משהו שכתבתי...

Smileey Girl

New member
משהו שכתבתי...

זוכרים שסיפרתי לכם שאמא שלי לא הרגישה טוב? זה עורר ביי מצב רוח נוראי והחלטתי לכתוב בשביל לשחרר.. זה מה שיצא :) אשמח לדעתכם. דמעה אחת שלך מציפה אותי מבפנים חיוך אחד שלך עושה לי נעים יש לי נטייה לברוח לא להשאר,לנסות לשכוח. להדחיק את כאבך עמוק בפנים לבחור בעיסוקים שעושים לי נעים. כל דמעה שבאה מתוכך חודרת לי לנשמה כמו סכין חותך. מוחקת בי כל רגש טוב שקיים כמו גל מיים שסוחף עוד חול אל הים. ים של כאב,ים של עצב ים של מיים מלוחים וקצף. קצף של בועות לא ברורות מאליו קצף שמטשטש את המציאות בין בועותיו. הכל אפור ולא ברור לי למה הסבל שלך חבוי בי חבוי עמוק בפנים כמחסום של הדחקה אפה הדמעות שיקלו מהמכה דמעות שישברו את מחסום הדחק דמעות שישחררו קצת מהכאב שישטפו החוצה את הרגש שבלב. גלי הכאב שברו את המחסום הדפו אותו בעוצמה ושיחררו את החום. החום הכנה באהבת אם ובת החום המאפיין את מי שאת. בלילה נרדמנו יד ביד הרגשתי את העוצמה ואת השקט המוחלט את הכוחות המנטליים שעוברים בין כפות הידיים את השקט שבזכותו עצמנו עיניים. הרגשה של שלווה רבת עוצמה שהצליחה לשבור את חומת ההדחקה. להשתלט על הגל שהתיימר לסחוף עוד רגשות רעים לעשות את הדבר שירגיש לנו נעים. כאבך הוא כאבי שמחתך היא שמחתי דמעה אחת שלך מציפה אותי מבפנים חיוך אחד שלך עושה לי נעים. מבטיחה הפעם לא לברוח לא להדחיק ולנסות לשכח להושיט לך יד גם כשכואב להחזיר את השלווה הנעימה למקומה בשלב.

אמא11

New member
מורני יקרה../images/Emo13.gif

את כותבת מדהים. מאד נוגע ומרגש וסליחה על האיחור ב"תגובה". אני בתקופה מטורפת. חיבוק תמי

למעלה