משהו שיעזור לכם...

הבורות חוגגת

ואני החלטתי לא מזמן שעם בורות אני מפסיקה להתווכח. בכל נושא, כולל נושא ההשמנה. מי שמסוגל להאמין שהשמנה היא רק ענין של רצון ובחירה- שיהיה לו לבריאות. בכלל, מי שרוצה לבאמין שהשמנה היא תמיד דבר נוראי שגורם סבל לכול העולם, גם לו שיהיה לבריאות. את הגבול אני שמה במה שאנשים חושבים שמותר להם לעשות עם הבורות שלהם : להטיף לשפוט לבקר להפלות להפוך למיסיונרים ללמד לחנך בורות אני לא יכולה לתקן , מי שאינו יודע מספיק עובדות ונוח לו עם זה, לבריאות. אבל את כל מגוון התתנהגויות המעאפנות שבאות יחד עם סיסמאות של כיתה ג'- את זה אני לא מקבלת - וממליצה לאיש לא לקבל.

תשובה לד' קובי

התשובה לקוחה מתוך החתימה שלך: "חוכמת החיים אינה בהחזקת קלפים טובים, אלא לשחק היטב בקלפים המצויים בידך" הקלפים המצויים בידי אינם גיזרה חטובה. מה לעשות. אבל יש לי כמה קלפים אחרים. לכל אחד מאיתנו יש קלפים כאלה ואחרים. יש כאלה שה"יופי" שלהם בחוץ והכיעור בפנים, ויש כאלה שלהיפך. אני, אולי הכיעור שבי גלוי לכל. אבל בפנים אני זהב טהור. לרדת במשקל, אני יכולה ואף מתאמצת לשם כך. לעומתי, יש כאלה שלעולם לא יוכלו לתקן את הכיעור שבתוכם. נכון, יש פתרונות להשמנת יתר. אבל עד שנגיע לגיזרה יפה - מה נעשה? נתחבא? נפנה את הבמה לילדות דקות-גיזרה כעפרונות? אולי עשיתי טעות: למדתי לפצות את עצמי על חוסר באהבה באמצעות עוגיות ושוקולדים. כבר חודש שאני מתנזרת משני אלה. בשבילי, לאכול נכון זה אתגר. לא תמיד אני עומדת בו. אני אנושית. בני האדם אוהבים לראות מישהו "פגום", כי זה נותן להם תחושה שהם "בסדר". אם זה שאני "פגומה" ואתה יכול להטיף לי הופכת אותך לשמח, בבקשה. אין בעיה. אבל במקום לרקוד על הדם שלי, אולי תעסוק בשיפור הדברים המכוערים שבך - שאולי הם פחות גלויים אבל עדיין שם. או שמא אתה מושלם...

ד קובי

New member
שלא לציטוט הבנת אותי שלא כהלכה

מטרתי איננה להתעמר או לפגוע חלילה אלא אחרת. אין אדם מושלם ובטח ובטח לא אני. אינני רוקד על דמך או דמו של אף אחד אחר, אני יודע מה זה להיות שמן שקלתי בעברי 160 ק"ג. אני האחרון שישפוט מישהו בגלל שהוא סובל מעודף משקל. הובנתי שלא כהלכה וחבל.

למעלה