משהו שכתבתי...

Goggle Girl

New member
שיר המשך, אם לאף אחד אין התנגדות

יש בכלל כזה דבר, 'שיר המשך'? XD תסלחו לי, זאת השעה. ושעה מאוחרת, משמע.... שירים בעברית! ניהאהאהאהאהא! חרוז תפוז, להלהלהלהלה
דיאלוג בין יולי לבן שלה ושל קן. אמא, מה זאת אשליה? אשליה, בני, היא לרצות בליבך דבר שהוא אף פעם לא שלך. אמא, מה זאת אבדה? אבידה, בני, היא ניפוץ הבועה, כאשר ראית כרשות מי רצונך. אמא, מה זאת בועה? בועה, בני, היא חלום מתוק ונפלא, חלום אשר קוראים לו אהבה. אז אמא, אמא, מה זאת אהבה? את זאתי בלבד, בני, לא אדע. אבל אמא, אמא... למה את בוכה?

lgmtk

New member
גם השיר שלך וגם של לורי מאווווווווד

עמוקים..........חחחחחחחחחחח...........מאוד יפה

lori4

New member
יופי עדי...

עכשיו רק צריך למצוא מישהו שיכתוב פיק על יולי עוזבת כמה חודשים אחרי החתונה שלה ושל קן, ואז היא מוצאת את עצמה בהריון... מתנדבים?

Goggle Girl

New member
*נוברת בארכיון הסיפורים*

ניראה לי איפשהוא יש לי אחד כזה... אני אוהבת את הקונספט של יולי וקן לא מאושרים יחד... בייחוד בעברית ^_^() זה אולי הדבר היחיד שאני יכולה לכתוב עליו נורמלי

lori4

New member
אם את מוצאת שימי בפורום, בבקשה....

*עיניים מתחננות* תני לי לנחש.... הם לא מאושרים והסוף הוא דאיקן?

Goggle Girl

New member
מה את מעדיפה?

אבל ניראה לי עברית... פשוט יש לי את זה בנוי בראש...

lori4

New member
לא משנה לי.

אני קוראת טוב בשתיהן, אם זה בנוי לך בעברית בראש אז תלכי אם זה, לי זה לא משנה

Goggle Girl

New member
סוף כל סוף!

אדם נורמלי! כולם "עברית עברית עברית עברית". עברית זוהי שפת השטן או משהו כזה! X_X

lori4

New member
את האמת...

קצת קשה לי לקרוא פיקים בעברית כי אני מוצאת את עצמי מתרגמת אותם בראש כול הזמן, במיוחד אם זה על סידרה אמריקאית. אני אדם נורמלי?????? ואוו תמיד חשבתי שאני משוגעת לחלוטין..., תודה לך עדי על הגילוי המופלא הזה *מתפרקת מצחוק תוך כדי כתיבה*

lori4

New member
כול דבר כמעט הוא דבר יחסי

כולל מוזרות, אבל לאנשים שמסביבי אני מוזרה...

lori4

New member
תודה../images/Emo9.gif

אבל אם תמשיכו עם המחמאות במקום לורי יהיה פה שלולית חמאת-לורי...

P:

עברית זו לא שפת השטן ;_; עברית שפה יפה!!^_^ בעע..עזבי,השעה מתחילה להשפיע עליי ^^; אין לי בעיה עם אנגלית ולא עם עברית,אבל יותר קל לי לקרוא בעברית ^^;

יאקומו

New member
עברית!!!!

(אני מקווה שיהיו הרבה פמים שלא תצליחי לישון או משהו... כי אז יש לך מצב רוח+השראה לשירים בעברית!!!...)

למעלה