתקרן לא ידעתי כלום עד ש פגשתי אותך לא הרגשתי כלום [גם כאב] עד ש פגשתי אותך מספרת על זה הכול זורם לא ידעתי את זה עד ש הבנתי אותך לא נחספתי לכלום עד ש החספת אותי לא ניסחפתי לכלום עד ש זרמת איתי כדאי היה לי? לחוות את החוויה כדאי היה לי להיעלם...איתך? -שיר חזק מעט, אבל מצד שני נורא סתמי בעיניי-בגלל שזו לא אני-כנראה

למעלה