משהו שכתבתי

Ed Hunter

New member
בואנה את מושפלת:)

אני לא נעלבתי עליך.. אני יודע שזאת היתה המטרה שלך אבל מותק לא הצלחת אפילו לא לשניה להעליב אותי... לעצבן אותי כן, הצלחת ובגדול אבל לא להעליב... אני אנשים כמוך לא רואה ממטר ובטוח שלא מתחשב עם הדעה שלהם... וזה שמישהו אחר בלי שום קשר אליי שם לב שמשהו אצלך לא בסדר אמור להדליק אצלך נורה אדומה...

אוי שירן...מורה ללשון תהיי לי.

ממ טוב..גם אני מתקנת אנשים...ומתקנים אותי. עברית שפה קשה.

כל אחד וה"דפקט " שלו

חבל שחלק מחברי הפורום שותפים לדעותייך וזאת עפ"י "סיפורייך" אם אתה לא רואה שים משקף

painapple

New member
מה אפשר לעשות..

כיום הכל נמדד. לא נורא, אנחנו לקראת הסוף. ותמיד יהיו לך את אלה שימדדו על פי ציונים, ואת אלה שימדדו על פי דברים לא פחות גרועים. ואת אלה שלא ימדדו בכלל, סתם יבואו ויתנו חיבוק.

אני מקווה שיגיע היום שבו יפסיקו

למדוד אנשים, ולא משנה לפי מה- פשוט יפסיקו, ויקבלו אותם כמו שהם. יתנו להם את ההזדמנות להיות, לנסות, להתנסות- וגם לטעות קצת, כי מותר לטעות- כמה שזה נשמע בנאלי, אנחנו תמיד שוכחים את זה, המערכת גורמת לנו לשכוח את זה כי... איך יכול להיות שמותר לטעות, אם בכל פעם שאנחנו טועים אנחנו מקבלים ציון פחות טוב, נכשלים, וככה אנחנו "מוכיחים" באיזשהי דרך מוזרה שאנחנו לא מספיק טובים, לא מספיק ראויים לתעודת הבגרות הנכספת? אבל כן, מותר לטעות, לא תמיד חייבים להביא הביתה מאיות. הא ו.. מותר גם לשחרר קיטור לפעמים- להגיד נמאס, אין לי כוח והמון אווווף, ואחר כך לצבור כוחות חדשים להמשך, שנוכל גם להנות.

אה?!

דבר ראשון חבל מאוד שאת חושבת שזה שאת מקבלת ציון נמוך את לא שווה או לא חכמה לא כולם חושבים ומרגישים ככה ובזה את מריכה לתפל זה לא תפקיד של בצפר, ואם בחרת ,ואני מדגישה בחרת כי אין דבר שעומד בפני הרצון, לא ללמוד מבצפר כלום אז גם חבל. כי חוץ מללמוד מתמטיקה ואנגלית את אמורה ללמוד גם לעמוד במשימות ועוד כאלה דברים שכולם יעזר לך בעתיד. דבר שני ששיך להודעה אליה שרשרתי, לא למדוד אנשים? אז מה שצה"ל פשוט יגייס את כולם למה שבא להם?, או שפשוט יקבלו את כולם לכל אבודה בלי לבדוק אם יש להם בגרות בכלל?. לא לא צריך להביא תמיד מאה זה נכון אבל אם את טועה וברור שמותר לטעות כמו בחיים המציאותיים את תנדפקת אחרי זה!

ואני רוצה להגיד...

I FUCKING HATE SCHOOL

Stillwater

New member
2 דברים...

בעצם שלושה. 1. פיטרנית את צודקת, אהבתי את התגובה שלך, אני חושבת שאי ממצה את כל החיבור שלי. 2. החיבור לא נכתב בכדי להתלונן על כמה שרע לי ובלה בלה בלה...הוא בא להעביר ביקורת על מערכת החינוך ועל הדרך שבא בני האדם בוחנים ומקבלים אנשים אחרים! 3. אדי תתבגר!

Ed Hunter

New member
את אומרת את זה בתור מי בדיוק?

בתור מישהי שתופסת מעצמה ומנסה לחלוק את חכמתה עם אנשים אחרים? את לא חושבת שכל הקטע הזה שאת לא מקשיבה לשום דבר שאנשים אומרים לך ואומרת שהם לא מבינים כלום ובטוחה שאת הצודקת, זה לא קצת מתנשא? למה בדיוק אני כישלון של החינוך בישראל??? בגלל שאני לא פסימי כמוך? בגלל שהמטרה בחיים שלי היא קצת מעבר ללמות? בגלל שאני למדתי להסתפק במה שיש ולהעריך את מה שיש בי? (זה לא היה קל, ומי כמוך מבין את זה) ואם אני הצלחתי אז גם את יכולה, את פשוט לא רוצה... לא מספיק בכל אופן... אז די להגיד שאני לא מבין כלום כי אני מבין הרבה יותר ממה שניראה לך! אני היתי בדיוק במקום שאת נימצאת בו ויצאתי משם... אז תפתחי את הראש שלך לעצות של אנשים אחרים ודי להיות בטוחה שאת הכי צודקת בעולם והגישה שלך היא הכי נכונה ושאת מבינה הכל הכי טוב מכולם... את יודעת טוב מאד שכל מה שאני אומר לך זה כי אני רוצה לעזור אבל את לא מעריכה את זה וסתם מזלזלת... קיצר תעשי מה שבא לך, אני כבר התיאשתי ממך... אחרי חודשיים של נסיונות לעזור לך... את מצד אחד זועקת לעזרה מצד שני כשמושיטים לך יד את מותרת... מה שאני רוצה להגיד לך שלא תגיעי רחוק ככה... אנחנו לא חיים כדי למות! אנחנו חיים כדי לחיות!

*superstar*

New member
די, אלוהים.. די!!!!

רוצים לריב? בכיף. באמת! אם זה עושה לכם את זה בבקשה. כמה שבא לכם. אבל למה פה?! זה לא מעניין אף אחד אז די!!!!

טוב שלא זיבלת את השכל אדי

עם כל הכבוד(ויש כבוד) אל תיתן ביקורת נגדית עם התפלספות את מה שיש לך נגד ענת תשאיר מחוץ לפורום ולך ענת, אמרתי לך כבר אבל כדאי שגם את תחשבי קצת על כמה מהבעיות שלך את רוצה להוציא החוצה ויותר מזה, להתחיל להשתלט על החיים צריך אקמול..

Ed Hunter

New member
תשמע... קשה! קשה!

זה לא נגד ענת... זה נגד הגישה שלה.. אני חולה על ענת אבל התיאשתי כבר מהגישה המטופשת שלה ליים, זה מבאס! חחח אגב... ראית אתמול ארץ נהדרת? עם הגרוזינים?:)

למעלה