משהו שכתבתי...

lori4

New member
משהו שכתבתי...

בזמן האחרון אני שומעת יותר מדי את המילה "דאיקן" וזה לא יוצא לי משהראש, אז כדאי לפחות קצת להוציא את זה מהמערכת שלי, כתבתי על זה שיר. השיר הוא מנקודת מבטה של יולי,השיר מספר על העזיבה שלה כמה חודשים אחרי החתונה שלה ושל קן. הרוח מצליפה בצמרות העצים מכניעה אותם לשלטונה אני הולכת בשביל בשמלה הדקה שלבשתי רק בשבילו למרות שידעתי שאותי לא רצה לא באמת השמיים מתקדרים יותר ויותר הגשם מתחיל בטיפה אחת לבסוף הוא שוטף, מכלה, מנקה אך לא את כאבי לא את הלב השבור המטר מכה במדרכות ובכבישים, אני ממשיכה ללכת בורחת, מהם מאהבת אמת שבאה לי אין כול חלק מאהבת אמת שכה רציתי שתהיה שלי הרחובות מוארים ממנורות הרחוב אך לי זה נראה כאילו הכול אפור- שחור, כמו חיי כמו נשמתי הוא בחר בו לא בי, הוא בחר באהבתו לא בשלי למרות הטבעת למרות ההבטחה לבו שייך לו לא לי הבנתי את זה היום, שהם צחקו יחדיו ואותו מבט רך הופיע בעיניו אותו המבט שקיוויתי כול-כך שהוא יפנה אלי המבט השחור-כחול המתמוסס שרק הוא יכול לתת אבל איני יכולה לגרום לו להביט בי כך, זה בלתי- אפשרי אני עזבתי היום את מה שמעולם לא היה שלי עזבתי אותם לאהבתם האמיתית למרות לבי השבור למרות הטבעת ההיא עזבתי אותו ללכת בדרך שבה הוא היה צריך ללכת מזמן למרות הכאב אני מקווה שאהבתם תהיה חזקה כי הם שניהם נועדו לגדולות כי שניהם נועדו אחד לשני דבר שנקבע ממזמן, לפני שנפגשו חלומי התנפץ אך שלהם רק נוצר את הטבעת הסרתי והשארתי רק מכתב שיאמר את מה שלא יכולתי אני בקול רם להגיד אהבתי אותו אך לא מספיק ולכן, אפנה מקומי....

Hikaru

New member
wai~

יפה מאוד, מרגש. ~בוכה~ יש לך כשרון בזה ^^;;... Good job! Daiken, EIEN NI! (Daiken, FOREVER!) ווייייי 3=

Light woman

New member
*סניף סניף* אממ.. שאלה קטנה אחת...

אם הוא לא אוהב אותה באמת איך יש להם שלושה ילדים? 0.~ סתאאאאאאאאאאאאאם.............. מאוד מרגש^^ אחלה שיר^^^

Light woman

New member
ממ... זה נותן לי רעיון... ג'יי פי

לזואי: אני מביט בה, הולכת, צוחקת, מחייכת את החיוך שלה, שבו עינייה נוצצות באושר, וגורמות לליבי להתמוסס. אבל לא איתי היא הולכת, צוחקת, או מחייכת את החיוך שלה, שבו עינייה הנוצצות גורמות לליבי להתמוסס, לא. היא הולכת איתו. וכל פעם שהיא איתו, ליבי נשבר, מרוסק, ולמרות שהיא יודעת שהיא בחירת ליבי, היא בחרה בו. הוא לא מיוחד ממש. נכון, הוא נאה, נכון, הוא מצחיק, נכון, הוא שנון, ונכון, הוא תמיד יוצא ממצבים לא נעימים, אבל הוא לא אוהב אותה. כמוני. כולם יודעים שאני אוהב אותה. שערה המשי מעביר בי צמרמורת. חיוך שלה גורם לליבי לזנק. אבל לא אותי היא אוהבת, לא באמת. ושאני מדבר איתה, אני נמס. לא מבחוץ, מבפנים. בידיעה- שבכל נסינותי- היא לא תאהב אותי. והנה היא באה אליי, אני מחייך, נבוך, והנה היא מחייכת עליי, עינייה קורנות. ממיסות את ליבי. ולאיפה היא הולכת? אליו. כי היא לא תרצה להיות איתי. אני מתעורר משניתי, מיוזע, מפוחד. זה פחד שיקנן בי לעד. יכרסם בליבי, כמו תולעת טפילה- למה לי היא לא יכלה להעניק אהבה? טוב, נראה לי שזה מספיק.. אני אכתוב על זה פיק^^

לורי!!!!!זה מהמם!!*_*

יש לך כישרון ענקי!!!*-* אהבתי!!זה ענק!!! אני מצפה לעוד שירים!!תכתבי עוד!עוד!!את תהיי משוררת D: זה ממש יפה ^_^

*-*

ממש יפה ^^ ואולי כמו שחופית הייתה אמורה להגיד (ולהפתעתי היא לא אמרה), היא צודקת בהחלט :) -דאיקן פור אוור!-

lori4

New member
בהחלט אמרת....

שמחה שאהבתם את השיר, ולמען האמת אני מאשימה את חופית והעניים הנוצצות שלה למראה תמונות הדאיקן ששמתי בשירשור של יום אהבה בשיר הזה, לכן חופית השיר הזה מוקדש לך....

יאאאא..תודה!!!DDDD:

יש!!!!!!D: *מחבקת את לורי ואז מרקדת בכל הבית* דאיקן!דאיקן!דאיקן!*_* קן:-_-' you should stop to dance before your head will hurt!! אוקי,קן-צ'אן ^_^ *מחבקת שוב את לורי* תודה!!^________________^

lori4

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

תמיד רציתי להקדיש שיר, וחוץ מזה את באמת אשמה את זאת שהכנסת את המושג לראש שלי

אה..זה שום דבר *^-^*

אני אשמח להכניס את המושג לראש שלך עוד הרבה פעמים,אם זה אומר עוד הרבה הרבה שירים של דאיקן D:

lori4

New member
כן, שום דבר...

נסי את להכנס לראש של יולי וגם לכתוב דאיקן... כאילו כמעט חטפתי התקפת אימה עד שסימתי לכתוב את זה, הדאיקן לא היה קשה במיוחד למרות שהיו לי קשיים לתאר את האהבה בין קן לדיוויס, אבל להתחיל לכתוב על יולי היה קשה, בהתחלה זה לא היה אמור בכלל להיות שיר על דיג'ימון. אבל אני שמחה שאהבת ואת מרוצה, מממ עכשיו צריך רק לשבת ולחכות למוזה שתגיע....

P:

אני נכנסתי לראש של דיוויס וכתבתי דאיקן P: זה היה כייף,אני אכתוב עוד דאיקן בקרוב D: אני אעביר אלייך מוזות- *עושה טקס העברת מוזה*

lori4

New member
חופית...

את נכנסת לראש של דיוויס, המוזה שלי גרמה לי להכנס לראש של יולי ואני עדין רועדת מזה(או מהמזגן). אה חופית המוזה שלך בורחת, ויש עליה חתכים מוזרים, מה עשית לה?

אופס!אופס..זו המוזה הלא נכונה!!P:

*מעבירה ללורי את המוזה הנכונה* המוזה הקודמת הייתה בשביל הפיק של היקאגומון,חחח..התעללתי בה,כי היא לא נותנת לי רעיונות ^^;

lori4

New member
*מקבלת את המוזה*

תודה, אני אחזיר לך אותה בקרוב... אה המוזה ההיא הייתה פעם אצלי, הרסה לי שני שירים שהתחילו נהדר אז זרקתי אותה, היא בטח נדדה אליך...

Goggle Girl

New member
*מדביקה על המוזה פלסטר

צובעת אותה וקוראת לה שלונסקי* כמו חדש!

למעלה