משהו שכתבתי...

I loVe yOu Mor

New member
משהו שכתבתי...

אהבה אויי אהבה כמה שהיא יכולה להיות מוזרה לפעמים... מהי בעצם אהבה ? אהבה סוג של רגש שחש בו האדם כלפי מישהו מסויים שנמצא בסביבתו במשך זמן ממושך ביום.. אהבה יכולה להיות גלויה אהבה יכולה להיות נסתרת..... לדעתי אהבה היא מן מחלה אומנם לא נשארים בגללה בבית אבל היא אחת המחלות הנפוצות ביותר בעולם כמעט כל יצור עם רגשות חש באהבה... יש רגעים באהבה שלרגע נדמה לך שזהו חלום שמתגשם הכל מושלם אתה עם אהובתך רוב הזמן אתם מתנשקים מתחבקים הכל מושלם ונדמה לך ששום דבר לא יהרוס לך את האהבה הזו אבל אז דווקא אז ברגע הכי טוב הכל נשבר הזכוכית מתנפצת למצב שאי אפשר לחבר אותה...לא לכולם זה קורה... יש כאלו שהאהבה אצלהם היא פשוט מושלמת מלאה אהבה מלאה בכיף ואצלהם הכל מושלם... אז רגע... אם יש כאלו שסובלים באהבה בואו נחשוב רגע בהיגיון בשביל מה אהבה ? אני לא בטוח שיש למישהו מושג בשביל יש אהבה... אבל אולי כדי שרובנו נהנה מהחיים... אז לדעתי אהבה היא סם היא סם החיים בלעדיה אי אפשר להסתדר באהבה אתה כמו נרקומן רק רוצה ורוצה רוצה אהבה..... באהבה הדבר הכי חשוב זה אמון להאמין לבן הזוג זה הדבר שיבנה את הזוגיות בהווה ובעתיד.. אם אין אמון מערכת היחסים לא יכולה להימשך... יש המון דרכים להביע ואני חושב שהדרך המצויינת ביותר להביע אהבה היא בנשיקה...נשיקת בוקר טוב או נשיקה מכל סוג אחר שיכולה לעשות לבן הזוג את היום... רצוי שזה יקרה כל יום כדי לתת לבן הזוג הרגשה שזה לא משהו חד פעמי. אליהו ברוך + מור כהן = LOVE FOR EVER .·:*¨`*:·...·:*¨`*:·. ::: * . .* .* ::: *: .* .* . *. :* ·..* . * ...· *-:¦:-* כל מי שנחשב לתושב קבע בפורום שלנו יודע שאצלי האהבה במצב מצויין יש לי חברה בשם מורו'ש שאני כל כך אוהב....ואני בטוח שהיא אוהבת אותי אני מת עלייה.... ואנחנו ביחד מחר 6 שבועות ואני מקווה שניהיה יחד עוד המון המון זמן... מורו'ש אני אוהב אותךךךך אי מת עלייךךךך...

DoritOS

New member
הוספתי למאמרים...../images/Emo28.gif

ו

למעלה