רונית-יש לך טעות חמודה
לא הצעתי לך סקס מלפני מספר ימים,אלא מלפני תקופה של כמעט שנה. מאז לא נכנסתי לבלוג כי יש דברים מעניינים יותר. מלבד זאת שנינו יודעים שאין זה נכון מאחר ואת חוסמת פרטיות בבלוג ולא ניתן לפנות אלייך באופן ישיר. לא באתי לרדת עלייך,פשוט שאלתי אם זה לא נמאס לך מכל הבלוג הזה בגלל כל המבקרים בו שרובם סתם אנשים רדודים. זה לא שייך לסקס,כי גם אני חולה על סקס,אבל יחד עם זאת לא ניסיתי באמת דרך הבלוג להשיג מטרת סקס,כי אני חושב שקודם צריך להכיר את הנפש ואת הנשמה וזה יותר חשוב מסקס,ואפילו גורם לגירוי אינטלקטואלי שמעצים את הסקס שאמור לבוא רק אחרי היכרות מעמיקה שכזו. אחרי הכול שנינו כבר מבוגרים ולא מתלהבים ומתלהטים מהר אחרי סתם זיון או סטוץ שכן,בגילאים כמו שלנו ההרגשה אחרי סטוץ היא של ריקנות לשמה ושוב אנו חוזרים לאותה בדידות מחורבנת שאופפת אותנו יום יום שעה שעה. השאלה שלי: את לא מחפשת את הדבר "האמיתי",הדבר שנקרא רגש,אהבה,קשר בריא,קשר שבו את מרגישה בטופ שבטופ עם גבר שאיכפת לו ממך וחושב עלייך ללא הרף כל יום וכל היום? ושוב,אני מתנצל אם פגעתי או העלבתי,לא הייתה לי מטרה כזו,ואני שונא גישה כזו של לעקוץ/להעליב,למתוח ביקורת או איך שלא נקרא לזה......... שיהיה לך אחלה יום אלעד המיוחד.