משהו שכתבתי

cyber force

New member
משהו שכתבתי

פריסטייל כמובן אין לי כח לכתוב שיר רציני אפשר תגובות בבקשה: ! יושב בחדר חושב על נדרים שנדרתי ולא חשבתי וזכרתי <מה זכרת?> מה ששכחתי שיואו נותן אותה בפריסטייל כמו סאב והקבוצה מהמם אותה מהארובה כשומה תקוע על פנינה ומה? הוא רימה? בום ישר לטיפול נכנס לו בעין עד שירדו לו המים ויצאו מהאזניים <פאק נגמרו החרוזים> חה אצלי שום דבר לא נגמר הכל זורם כמו נהר אופה הוא כבר גמר נראה כמו עץ תמר יו תן קצת מקצב שיקפיץ גם צב ויפציץ גם ת´מחצב חמקמק כמו גנב חם יותר מגיהנום עושה גם לכם חום עד שמתפוצץ המדחום משכר כמו רום הודף מתחרים כמו אלרום

EmGee

New member
אם אין לך לכתוב שיר רציני אז איך

אתה מצפה לקבל תגובות רציניות?

cyber force

New member
כשאני מדבר על שיר...

אני מתכוון למשהו של יותר מחמישים שורות עם פזמון בזה חבר שלי זרק לי מילה והתחלתי לכתוב זה מה שיצא ורק בקשתי לדעת אם זה טוב או שיילך לפח וזהו!

אף חומר שלך אל תזרוק לפח!!!

מי יודע מתי תזדקק לו? גם אם זה סתם משהו, אני חושבת שתמיד צריך לשמור כל חומר שאתה כותב.

omritoto

New member
"פריסטייל כמובן אין לי כח לכתוב שיר

"פריסטייל כמובן אין לי כח לכתוב שיר רציני אפשר תגובות בבקשה..." ולנו אין כוח לקרוא את השיר אם הוא לא רציני ומושקע

cyber force

New member
אתם לא מבינם מה?

על מה שקראתם השקעתי זמן אבל אם הייתי רוצה הלפוך את זה לשיר אז הייתי צריך להשקיע כפל כפליים ואני משקיע גם על שירים ואתם אני יכתוב בסוף ועוד דבר אין לכם מה להגיב אל תגיבו מצידי תקפצו על ההודעות שלי...

למעלה