משהו שכתבתי...

סוג אחר של אהבה..

מי את? אני לא מכירה אותך. לא יודעת איך את נראית. לא יודעת איך את נשמעת. אבל אני אוהבת אותך. את מצחיקה אותי, מקסימה אותי. עם המילים שאת אומרת, את שובה את ליבי. אני יכולה לדבר איתך שעות, ולא יימאס לי וכשנסיים לדבר אני אתגעגע אלייך ואחשוב עלייך ואחלום עלייך. לא יכולה להגיד לך מה אני מרגישה כי הרי זה יישמע תמוה ומוזר מה לעשות שאני בן אדם מוזר אבל אני אוהבת אותך... התאהבתי וירטואלית? כנראה. הלוואי שהיית פה איתי, הלוואי שיכולתי לחבק אותך ולא לעזוב לעולם.

משהו שכתבתי...

מה בסך הכל רציתי בחיים האלה קצת אהבה חשבתי שלאהוב זה הדבר הכי יפה שיש עד שגילתי עד כמה אהבה היא מסובכת הלוואי שהייתי יודעת מה הסוד הלוואי שהיה לי את האומץ לבוא ולהגיד לה את כל מה שאני מרגישה למה היא אוהבת אותו? הוא לא אוהב אותה כמוני. אני טובעת בים של האהבה ובים הזה אין מציל רק הזמן יציל אותי, זה מה שאמרו את לא תהיי שלי, עם העובדה הזאת כבר השלמתי ועכשיו אני רוצה לנתק את הקשר כי כל שניה שאני קרובה אלייך פוצעת אותי יותר והלב, הלב כבר מדמם....

מורן א

New member
אהבה

בדרך כלל אינה פשוטה, בעיקר עבור אלה הסובלים בצילה. מקווה שתמצאי אהבה מסוג אחר. מורן

...............................

לא ידעתי את זה. אני כל כך מצטערת. למה לא סיפרת לי? את חושבת שלא הייתי מבינה? אני אוהבת אותך. כואב לי שלא סיפרת לי. הייתי יכולה לדבר איתך ואולי לעזור. למרות שאני לא מבינה בזה הרבה. מצטערת כל כך. אני לא יודעת אם אני אוכל לדבר איתך שוב, עכשיו כשאני יודעת. אני רק מקווה שאת בסדר.
אוהבת אותך לנצח.

למעלה