משהו שיעניין אתכם :

פרויז1

New member
משהו שיעניין אתכם :

תכניסו תאריך לידה ותשתעשעו. ואל תשכחו להגיב משו, אה? שלא ישעמם פה !!!

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifלא.

הרבה מאוד קודם. אני הייתי עד ראייה לנסיון הנפל להפלת השאה על ידי מוסדע' בשנת 1963.

niya

New member
הלו, אל תגלה לכוווולם בן כמה אתה../images/Emo3.gif

אני סתם שאלתי בצחוק, לא חשבתי שנולדת אחרי...

פרויז1

New member
"של מה?" את שואלת ?

של החיים האמיתיים. כי כל השנים עמלתי להקים משפחה. להקים בית. להתבסס בעבודה. לשלם חובות/משכנתא לעבור דירות. כל הזמן טרחה והתבסות. עכשיו אני הכי מבוסס שבעולם. ןכל יום - שוכרה חודה - יותר טוב מיום אתמול. "איזו התחלה?" שאלת? ברור!!!

פרויז1

New member
וואלה, אין כמו רווקות או דמוי רווקות.

הכל כבר מבוסס, הכל כבר זורם, בעבודה מבוסס, הבית כבר עומד על הרגליים, הילדים כבר גדולים שיהיו בריאים, הכל רץ כאילו מעצמו. מה נשאר כבר בגילי לעשות ??? נכון מאוד! לעשות כמה שיותר חיים!!! אוהב את החיים יותר מבכל תקופה קודמת בחיי. שב בחייר עזיזם!

gamari

New member
פרויז ג'אן

עוד שבועיים וחצי מתחיל הקרנבל בברזיל וזו העונה המבוקשת קח חופש מעיריית גבעתיים לשלושה שבועות ויאללה לקרנבל

niya

New member
וואי וואי וואי

לא היית צריך לכתוב את זה... אני לא אישן הלילה בגללך!

gamari

New member
מותק

למה לא תישני ? זו פנטזיה שלא הגשמת ? הייתי לפני כמה שנים ומקווה שבשנה הבאה (ה' גדול עד אז) אסע עוד פעם. לערים אחרות בברזיל (זה שבוע, להזכירך), ככה אוכל לארגן ווזות (זה כרטיסי טיסה מוכנים מראש פנים ברזיל) ברזיל הופכת ליקרה לישראלים משנה לשנה, אז כדאי לנצל....... לפני שיהיה מאוחר מדי.

niya

New member
3 חודשים בדר' אמריקה

בשנת 2000, ולא הייתי בברזיל ב-כ-ל-ל לא שאני מתלוננת, היה לי מדהים וכף וחוויה בלתי נשכחת אבל את הפסטיבל ואת ברזיל לא ראיתי

פרויז1

New member
לא הייתי בקרנבל בברזיל,

אני מתאר לי את החוויה הבלתי רגילה להיות שם בזמן הקרנבל. יש לי זמן.

למעלה